SUBARU <i> YOSHIMURA syst3M 4x4

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět

Mohla by Toyota prodávat v EU pod kodem Celica?

Jo
21
60%
Ne
14
40%

Celkem hlasů: 35

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: SCION "TC" (Celica 2014) + Subaru XV

Příspěvek od micron »

Mno umejvat XV ručně... je pěknej sport... doporučil bych to každýmu kdo má hemzy... jako 2 dny poté člověka bolej stehna jako by byl v posilovně když to dělá poctivě a zdarma :-)
jako bolí to, Moje XV nezažilo myčku, a ani vapku... jen ručně 1x za 3 měsíce cca... vapku někdy dám... ale myčku nene...
pak se projela pěkně po Šumavě 100 km +- 2 hodiny spotřeba 6.4 průměr... našla 1 xv na knížecích pláních... ve stejný barvě, ale diesel... pak jsme ho potkali ještě 1x a zatroubili na něj... Xv se málokde vidí... v masákově lhotě... No pár fotek...
z boku to prostě nemá chybu... je to božský :-) nic nepřipomíná nic nekopíruje... je to prostě skvělý :biggrin:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
jel sem dál? hoho :-) nene je to jen iluze... sice bych moh, ale proč? ale ta iluze je hezká... jako všude... jeď dál... tady končí cesta :-) :-) a ta pravá teprve začíná... :biggrin: :biggrin:proč si nejel? no protože na ty reklamy totálně seru :-) ne ale jel bych tam ale chtělo se mi se projíždět... po silnicích... jednou si to tam dám... vim kde to je :-) a zákaz tam neni... nepotřebuju si nic dokazovat... tak tak :-)

Ale potkali jsme celkem 3x XV jedno na horský kvildě... trochu "paroháč" :-) nemít ty parohy nic zajímavýho... diesel... obyč jen auto z A do B...
Obrázek
Ale za řitkou do prahy sem potkal šedý XV v pravým když se to moje hnalo asi 170 tak sem zatroubil radostí... vypadalo fakt dobře... a pak home když sem uveleboval XV tak kolem projelo oranžový XV a zmizelo do garáží... takovej nenápadnej oranžovej křiklavej kousek :-) 3? to je dost... celica ani jediná...86/brz 0 0 0 prostě nula
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

hezký je jak si všichni zvykli postupně :-) na tu sklopenou značku :-) byla to jen otázka času... je to geniální... miluju to--- kamery nemaj šanci :biggrin: :biggrin: :biggrin: I love it! :biggrin: srandička jak má bejt... tahle blbinka je boží :-) třeba mezi klasikou chuchle... asi tak 20 kamer... A ANI jediná nedá XV.... :biggrin: :biggrin: I love IT!!!!! srandovní je když se žene za mnou třeba audi... a ta to odsere :biggrin: :biggrin: :biggrin: z toho mam radost--- :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: vůůbec nechápe gamesu... jeď pořádně rychle za mnou :-) :biggrin: :biggrin: :biggrin: pěkně zasponzoruješ... to je dobře... :biggrin: nepochopil si tu hru totiž... moje hra je jedinečná :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

VW by měli jít na snížení výkonu a míň smrdět... ale u Subaru jeden člobrda našel toto... vysvětlí mi někdo logiku? kromě toho že to snižuje logicky výkon Subaru XV a snižuje spotřebu aby se to vešlo do tabulek?.... Tohle bych nebral jako podvod...jen jako směrnici což mi právě kdysi přišlo divný proč všechny 2.0 benzíny maj 110-120kw a nikdo víc... kouřim doutníčky bez filtru... ale byly cigarety s normálním řekněme vzduchovým filtrem, což maj všechny auta a pak jako marketing pičovina s uhlíkovým navíc... a amíci to maj v Subaru XV... blokádu vzduchu... v sání... asi to mam taky :-)
má to snižovat spotřebu--- za A.... a za B... čemuž můžu a nemusim věřit že to zachytí částice v obzvlášť prašným prostředí... bla bla bla... australie ok... tam bych to chápal, ostrava atp... :biggrin:
Ale prostě to funguje jako skrytá totální blokáda přísunu vzduchu za vzduchovým filtrem... první věc co jsem u XV udělal bylo odstranění bariéry v přední masce aby vzduch letěl přímo do nasávače... z nějakýho důvodu to bylo zablokovaný... asi aby se na to přišlo... logicky čim větší rychlost, tim víc se saje vzduch.... a taky benzín, což je mi fuck... ale to že tam je ještě taková brutál bariera to mě nenapadlo ani omylem... sem zvědavej jak se auto bude chovat po odstranění... mělo by bejt citlivější a sát víc AIR, což bylo bloklý...
https://www.youtube.com/watch?v=a792MKB42pw
no to smý mam asi v luxu doma... ale proč by to mělo blokovat fresh air do Boxera? No na snížení spotřeby... to ale já nepotřebuju... chci výkon... ne ekologii, sem ekologickej až až :-)
šwl by do oktanu 93-94 :-) :-) to je nej :-) o 95 sem amíkům sní... :biggrin: :biggrin:
no takovej bonus ATM jak přilákat víc vzduchu... asi to pohne.... někdo psal + 20 ps... ale to je fuck... když je volno tak je volno... jaký bariery???? logiku to nepostrádá cílem je jen snížit spotřebu... do tabulek a ovlivnit řidiče.
Bariery jsou podstatný v řecku, itálii a maďarsku--- ne v subaru...... ale samozřejmě motor má na víc... jen byl bloklej na právě 110KW a ideální spotřebu... "přidušenou" dobrý proč ne... ale co to udělá "nahoře BEZ" :biggrin: Bonus.... + to byla první věc co mě napadla když sem o tom autě přemejšlel... proč a kde je to zaseklý.... tak tady.... :biggrin: trochu boost.... ale je to udělaný tak aby se na to přišlo... aby to byla zábava... + pro subaru...
ekonomicky každej kupuje auto podle spotřeby... i já sem se na to koukal... výkon byl druhořadej... chtěl sem něco jako celica... 115kw 160ps--- což Boxer 2.0 umí cca o podobný váze.
tak tohle je bonus... očekával bych rychlejší citlivější reakce plynu... a rychlejší akceleraci... sem zvědavej... asi na úkor spotřeby... na tu ale seru :-) chci se bavit...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Jedna pomerančovka XV taky konečně venku... se pořád schovávala v garáži... hned mě bouchla do očí, ta barva a design se nedá přehlídnout :-) Benzínek + automat -
Pěkná, ale působí až moc vesele? sportovně? vtíravě ta barva :-) já radši klidnější luxusnější vínový a modrý barvy, ale osvěží to nudný parkoviště, číča XV
Obrázek
Obrázek

Ten podivnej filtr mi nedal spát...rozebral sem airbox vytáh vzduchovej (mucholapka, těch mrtvol tam bylo fakt dost :-) - nasávání čelní maskou po odstranění bariéry fakt funguje :-) člověk by neřek kolik havěti může auto nasát od dubna do října) vyházel sem mrtvoly šroubovákem a zkoumal kde je ten podivnej filtr? Nikde... Carb filtr nebo jak tomu řikaj se montuje jen do USA XV... nějaká pikačovina asi aby se vešli do "spotřeby" co sem čet tak to má spousta aut a hodně lidí to v USA odmontovává... fakt to má snižovat spotřebu... a auto ne a ne sát :-) kokotina :-)

Pak sem chvíli uvažoval že pudu do toho INJEN systemu sání (radost k vánocům)... ale jak sem se do toho ponořil... našel sem zajímavější "home made" alternativu. INJEN má 2 problémy... cena: 8500,- - 9.000,- což je nechutný :-)
a dále že produkuje podivnej zvuk "chrochtání" prasete... což produkuje ta mega dlouhá trubka, kde nejsou žádný rezonátory... takže sem si řek, po shlídnutí videa---- nechám původní trubky subaru s rezonátorama, zvuk je totiž pěknej... chrochtání/ chrchlání v trubce a v palici poslouchat nechci a za 9.000,- už vůbec :-) zanechám originál, ale v místě kde se dá odpojit část s airboxem, tu šílenou mega krabici vyndám a nasadim to na co sem konečně přišel... :choon: :biggrin:

problém modifikace je v MAF senzoru, kterej v sání musí bejt, jak ho tam ale přidělat?.... zjistil sem podle fotek že Subaru BRZ/Toyota GT86 používá naprosto stejnej MAF, ostatní subarka je maj přesně opačně/ obráceně... FB20 / FA20 maj šroubky v levo dole a v pravo nahoře... 5cm délka mezi nima... že by pomohlo BRZ? jaja naturlich :-)
http://www.ebay.com/itm/Subaru-BRZ-Scio ... 0963929544
objednáno... to máme 1.000,- dále potřebuju nerez trubku 76mm... 10cm / 20cm
http://www.sportovniautodoplnky.cz/alu- ... 0-a-76-mm/
nějakej filtřík jako má celi za max 400,- (rozmazlovat jí nebudu :-)) jestliže stačil každých 2-3 roky celice, pak dostala novej a přede si jak kočička, subaru nemá nárok na marketingový pikačoviny...) vysavač konus a svařit trubku s redukcí MAF, vyříznout kruh.... cena kompletu: 2.000,- ušetřeno 6.500,- dobrej trick.... lepší zvuk a víc vzduchu :listen: :inlove: navíc jednoduchá montáž původního mega box systemu při případný garanční prohlídce... ale s tim já problém nemam :-) spíš easy pro ostatní... easy sosání :biggrin: tssssss tssss
chtěl sem si zaject ty MAF změřit ke Freyovi... ale takhle je to akčnější... napínavější, podle mě to bude fachat.... mam rád tu nervozitu jestli se mi povedlo na něco přijít... jojo :-)
Ta redukce MAF to celý tak zkomplikovala.... vůbec ten MAF... celica má jen čidlo co stačí pověsit vedle sání... teplota vzduchu je stejná tam jako uvnitř... ale MAF je parchant :-) ten by poznal že jen visí vedle... a zblblo by to celý auto... no bude to vypadat fakt hezky až vyházim ty plastový nesmysly... tam bude místa že by se tam vešla i záložní baterie.... na muziku... jo to by se dalo... pro sichr 2. menší super! skoro hybrid :-) original project! first hack BRZ/GT86 to XV you are not so different FA20 :-) :-) I know----- not so different! :biggrin: same parts--- enjoy! DENSO MAF
Obrázek

Obrázek

Jinak nerozumim proč se tu neprodává XV Hybrid... já si myslim že by se pár kusů prodalo... když někomu nevadí automat... mně třeba jo... Hybrid jo, ale až tam bude fofr klacek... 6MT... a ne že to nejde... zcela jistě to jde! automat a pádla nikdy... NIKDY! Kdypak japonci udělaj hybrida 6MT?????? automat neeeee ani kdyby mě mučili... ale takhle +power na volantu a zmáčknout si ho při letu do kopce... elektriku-"electro-shock" jako aby to fachalo jako ACIS v celice---- pro švandu... s 6MT jo to by byla jiná pohádka... elektrickej doping, auto zrychlí a člověk musí řadit...to by byla bomba... :bomb: vlastně by to bylo jen k zábavě... musíš dobíjet aby ses bavil... ne abys dojel... pro zábavu... z řízení, pro tu synchronizaci....
Nebo to nemůže bejt, protože se počítá s tim, že lidi jsou většinou tupý... a mohlo by je to "rozhodit" nemělo by to bejt pro masy... masy máme v německu.... ale proč ne "divný" auta a divný řidiči/řidičky co si chtěj hrát... připlatit si za to? proč ne... dost už bylo hemzů na téma ekologie... že hybridy bla bla bla.... šetřej planetu atp píčoviny...maj bavit! To tu chybí. Prostě je dost lidí co by tu elektriku nežrala tak ekologicky, ale spíš pro zábavu... jako doping... a taková nabídka tu neni....!!!???

Ještě lépe kdyby si člověk moh navolit např. aktivaci elektro impulzu jak chce... 3.000rpm nebo třeba 5.000rpm... to by bylo božský!!!! při startu auta by ti bliklo na obrazovce confirm 5000rpm... confirmed... jako když člověk musí automaticky vypínat auto start-stop... na to sem si už zvyknul... tak tooooooohle!!!!!!! řidič si rozhodne kdy se má electro doping aktivovat.... a dál se věnuje jízdě, řazení... manuálnímu... to bych chtěl!!!! tohle bych očekával od elektriky... zábavu a interakci... co je mi po ekologii... to už neni IN... in/out jsou uprchlíci :-)

sem si tak čichal k tomu co produkuje celica a XV.... celica ta má vůni.... euro1.... ale ta voní panečku... fakt to voní cejtim tam benzín, trochu oleje... prostě vůni.... ale XV když sem si čichal co produkuje chudinka... zekologizovaná cejtil sem jen páry... vodu... nic nic co by vonělo.... jen vodu-páru.... ekologičtější bude... ale kde je ta vůně???? celica voní fakt to voní to co jde z laufů... voní to.... :banana:
ObrázekObrázekObrázek
Stan
Carina crusader
Kontaktovat uživatele:

Re: Scion TC // SUBARU <XV> alternative...

Příspěvek od Stan »

Něco pro Microna - předvčerem jsem doletěl ze států (Rochester, NY state).
Jezdilo jich tam docela dost. vyfotit jsem stihl jen tohodle. Vevnitř docela hezký a na zadních sedačkách hodně moc prostorký. Kufr tam je asi jen jako. tam asi nedáš nic. Ale ty zadní sedačky byly fakt megaprostorný. Jen zvenku to auto celkově nepůsobilo nijak moc hezky. Moc vysoká kastle. Troušku líp to vypadalo s křídlem a v černé barvě.
CAM00093.jpg
(203.97 KiB) Staženo 1378 x
CAM00094.jpg
(200.06 KiB) Staženo 1378 x
Jinak jsem za těch 8 dní viděl možná deset 7gen čeld, jednu šestku a samozřejmě mrdy ostatních toyotek. Hlavně camry a RAVky. V půjčovně jsme vyfásli Yaríska v základní výbavě a najel jsem tam s ním cca 500 km. Samozřejmě byla prdel předjíždět s tím ty jejich velký mrdky pickupový. Dokonce i kontakt s místní policií se mi nevyhnul. Když navigačka ve městě řekne turn left a je zelená, tak prostě odbočím. To, že jejich skrytá cedula se zákazem není vidět, z toho už se neposeru. Ale jakmile ten černoch v uniformě viděl, že jsme v asi nejmenším autě ve městě a hned 3 lidi, tak se mu asi zželelo a ještě nás nasměroval :-)
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

No byl sem nervozní... až sem si musel fofrem odskočit na hajzlík :-) Ale jako že jo... geniální, totálně geniální :biggrin: :biggrin: :bigups: nasrat Injen... tohle bude originál a první na světě.
Pasuje to perfektně... na milimetr přesně, fest dobrá trefa, se musim pochválit :-) Tak teď ještě tu 10cm trubku, svařit a jde se sosat... Tohle bude originál, Injen mi může políbit Borlu :-)
Obrázek
Obrázek

Stan to je ten starší Scion, ten se mi moc nelíbil... ten novější vypadá líp z předu - ostřejší + i ze zadu... a kufr tak kufr má ještě větší než celica... to zase vim :-) ten je hoooodně hlubokej a prostě geniální... jako v celice ale ještě větší. No ale když si někdo myslí u Toyoty, že se prodá víc 86/BRZ... tak ať si to myslí.... Tyhle Sciony by se prodávaly líp... rozhodně tam netrpí člověk klaustrofobií... a nedostatkem místa... škoda že se to tu nedá koupit s 5 letou zárukou... Takhle to auto smysl nemá, ale prodávalo by se líp než 86/BRZ to bych se vsadil :-)
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Trubka je na cestě, u filtru sem se krapet zasek... mnoooo tak co třeba http://www.SIMOTA.com tenhle psycho rotační design mě dostal... Obrázek za 600,- ok :-) marketingově mě dostali :-) sem se nachytal :-) asi ho dám spíš do celicy, takovej pěkně modrej, ten měla dřív... a z celicy prohodim do subaru carbon style... za 300,- luxusní :-)
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
Stan
Carina crusader
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stan »

Možná jsem jen nevzdělanej, tak prosím o poučení, ale čemu tím filtrem prospěješ? Bude to jen syčet, když na to šlápneš? :-)
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Stan> no jde o to, že to bude syčet... a luxovat větší množství vzduchu, vzhledem k tomu tvaru... saje to ze předu + ze všech stran.... záleží jak moc šlápneš na plyn--- to vytvoří nejen zvuk syčení, ale samozřejmě nasaje větší množství vzduchu...( kterej se tam řítí ze všech stran 3D... ne jen frontálně bez "echa" konusu je to vlastně další rezonátor sám ten tvar filtru) s nižším sešlápnutím pedálu.... tim "jinak" rozezní vedení celýho sání-rezonanci a dá se říct že čekám že to ovlivní nakonec i Borlu- tedy koncák tlumič laufu... mělo by to dovytvořit ještě lepší koncert než je, ne že by nebyl špatnej... ale ještě očekávám lepší koncert Boxera- ten motor totiž umí mít báječnej zvuk, báječnej jen se mu musí pomoct... je to jako hudební nástroj... bez Borly laufu zní Boxer v XV fakt trapně, přidušeně... nuda.... a já chci teď slyšet ne jen skvělej zvuk motoru Boxer (první věc byla vyhození tlumení pod kapotou...to tam jako mělo bejt k tomu abych neslyšel ten skvělej motor??? to snad neee :-) ), decentní libový, řeknu !FANTASTICKÝ! závěrky Borla :wub: , ale i sosání... pak to bude dokonalej zvukovej požitek - jako celek. Prostě hlavní je samosebou zvukovej doprovod zvuku motoru a laufu... druhým důvodem je že chci aby to při sešlápnutí plynu sálo prostě víc... aby se to nechovalo až tak vzorně... tedy líně... jak bylo XV standardně vyrobeno... hlavně aby si vlastně nic neslyšel... aby tě to náááhodou neotravovalo... :biggrin: Já chci pravej opak... Já chci, vyžaduju aby mě ten geniální zvuk Boxera, Borly a sání bavil... chci to právě slyšet... protože to pak nemá chybu... jako jo neni to sporťák... ale je to Subaru... s poctivým benzínovým atmo 2.0 s určitou frekvencí s protiběžnýma pístama... a ono to umí zvuk... umí to koncert... ale musí se mu krapet pomoct... u subaru si mysleli že ten koncert už se lidem nelíbí.... radši ticho... nene
U celicy miluju zvuk 3SGE, vibraci co rozvibruje i sedačku řidiče a řidiče... člověk cejtí že sedí v autě co má motor... a krásnej zvuk... a to samý chci doladit u Subaru XV Yoshimura edition. :biggrin: Stejnej požitek... ticho vede tak akorát k mikrospánku.... dobrý auto má právě docílit toho že motorem nebo zvukem dokáže ovlivnit posádku.... positive vibrations... frequencies... auto by mělo prostě trochu vibrovat posádkou... to celica umí, subaru XV taky... a pak vibrovat zvukem.... to se mi na subaru líbí... že vibruje frekvenčně a ještě líp když se mu pomůže... protože někdo asi řek že to neni moderní.... možná že ne, ale je to skvělý...
Chci slyšet sešlápnutí pedálu v sání... stejně jako si vychutnávám zvuk Boxera a Borly třeba při zátěži do kopce... to je kopání decentní, a přitom celkem hlasitý jak venku tak uvnitř auta... (brácha zvyklej na Yamahu MT-01 řek že se mu Borla fakt líbí i když motorky a Yamaha MT-01 zvlášť má brutál sound... ale líbilo se mu to... rozdíl oproti originálu byl jak nebe a kozy :-) produkuje to při zátěži fantastickej zvuk... tak ještě to sosáníčko :biggrin: žádná toyota by nevyprodukovala takovej krásnej zvuk jako Boxer Subaru... zatim ne... to jen kdysi... jak to kope proti sobě tak ten zvuk ten zvuk je famozní... s trumpetkou Borla... tak ještě to sosáníčko.... aby si člověk moh hrát s pedálem ne jen jak rozeznít Borlu, ale i sání... :wink:
No sem takovej požitkář.... dá se to přirovnat k magorovi co pojídá jídla a zkoumá chutě... tak to samý dělám s FB20 Boxer... enginem, akorát používám místo jazyka a chuťových pohárků sluch.
Ona je situace vlastně stejná u kolegů FA20 GT86/BRZ ve standardu jsou ty auta tichý a nudný... to samý... prostě nuda... musej se poladit... lehce lauf, lehce sání...

Sem si udělal selfie... dneska :-) s novým Eye Sight systemem od Subaru... funguje to fakt dobře... :biggrin:
Schválně jestli někdo pozná co to je za postavičku...
Joooo kdyby ho začali všichni uctívat... pak by byl tenhle přiblblej svět bez válek... tohle je totiž vládce všeho a všech... :biggrin: všechny náboženství mu můžou tak akorát vylízat prdel...
se tak houpe a vždycky mi řekne kdy mam zabrzdit :-) od tý doby co ho mam na zrcátku tak se cejtim fakt bezpečně.... :biggrin:
Obrázek
Obrázek
nic neni podstatný... jsme nic... jen jemu musíme věřit... tahle planeta je jen kapka v moři kterou ovládá... to prostě musíte pochopit :biggrin: :biggrin: a už ho to debilní lidstvo začíná srát... jak je kurva možný že jste tak debilní a věřite v ty sračky???? Místo v mě???.... Vládce celý galaxie "píííííp" persei 8, co si kurva vůbec myslíte? že je nějakej Ahmed nebo bůh? jste totálně mimo... :biggrin: Vaše mozky jsou totálně vyjebaný... pokavaď nevěříte v něco víc... """VíC"""
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

"Nelze zjistit rozměry obrázku". při vkládání fotky... chyba stránek toyotaklubu.... díky za fix.. supeeer už to jde jupíííí :biggrin:
Obrázek
Celica dostala philter Simota, tamten psycho prej neměli... tak normální :-) ne tak psycho... to je fuck... stejně sem přemejšlel asi 1/2 hodiny kterej z nich... takhle je to jednodušší...
Pěkně zpracovanej... modrej jak má bejt :-) z celicy sem vyndal tenhle carbon style... ten se bude hodit do XV.

Dnešek byl zvláštní... sem si řek že to dám klempířovi Pepčovi, aby to svařil... tak tak jedu bez navigace, si to pamatuju ne? přibližně... i když minule sem u něj byl busem... oj tak sem zajel úplně někam do prdelákovic u štěrbohol... najednou po silnici teče proud vody... tak sem do toho vlítnul... slepá a zpátky to samý.... no jo teda jako dobrej puch... :-) buďto septik, nebo hnojivo na pole, prostě chcanky a sračky a celý subaru je provoněný... stačí otevřít okno eeeeehhh..... tak to se nepovedlo :-) potřebuju déšť dobře tak sem Pepu našel, ten mi řek, tohle neumim svařit, to je hliník... nene to musíš za Kubou, ten zná někoho kdo tohle dělá.... to neni easy svařit hliník já "aha" no tak to byl výlet :-) No tak sem vyrazil za mým automechanikem.... to je smráááád.... ježiš to je puch :-) subaru smrdí jak hovnocuc :-) úplně sem se začal stydět...(jako bych snad vstřikoval močovinu :-))))
Kuba, no problem... má človíčka co to umí... bude to stát asi 500,- no problem... pak sem si řek že to chce opláchnout auto wapkou, to je puch! tak zajedu do myčky ale zrovna tak blbě sem se trefil, že sem předním kolem najel na odtokovou mříž která byla uvolněná... rána... coooože... ? se zvedla :-) ale naštěstí sem nepropad dolu... sem zacouval... škody žádný... ufff 22cm nad zemí ok, to se hodí.... wapka mimo provoz a vedle ňouma co si mydlí auto spíčou ve znaku... no tak na to seru.... počkám si na déšť... seru na to :biggrin: Málem sem se propadnul do kanálu v myčce... no tak to by bylo pěkně v hajzlu :-)
Už sem tu na Barrandově potkal jedno další vínový XV... a dneska Bílý.... se množej.... (2x vínový, bílý, orange, a kdysi černý).... jen se množte :-) v benzínu jsou to supr kárky... s manuálem pak skvělý. Fakt hezký je jakmile je oblast kde je 1-2 tak se pomalu v tý oblasti množej.... reklamka funguje zdarma... stejně jako zafungovala kdysi na mě... vždycky to bude fungovat...

Už se na to sosání-luxování, hučení vzduchu fakt těšim... :wub:

ps: To je vládce Galaxie Omicron persei8 z Futuramy... on toho nikdy moc neřekne... ale když už řekne, pak je to Perla... ale je nejsrandovnější... má rád svuj styl...ne fakt je srandovní... Bender a Kalkulón jsou taky dobrý.... ale všemohoucí "Lrrr" ten má ve všem jasno... :-) ještě bych ale rád Kalkulóna... toho bych si pověsil v celice... :-) Ale těžký ho najít... bejvá předraženej :-) drzej... Lrrr by mu dal do huby :-) Lrrr je totiž takovej ne až tak moc hodnej budha :-) prostě podle nálady... je takovej jakou má náladu... a ta se mění... každopádně je ale srandovní...
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Sem hledal podle jednoho serveru kde hraje Subaru XV... vedlejší roli... ale to nevadí :-) a našel sem tenhle seriál. Dokonce policejní roli :-)
https://www.youtube.com/watch?v=plJ4AKwhPMA
16:00 policejní XV a celica :-) Ta celica je trefná náhodička? Nebo cooože :-) sice 7 gen... ale dobrá pasáž :-) celkem srandovní.

Pak sem tak zkoumal jestli Subaru XV fakt jen nepolepili kvůli seriálu... a fakt ne... existujou policejní verze Subaru XV. V Anglii, Švýcarsku a v Austrálii. 3 verze :-) víc nene
Obrázek
Obrázek
jo tak oranžový policejní Subaru XV to je vtipný :-) To je možný jen u protinožců :-) člověk by řek že je to vtip... tuzing... ale ejhle :-)
Obrázek
Obrázek
docela rallye polepy schweiz police... :-)

Včera sem potkal po cestě do práce kolegu XV taky ve venetian red... nejdřív sem se kochal... jo to nevypadá špatně za jízdy v tom samým... :-) poprvý :-) vypadá fakt dost dobře i bez doplňků... tak sem jel kolem a zatroubil... pak jsme se tak navzájem lehce předjížděli pravá levá z Barrandova dolu a na smícháči to vyšlo akorát že jsme stáli vedle sebe... tak sem zamával... a pán taky se smál a mával... potěšilo to, těžko narazit na XV ve stejným směru... a i ve stejný barvě... :biggrin: tak trochu 2 exoti... ale pěknej pohled je na to auto... je to supr design. Pak sem čet nějaký hemzy někde na netu a jako jo... je to nejsportovnější design pro tzv. SUV.... jo je to tak... i když XV neni SUV... je to prostě hračka... nedá se zaškatulkovat. A už vůbec ne jako Těžký nemotorný SUV navrch s dieselem :-) to prááávě že ne. V tom je ta radost.
Vždycky se mi libily koncepty na rallye hlavně styl např. Mitsubishi Shogun... který se nikdy neprodávalo nevim proč... a právě Subaru XV mi tohle připomíná... vyšší, lehký, krásný a perfektní 4x4...
Dál jelimani pořád dokola opakujou... že to žere olej apod. píčoviny... který se absolutně netýkaj Boxerů benzin 2014 a vejš, nebo co to zkoušej... jo že tomu chybí turbo :-) Speciálně k tomuhle bych se rád vyjádřil: Když neumim vytáčet motor, a bojim se jít přes 4000, protože si sráč.... tak je chyba v pilotovi... ne v autě... právě že od 4000 do 6500 to šlape.... a šlape to perfektně... tyhle blbci pořád argumentujou že diesel táhne od spoda :-) :-) a pak co? no pak se propadne nebo zgebne. CElý je to o tom, že ty blbečcci co tvrděj že tohle auto neakceleruje... v benzínu tak jsou totální blbečci... zvyklý právě do max 4000 a při tom vypouštěj ten dehet... VW tady se letí do 7000 a pak je to dooost oukej... na krouťák vám sere pes... :biggrin: :biggrin:
Další sranda je že si Amíci myslej jak je diesel Boxer úžasnej... krouťák :-) ale už vůbec netušej že 80% těch motorů zgebne dřív nebo pozdějc... některý ty nejblbější si myslej že je používaj v japonsku :-) a že jim je nechtěj dát :-) hovno v japonsku diesel neexistuje... benzínek, nebo hybrid... pak si stěžujou amíci že nemaj 6MT ale jen 5MT... to my máme :-) ale je to jen na snížení spotřeby... žádnej užitek v tom nevidim 6MT vs 5MT... i když v americe jou větší vzdálenosti... takže logičtější by to bylo aby tam měli 6MT... já to skoro nepotřebuju v EU... ale sem rád že to mam :-) logiku to ale fakt postrádá... to nechápu proč US Subaru XV nemaj 6MT...ale nelze japonce pochopit.... to už každej chápe :-) logika zní asi takhle zadní loketní opěrky do us ano... do eu ne... 6mt eu ano us nikoliv :-) mnooooo :biggrin: nebo to má logiku... prostě je moc starých převodovek a Subaru se jich musí zbavit... to by na Eu trho nešlo... to jde v usa.
No ale s tim turbem už mi fakt lezou na nervy ty kecy... kecy idiotů co neuměj prostě řídit Atmo... a nebo neuměj řadit :-) nebo oboje... ale chybí jim že když sešlápnou plyn tak jako že nic... no jo ale ten se musíš blbečku naučit sešlapávat.... a naučit se řadit... když Subaru Boxera FB20 vytočíš na semaforech na 1 do 5500 6000 a začneš řadit... v těhle otáčkách... jede to jak ďas :biggrin: ale ne každej na to má kule... pod 4000 rpm je ten motor stavěnej na ekonomickou jízdu... a v tom je ten problém s nepochopením :-) idiotů co furt hledaj turbo a přitom neuměj ani řadit... nebo nemůžou protože automat... rozhoduje ne řidič... spotřeba ři brutálním vytížení je do kopce u 5-6000 rpm 11-12l... když chci maximum a jaká by byla kdyby to mělo turbo? nooo začínáme na 20litrech.... a jdeme ke 30 litrům jako wrx sti... no to už je nechutný... :biggrin: 11-12 l 6000rpm a sranda to je... 4x4 :biggrin: stejnou spotřebu má celica 2.0 GTi FWD oukej.... když jí budu honit jako XV... hmotnost podobná... ale 4x4 je zdarma... 50/50 poctivě... přesně 50/50 :biggrin:

Lidi se prostě bojej točit motory... ale tim pádem to nepochopěj, FB 20 má 3 fáze... klidná relax jízda... pak trochu zhurta... ale nic moc... a ta 3. ta je až když se řadí při 5000rpm... což ale nejde u automatu... to neni muj problém :-) pak je totiž teprve veselo... zábava stoupáááá :biggrin: u automatu se do 3. fáze nedostaneš... tam je to nastavený na spořínka--- no fun :-)
No a je to začarovanej kruh... diesely i s automatkama prostě budou akcelerovat líp než benzíny s automatama... ale prostě kdo už ví... tak volí manuál a benzín atmo pro radost podobnou jako dokázala a kterou mě ohromila a bavit bude celica... ta je tou inspirací... kvalitní atmo motor... a vychovat si pilota... tak tak... musíš se snažit abys z toho vytřískal maximum... a chápat ten motor... ať je to 3SGE Yamaha nebo FB 20 Subaru Boxer... musí se pochopit... Boxer pod 4000rpm je vychovanej Japoncema jako joko ono... :-) ne je vychovanej ekonomicky... musíš tu hranici ekonomičnosti a hlavně ekologie překonat... :biggrin: pak pochopíš že to turbo nepotřebuje... 1300kg... ale vypadá na 2 tuny a to je ta prdel :-)

tady je sosáček pro celi se musim zeptat bráchy jestli nezná tu firmu.... dělá i pro motorky... jak sem si to ošmatal... jo v pohodě... :biggrin:
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

dneska sem viděl facelift na XV... no je to horší než original... prostě horší... ale to samý si myslim o faceliftu celicy 1992+ kromě zadních světel do kterých nezatejkalo... ale design je zničen... původní XV vypadalo líp... 2015 než 2016 už jen ta hloupost pozměnit design kol... toho co tvořilo XV... ta dokonalost je teď nedokonalá... pravá a levá strana jsou jiný.... nesynchronní.... jen pro efekt... nárazník je trapnej kopírující Forestera.... proč? neladí s ničim a nebude ladit s ničim... ne že to bude móda----- to ani hovno... tohle móda nebude... tim si buďte jistý! Tohl je totiž kopie... např hundee ford atp... trapný! fakt ubohý jako že lexus to sere na auta tak to budem srát taky? mnoooooo ne fakt trapný.... já do budoucna chci upravit spíš audio... ten tragickej system Clarion je fakt trágos!!!!! ne jen designově.... patří do kamen... chtěl bych od Sony něco s dálkáčem (abych se moh uvelebit v zadu a ovládat si muziku.... a aby to mělo ne jen ekvalizéry normální ale chci i grafickej... pořádnej 3D grafickej ekvalizér.... kterej zabere 1/2 radia stupido Clarion... to pude jako další exchange.... !
tohle se nemělo nikdy změnit!!!!
Obrázek
proč? protože tohle je dokonalý... jakmile tohle změníš už to neni dokonalý... a je to i nekompatibilní... takhle šlo dát kolo kamkoliv... teď už to nejde :-) je to jaksi nekompatibilní když změníš design Right and Left.... jedna strana pak seká tak a druhá obráceně... je to ujetý... divný... a nepochopitelný... protože tohle byl design AAA jednoduchej... ale božskej... hoooodně lidí co si pak Subaru XV koupili tak byli ovlivněný právě těma kolama... těma elektronama... tim geniálně jednoduchým designem... tou dokonalostí... která teď zmizela??????_________________-_____________________

myslim si že toho japonce co vymyslel design Subaru XV i s kolama... tak ho vyrazili... a snažej se někym jiným zkusit facelift... ale je to fakt nepovedený.... je mi líto... to by se musel snažit fakt o dost víc.... aby to bylo zajímavý..... tohle je trapný... je to až tak trapný že je jasný že to neupravoval původní mistr... MISTR co dělal design a pak kola...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Ta fotka toho kola v předchozím příspěvku je skvělá... je to super design ale.... ale.... až v kombinaci Se Subaru XV to má styl.... :twisted:

Dneska sem potkal šedivku... pán s paní... pán koukal div mu nevypadly kukadla na mý XV... a já sem zasekoukal na jejich... byl sem rozhozenej protože sem si nebyl jistej jestli je to XV... ty kola ty kola!!!! tam musej bejt v zimě i v létě... pořád... bez těch kol to neni ono... ne neni... to je sice v pravým opaku než sem trvrdil že kola nedělaj auto... no ale prostě u Subaru XV jsou ty kola co si zaplatili u subaru jsou prostě geniální božský fantasmagorický.... nedá se na ně vynadívat... co to vytvoří za krásu z různejch úhlů... ta jednoduchost a složitost zároveň... no fakt ten design psycho matek/ šroubů žeru... a nechápu že se to k tomu autu tak hodí... geniální... naprosto geniální nápad!!!! je to geniální... kdyby subaru XV nemělo tyhle kola... no nezaujalo by mě... ale zároveň si myslim že kdyby je mělo jiný auto jako že podobný má Jeep... tak by mě nezaujal... je to geniální kombinace a je jasný že ten designer co dělal XV tak dělal i ty kola... jako jeho součást. Jako vymyslet originální design jen tak to neni easy... ale kurva že se to povedlo... předtim sem si byl jistej že mě nic nepřekvapí... neni možný... a tenhle magor to dal :-) nádhera prostě vymyslel originální design po těch xxxxx letech a převez všechny firmy na disky... brzo ho ale začnou asi kopčit... :biggrin:
Ne nemoh bych dát tyhle disky zimní na XV... jsou hezký ale k XV se nehoděj... nevim proč... nerozumim tomu... ale prostě sem zmanipulovanej těma krásnýma origo... a tohle se nechytá... ničí to celý auto... jak to???? :biggrin: Ty disky jsou hezký... na šediváčkovi ale jako celek to "nehraje" jak je to možný????!!!! :biggrin: tenhle majitel ho má asi už dýl... to bude 1.6 benzínek... a snaží se si uchovat ty originální trony protože je miluje... snažil se najít taky hezký... jsou... ale nehoděj se k tomu autu... je mi líto... jako najít takový aby se hodily na XV to bude kumšt... jedny mě napadaj DOTZ ale netrouf bych si je koupit před instalací... jako XV je těma originálama kurevsky vybíravá mrška :-)
Ta co je na fotce s těma 5 paprskama no... asi by mě neinspirovalo to auto si ho koupit... ale bylo by dobrý na vyloupení banky :-) nikdo by nevěděl co to bylo :-) bravisssimo!!!!!

Dobře tedy upravuju svojí myšlenku... na celice 5g je jedno jaký máš trony... to je absolutně vedlejší jen to doladí... ale u subaru XV ty trony musej MUSEJ doladit celku... a to najít! to musíš najít něco podobnýho o co se snažil designer... a asi se dooooost snažil... já mam 1 tip... ale stejně si myslim že se překonat nedá... nevim jak se jmenuje ale je to správnej magor--- dal si kurevsky záležet!!!! překonat se to podle mě nedá... ale najít něco ultra mega drsně mimozního se dá... ale musí to bejt i naprosto jednoduchý... jak to udělal ten bastardo :-) No zkusim se na to zaměřit... ale používám kola 24 a pořád Yokohama all season 6200km :-) upgradů má XV víc než dost jetá je míň než nejmíň :-) ale točí hezky do 6400 :biggrin: 1200-3000 XV baví sound BORLA, 2000-4000 takovej normal... ale XV miluje 4000-6400 rpm... pak má člověk takovej dobrej pocit :biggrin: sice to může jít ve sprintu ze semaforů na 12/13l jako prase--- ale to je pořád švanda koupim si po práci 2 pivka, kamikadze a benzin nepotřebuju... :biggrin: dolu je to za 7l benzin maďarskej... jedině... levnej a uměj stavit ploty... i dýško dám :biggrin:
U OMV si dám 2 piva a kamikadze po práci 12 ... benzin nein... ništ gut :biggrin: radši investuju do maďarska... tam používaj mozek

Mno chvíli sem o těch discích co jsou na šedivce přemejšlel... vypadaly by líp v šedý nebo anthracitu... a nechat šrouby na kolech pěkně lesklý... to by bylo lepšíííí... ta klasická stříbrná se k tomu autu nehodí... a nebo brutal kola žlutý... to by prokouklo :biggrin: no možná až moc... ne to je blbost... :biggrin: Ne ty kola trony prostě neladěj s tim autem... začernit to nemá smysl... asi... chce to jinou sadu... jooooo ale najít jí :biggrin: tady tě hned bouchne do očí že ty kola neseděj... neladěj... :lol: on je ukrad :-) :biggrin: :biggrin:
Ne fakt se nedá podle mě na tuhle sadu kol si zvyknout... vůůůůbec
Obrázek
Ale zase chápu to psycho některých majitelů XV ty kola jsou tak krásný že si je jakoby nechtěj zničit v zimě: _) Ty zima nezničí ale to neva prostě je milujou... já sem si jeden čas řiikal že koupim jednu další sadu a dám jí na celicu.... no ale pak sem si to rozmyslel... mně se líbí právě to že má trony 1992 BBS a Dotz Monza starýýýýý.... jediný co snad jsou... celica by sice vypadala na kolech z XV brutálně--- ale to nemá za potřebí--- ona je brutální až až i bez turbo kapoty a bez XV kol :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: cena je v tom stáří BBS 1992 a Dotz Monza nevim??? 1998 2000 nevim... ale rozhodoval sem se fakt dlouho... ne trony XV patřej jen Subaru XV...

Design těch kol má rozhodně psycho inspiraci v medvídkovi...to byl takovej medvídek co vlastně tvořil skoro stejnej design... vnitřku... ale byl na něj jen jeden pohled... tenhle design co navrhnul genius pro subaru XV je prostě psycho... tam je takovejch možností jde jen o úhel pohledu... genius!!!! Ten design kol vlastně rozpohybuje vůz i když stojí.... :biggrin: Bravissimo!!!! o to šlo!!! mistrovský dílo prostě fasciinující celek XV.... bez komentáře.... stačí se podivat na fotky mimo tyhle trony.... nad... najdi si konkurenci... najdu ale počkej :-) pokusim se... ale má muj respekt--- totální... dal si to :biggrin: no nenajdu stejnou dokonalost... to on ví.... ale pokusim se najít něco co by sedlo... na zimu :-) ale bylo to sexy i pro XV... nebo jen pro XV...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

jedeno stříbrný/šedý XV uloveno u macka smíchov...
Obrázek
Sem zapomněl dobít baterie před zimou, v září jako obvykle... tak sem se přichystal předvčírem že si osedlám zmrzlou celicu na parkingu na Knížecí... a nechtěla naskočit... tak sem zkusil muj kábl, šlehaly jiskry a ne a ne :-) tak sem baterku vyndal a v XV si jí odvez do práce / výhoda mít 2 auta, pohodička :-) v práci sem nabíjel Bannerku 80Ah 12 hodin... a tvářila se že by si ještě dala... Asi Lakýrník, nebo Klempíř nechali otevřený dveře... jojo tak sem jí dal pauzu a znova cca 10 hodin... Dneska byla celica ale totál zmrzlá až mi jí bylo líto :-) na kost :-) vrátil sem jí baterku, ta Banner váží 18/19KG celkem váha :-) otočil sem klíčkem a šup v milisekundě... naskočila jak střelená :-) až sem se lek... baterka je velmi oživlá :-) Ještě musim dobít XVčkovou baterku na plný kule... ale až po celice, ta má přednost, i když chrápala asi až moc dlouho... ukrutně zamrzlá... dofouknutí pneu... sem zjistil tlak 1.5 místo 2.2 2.3 jo zima pracuje... tak už je v kondici spící celicka :-) "V Zimě nejetá" :biggrin: Každou zimu ujetá :-) Zajímavý ale je jak se mění ten tlak v pneu... to mi nejde do palice... jak se může díky okolní teplotě změnit tlak uvnitř gumy? To nechápu... On se mění i s nadmořskou výškou... jinej tlak je v Praze, jinej na Barrandově a jinej na Šumavě... to je mi záhada... určitě se to dá nějak vysvětlit.... ale považuju to za nadpřirozený... :biggrin:
Zimní guma by se měla stáhnout na zimu v mrazu, a vytvořit vyšší tlak, ale on je nižší... no to nechápu... :biggrin: logicky bych gumy spíš vyfouknul než dofukoval... ale je to obráceně...

Další modifikace bude autoradio... hraje hezky Clarion ale nedá se na to dívat... je prostě hloupý bez efektů co má Sony Loudness, bez ekvalizérů... grafika absurdní.... chtěl bych Sony 2 din system aby nahoře bylo normálka autoradio prachobyčejný levný Sony a pod nim 1 din Sony panel jen jako grafickej ekvalizér... se spoustou grafiky třeba retro... grafiky ale to by se mi líbilo... čistě jen 1 din panel na grafiku... ekvalizér. Žádnou integrovanou navigaci... a dotykový nesmysly... jako navigace stačí mobil s HERE ... čistě jen na požitek z hudby... vizuální a aby to nebylo jen disco... prostě možnost si navolit třeba jen cyber green nebo orange efekty... aby to neotravovalo ale jen doplňovalo interier... a hudbu. grafika může bejt a vlastně by byla nej 8 bit nebo 16 bit... ekvalizer... retro :-) prostě taková ta stará krásná pc grafika v plenkách... to by byla bomba :bigups: 3.000,- - 5.000,- bych za to dal... ovládání módů grafiky a barev jen kolečkem... jak to má Sony rádo a já :-) !žádný dotykáče! ... pěkně kolečko... :bigups: a dálkáč.
Podle mě by ten produkt moh mít úspěch... je spousta aut s podobnou nudou... 2Din... co radši využívaj navigaci v mobilu- tabletu... musí to bejt 1 din radio + 1 din ekvaliser.... ne dohromady... zvlášť... nevim proč ale prostě aby se daly měnit pak jen ekvalizéry... jen čelní panely... easy plug n play... bez demontování konzoly v interieru. Efekty podle toho kolik si zacvakáš... Retro, Psyko, Tekno, Kill out... atd... jen v odnímatelným panelu... a nebo možnost si dokupovat a integrovat přes net 20,- 100,- za efekt... atd...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Holotropní dejchání konečně na XV. Za sváření hliníku a vyvrtání díry na MAF to bylo finálně 800,- + 200,- za béňo... ale stojí to za to :biggrin: mno mam radost že XV yoshimura je první... hej hej :-)
Obrázek
Obrázek
Poslouchal sem... jak ostříž... studenej start je o hoooodně hlasitější než bez... to je celkem kadence :-) Borla brumlá ještě razantnějc s tim návalem vzduchu... než se system ukidní.
pak se to utiší a neni skoro vůbec nic slyšet po zahřátí ani Borla ani sání... ale když sešlápnu pedál, na neutrál, tak celý subaru sebou škubne :-) ne že by jako škublo viditelně ale člověk to cejtí v celým člověku... ze strany na stranu... Boxer... mnoooohem víc než předtim... plyn reaguje svižnějc... a je slyšet ten nápor na sání... prodleva 1/2 vteřinová prodleva po sešlápnutí a pak je slyšet a vidět na otáčkách nával vzduchu... to sem přesně chtěl. Sice to nesyčí jako u celicy... u celicy je to hlasitější, mam totiž dojem že ta saje minimálně 1x-3x tolik vzduchu i v režimu kdy odpočívá :-) Kdežto když odpočívá Subaru, saje jen takovej "vánek" to Celica saje vzduch jako divá i když si tam jen odpočívám a topim :-) je to slyšet... na to neni potřeba senzor.
Jízdu sem si dal tady do kopce kde to mam rád na Barrandov úsek... jo jako jo :-) měl sem pocit že předtim to táhlo pořád konstantně, ale teď to jakoby od 4.500rpm táhlo o dost víc... nebyl to přímo kopáček jako ACIS u celicy... ale byl tam jasnej rozdíl... to sem zopakoval 2x... od 4.500 - 6.200rpm to zrychlilo resp. to reagovalo pořád na plyn... čim víc tim víc... předtim i kdybych měl nohu na podlaze tak víc ani náhodou... měl sem pocit jako by to MAF vzdal při tom náporu a prostě to tam pustil... a přestal motor omezovat....mooooc se mi to líbilo :-)
Slyšet to sání skoro neni... oproti celice... nesyčí neluxuje, ale spíš hvízdá :-) hvízdání to je to slovo...
Ještě musim trochu poladit držení filtru... zatim je tam takovej muj provázek :-) aby se hadice nedotýkala velmi ale velmi horkýho plechu... to poladim... ale mam z toho teda radost... už nemam pocit že se to auto snaží "něco dusit".... pěkně z hluboka dejchá.... a rozdíl tam je, to nebyla fatamorgana... fakt je to svižnější od těch 4.500- 6.200 předtim to sprintovalo konstantně... to sem i psal kdysi... 3000-6200 to bylo stejný... teď se něco jakoby stane a oživne to od 4500 vejš good :wink: :biggrin: very very very good :biggrin: Asi se na to MAF fakt vybodne a pošle jednotce info že má brát plnej kotel vzduchu a neřešit to... za volantem je blááázen micron co nás oblafnul :-) nějak tak si to vysvětluju... faktem je že v tu chvíli v těch otáčkách se tam díky 3D filtru žene asi víc vzduchu než na co byl MAF programovanej... to by se tam frontálně poslat nedalo... tak to asi vzdá... :biggrin: pořád lepší než to naopak udusit:-)
ještě by se tam dal píchnout "usměrňovač" od VW :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: ne Subaru XV nevoní ani nesmrdí... pára a voda (až sem si řikal jestli neni na vodík)... Celica voní.... benzínem delikátně :-) miluju tu vůni

Mno ten motor je pěkně zaprasenej :-) jak sem nechal otevřenou ventilaci z čela XV... asi jí ucpu :-) takovej sajrajt ten pyl... všude pyl :-) já pil pyl všude... celica má motor jak vyleštěnej 260.000km a tady subaru 6500,- km a motor je zasračkovanej pylem a prachem přilepeným na tom lepivým sajrajtu od výroby to je snad komedie neeee :-) proč to tim mažou? ee :-) takovej odpornej olej čico...
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“