CELOREPUBLIKOVÝ SRAZ Toyotaklubu 2015 - diskuze
Re: CELOREPUBLIKOVÝ SRAZ Toyotaklubu 2015 - diskuze
A přesně tak to udělej, Kůrovče! 

Jimbo, kdyz to je velmi nebezpecne, neb po dvou mesicich stravenych na Corone a nasledne na Miller light je vidina cenove dostupneho kvalitniho piva vice nez vzrusujici a nemene nebezpecna co se tyka nasledku nedelniho rana.
Back in Czech.
dik za odpoved loučim se 

EX........ Celica sti 16V (1993).
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw
(2007)
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw

Miller je hnusnej i normální, natožpak light
Ale Corona snad tak špatná není.
Nicméně vždycky to může zachránit tsing-tao (píšu foneticky, už si transkripci nepamatuju). Pivovar stavěli skopčáci a chutná to jak průměrné české europivo. A šíří se po světě až nepříjemně.

Ale Corona snad tak špatná není.
Nicméně vždycky to může zachránit tsing-tao (píšu foneticky, už si transkripci nepamatuju). Pivovar stavěli skopčáci a chutná to jak průměrné české europivo. A šíří se po světě až nepříjemně.
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
honzism@n: Z Prahy co já vím nikdo žádný společný odjezd neplánuje, takže spíš asi jak kdo sekne s prací. Já sám bych rád vyrážel okolo třetí, ale jak to dopadne...
Jinak jsem se dozvěděl, že by neměl být až takový problém domluvit v kempu jiné pivo než Starobrno. Psal jsem Zvadymu ať to zkusí vykomunikovat, ale možná by bylo lepší, kdyby se tam někdo, kdo je skoro místní, zkusil zastavit a domluvil to. Za sebe bych navrhoval třeba Černou horu, je to tam takový regionální celkem pitelný pivo...

Jinak jsem se dozvěděl, že by neměl být až takový problém domluvit v kempu jiné pivo než Starobrno. Psal jsem Zvadymu ať to zkusí vykomunikovat, ale možná by bylo lepší, kdyby se tam někdo, kdo je skoro místní, zkusil zastavit a domluvil to. Za sebe bych navrhoval třeba Černou horu, je to tam takový regionální celkem pitelný pivo...

Ak by ste nekdo bydlel poblíž mohl by jste sa tam jít zeptat jaký maj jídlo a co s pivem.
A říct im, že se jedná o Toyotaklub.
Já musím vyzvednout spolujezdce v Benešově, taky nevím, kdy dorazím.
Jídlo:
(cenu nevím, ale noc+snídane jednou psala asi 200 Kč = čekám na ceny večerě (řízek se salátem)
Takže se zapište do tabulky list "Jídlo" zda máte zájem!
--->->-> TABULKA KLIKNI ZDE <-<-<---
(cenu nevím, ale noc+snídane jednou psala asi 200 Kč = čekám na ceny večerě (řízek se salátem)
Kód: Vybrat vše
Hello,
The menu for Friday will be Schnitzel "na Kopci" with vegatables and pommes frites.
For breakfast: bread, ham, cheese etc. coffee or tea and orangejuice.
Regards,
Aniek Timmermans
Autocamp Na Kopci
--->->-> TABULKA KLIKNI ZDE <-<-<---
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já určitě taky po hájveji nepojedu... Ale vyrážet chci co nejdřív, abych ještě stihnul projet trasu závodu, jestli nebude nějaká uzavírka objížďka a tak...
Večeři pořeším někde po cestě, řízek s hranolama mě fakt neláká...
Večeři pořeším někde po cestě, řízek s hranolama mě fakt neláká...
Nestežujte si je to kemp tak co jste čekali panenku v slaninovom kabáku so švestkovou plnkou.
Proste tam nahlásim 10 porcí a kašlu na vás...budete o hladu.
A co snídaně?
Proste tam nahlásim 10 porcí a kašlu na vás...budete o hladu.
A co snídaně?
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já prostě smažený ke smaženýmu nemusím... 

Šnycl "Na Kopci", to bude asi specialita
Kávičku bych si ráno dal, to jo.
Já vyrážím ve tři z Bubenče, přes Benešov a pak pod hájvejí Dé1, kterou ve vhodném místě překřížím. Takže kdybyste se chtěl někdo přidat, tak to uvítám

Kávičku bych si ráno dal, to jo.
Já vyrážím ve tři z Bubenče, přes Benešov a pak pod hájvejí Dé1, kterou ve vhodném místě překřížím. Takže kdybyste se chtěl někdo přidat, tak to uvítám

Ještě sem si tam přeci jen přihodil snídani na neděli.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
On to taky dřív pionýrský tábor byl ...biscuit píše:... trosku mi to pripada, jako pionyrskej tabor ...

Dneska jsem jel kolem, tak jsem se tam stavil. Mladá paní byla milá a usměvavá, ale nějak jsme si nerozumněli - ona má evidentně problém s češtinou, já jsem zase marnej v angličtině

Nicméně: - kemp je provozu

- o srazu ví, s někým komunikuje po mailu + napsala mi tf číslo - poslal jsem Zvadymu.
- chtěl jsem vidět jídelák, ale ten nemají, jídlo je třeba v případě zájmu objednat dopředu. Těžko říct, kolik klientů to využívá, kemp zatím moc obsazenej není a já jsem spíš viděl, že si připravovali baštu venku na grilu.
- pivo mají standardně Starobrno, ví o požadavku na jiné, ale dál už jsem jí nerozumněl.
Takže bohužel jsem nezjistil nic nového, ale asi není problém jí v případě potřeby zavolat.
Kk
Fotky z dneška:

Celica 7g TS
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Díky za info.
Snad se Zvadymu podaří vykomunikovat to pivo...

Snad se Zvadymu podaří vykomunikovat to pivo...