Pochlubte se svojí Celicou
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
ukaz destroy
jo... prostě někdy v únoru začal ukazto blbnout... a od tý doby nevidim ani jedinou!!! fotku ať starou tak novou z toho sračkoidního serveru.... a chyba neni u mě... věřte, že buďto mi na ukazto zablokovali mojí IP adresu... protože tam bylo asi moc fotek... ode mě... a nebo tam maj zaměstnanej team idiotů. to čekání vidim!!! to je mi modernizace voleee, ale i když čekám tak nakonec hovno vidim
RETARDI. use www.directupload.net bez čekání or kiss my ass
ps: a všechny další konkurenční servery na fotky mi taky jedou... 100% -jen Ukazto total 0%- vysvětlim vám retardům
princip ukazto: splašit co nejvíc mailů a registrací a pak vás bombardovat kokotovinama a server nakonec spadne definitivně (a už se nemůžu dočkat!!!)-nebo vykopnou IP i tobě!
20. April 2008 "Wir haben unsere Bilddarstellungs-Seite geupdatet." Danke!
www.directupload.net
ps: jako ručka v zástrčce od zapíku? proč ne- nic neni nemožné
20. April 2008 "Wir haben unsere Bilddarstellungs-Seite geupdatet." Danke!
www.directupload.net
ps: jako ručka v zástrčce od zapíku? proč ne- nic neni nemožné
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
cold test...
biscuit> ya naturlich
tady sou docela hustý info o Celice 1gen + koncepty + fakt hukot
http://ourworld.compuserve.com/homepage ... istory.htm
FREEZE TEST pass
[URL=http://www.directupload.net]
tak další případ: tohle je muj druhej ideál... to je prostě "HER majesty blue" "not 4 sale" ještě čirý lampy a omládne na rok 2010.

a nějakej ten promo letáček dobovej

tady sou docela hustý info o Celice 1gen + koncepty + fakt hukot
http://ourworld.compuserve.com/homepage ... istory.htm
FREEZE TEST pass
[URL=http://www.directupload.net]

tak další případ: tohle je muj druhej ideál... to je prostě "HER majesty blue" "not 4 sale" ještě čirý lampy a omládne na rok 2010.

a nějakej ten promo letáček dobovej

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
carbonated impact
Jama> už se to tu jmenuje jinak, ale neni problem to přejmenovat na cokoliv
radši sem hoď fotky, než mektat... pohoda jazz
Tak sem si dal brčko, pár pivek a jak se mi tak stejská po čeldě, něco sem virtuálně- malování windows (profesional program NO1
) předělal. 1. fotka je original... nastal čas dotáhnout carbon přes celý kukadla... 2. virtual vypadá to docela divně, ale i zajímavě a hlavně vtipně + je to dobrá ochrana proti butrům, korozi a je to zdarma
no prostě lakování a renovace pop-upů je plánováno až až až v budoucnu... pak se vrátěj zpátky do modra. ta lenost, ale zase změna neni nuda a neni kam spěchat.
Carbonový kapoty hehehe tůdle, moc okoukaný, ale carbon kukadla... to se dá ještě zkousnout
fun
Half Carbon Eyes vol.1.0

Fully Carbon Eyes vol.2.0

Tak sem si dal brčko, pár pivek a jak se mi tak stejská po čeldě, něco sem virtuálně- malování windows (profesional program NO1
Carbonový kapoty hehehe tůdle, moc okoukaný, ale carbon kukadla... to se dá ještě zkousnout
Half Carbon Eyes vol.1.0

Fully Carbon Eyes vol.2.0

Naposledy upravil(a) micron dne pon 02.06.2008, 01:20, celkem upraveno 1 x.

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
tohle jsou 15 a gumy 195/50 a fakt parada a hlavne ET 35 takze ve predu jsou zarovek a vzadu jen trosku zalezly, i kdyz ty potrebujes vetsi plochu na "paleni"
jj je to v garazi - jeste se to musi rozlestit a zadek vzit jeste jednou a potom jeste cirim lakem, sice v ty garazi to neni to pravy ale zase je to zadarmo a vzdycky to bude vypadat lip nez predtim
jj je to v garazi - jeste se to musi rozlestit a zadek vzit jeste jednou a potom jeste cirim lakem, sice v ty garazi to neni to pravy ale zase je to zadarmo a vzdycky to bude vypadat lip nez predtim
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"