Prvé dojmy.
Auto malo pri prevzatí najazdené 3 km čiže úplne surový motor. Vzal som ho natankovať a pritom som si všimol, že treba venovať veľkú pozornosť polohe tankovacej pištoli. Keď som to tam narval, tak to stále vyskakovalo a keď som ju kúsok povytiahol, tak to už bolo v poho. Musel som ju však držať celý čas v ruke v obavách, že z hrdla vyskočí. Asi to bude chcieť časom vychytať muchy.
Potom som sa vozil len po meste + obchvat. Bolo 5 hodin podvečer, tak si viete predstaviť ten provoz.
Po návrate domov a odjazdení cca 40 km kombinovaná spotreba 4,9 l/100; pričom posledných cca 10 km za 4,3 na zimných 17" Nokianoch.
Teplota v aute nastavená na 16 stupňov, jednak to stačilo a spalovací motor sa tiež tak často nezapínal.
Z francúza som zvyknutý na mäkký podvozok a teraz si budem musieť zvyknúť na tie 17" kolesiská

Inak netušil som, že to má polokožené sedačky a sklápanie vonkajší zrkadiel. Taktiež zaujímavou vychytávkou je malá LEDka nad tým džojstikom, robí to také decentné osvetlenie interiéru.
Vzadu miesta na nohy na rozdávanie (nie ako v octe). Kufor bude absolútne postačovať, ale asi sa poobzerám po vaničke.
Inak zatiaľ spokojnosť.
Budem jazdiť a priebežne sa s vami deliť o zážitky. Čus.