SUBARU <i> YOSHIMURA syst3M 4x4

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět

Mohla by Toyota prodávat v EU pod kodem Celica?

Jo
21
60%
Ne
14
40%

Celkem hlasů: 35

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: SCION "TC" (Celica 2014) + Subaru XV

Příspěvek od micron »

Ještě jednou musim vynachválit MK Kashiyama, fakt sem ne úpně čekal že se zbavim toho divnýho chroupacího pazvuku... tohle je prostě bomba... nebyl sem si úplně jistej jestli budou pasovat a už vůbec jestli ten pazvuk nedělá nějakej přiblblej system elektronickej co přiovládá brzdy... tak mam fakt radost že ne... uši fakt slyšely správně, destičky chrupkaj original subaru front... neeee to nebylo příjemný... teď je to příjemný ticho... prostě ticho, žádnej sajrajt nebude lítat a špinit trony... jeeee fakt paráda že se držej u Kashiyama svýho kopyta... a nevyměkli!!!! už sem se bál že vyměkli....nene pořád je to tvrdá klasika tak jak to má celica ráda už řadu let, prostě 10/10 Kashiyama děkuji děkuji děkuji tahle firma by si zasloužila aby jí japan automobilky montovaly standardně, zasloužej si ten business, místo špinavejch chroupacích šmejdů. :bigups: a celkem by mě zajímalo jaká firma dělá original destičky např. pro subaru.... pro mitsubishi je dělá rozhodně jiná... toho sem si všimnul, Pajero má trony čistý tak podezřele a bez soundu, že mam silnej pocit že Kashiyama jede desky pro mitsubishi??? je to možný a i bych si na to vsadil. :biggrin:
Člověk jen šáhne na ty původní v krabičce od Subaru a je zaprasenej... ne zaprášenej, zaprasenej černým hnusem... tohle patří někam daleko do historie, ne do moderní technologie výroby destiček... vzadu ok, ale do předu? to fakt ne...
Tohle doporučuju na každý XV, kdy má majitel sluch v pořádku a nebaví ho čistit kola... to je double vopruz :-)
http://www.mkg.co.jp/global/en/
https://www.motointegrator.cz/produkty/ ... ama-c17013
http://www.automatejcek.cz/nahradni-dil ... ek-c17013/
Mno kdybych dělal u Subaru v japonsku nejdřív bych asi rád vyřešil ještě líp to bouchání zadní nápravy na retarderech... to prvotně... ale rozhodně bych si všimnul i tohodle pazvuku chroupajícího... ne taky to neni normální :-) když máš auto kterýmu je 25 let a jede prostě líp nedělá takový zvuky i když by mělo že :-) to je takovej paradox dá se říct... 25 letá Toyota Celica vychovává Subaru XV mláďátko, který nevychovali správně, mysleli si že nejsme tak náročný, že jsme tupý, neni normální aby se přeci auto 25 let starý chovalo i když po určitý renovaci líp než nový... ale je to tak, celica dokáže XV přes to vychovat... netoleruje chyby... protože celica se prostě povedla krutě 5g 3SGE bez chyby.
+ ještě bych dělat u subaru vyhodil ty laufy chrchlající nemocný drnčící, tohle je taky total moc... v prdeli... zvuk tam má bejt čistej Borla nebo Fujitsubo jako standard. Ne ta šmejdovina co stojí 9.600,- a co mam netknutej lauf vyřazenej po 1000- 2000km jako novej... rád střelim za 5.000,- třeba časem tuhle komedii, ten koncovej díl laufu to auto chtěl zničit... kde je nějakej požitek??? 0 totální zvuková tragedie, kdyby to bylo jen tichý ale ono to i drnčelo... na neutrál? WTF! tohle si boxer nezasloužil!!!

Taky mam radost že sem se zbavil toho skřípání, dřív myšího pískotu občas... teď už skoro vždycky skřípání ne ultra hlasitý ale už se to dalo lehce najít... tak šlo to z levý zadní brzdy na celice... vyřešeno... totál luxus tichoučko po roce a něco :-) zlobil brzdič, pročištěný pístky check třmen atp... komplet inspekce a je ticho. Tohle mě taky dost obtěžovalo... krásnej pocit se toho zbavit... zase si člověk může dát muziku na plný kule a nezkoumat pazvouček :-) tohle mi pilo krev dost dlouho ale ne zase moc :-) paráááda neni nad skvělýho automechanika... bez něj bych byl v prdeli. :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Ne nedá mi to... nechal sem si zabalit samozřejmě původní brzdový original destičky Subaru a je to firma JURID a kdykoliv se jich dotknu sem zasranej táák zasranej že nemůžu na nic šáhnout kromě kohoutku od umyvadla a mejdla... foto bude zejtra, aby bylo vidět jak nefungujou, resp jak jsou postavený přesně jen na-to--- je měnit měnit měnit a měnit... to je celej business šajze co to má kurva bejt? normálně tam fakt mizí dost razantně matroš po ujetí směšných 4200km jemným stylem.... a to dost... takový měkký sračky co to má kurva bejt??? to je nějaký demo nebo co???? Mam to brát jako co... jako tu tragedii že se automobilka snaží na všem ušetřit za každou cenu? nebo zaměstnat zbytečně automechaniky???? nebo jak to mam brát kurva jako fór???? fotky napovědi... 4200km normal style 80% pohoda.... a to je výsledek co se montuje do Subaru jako standard: Tohle je Subaru original !!!!JURID!!!! 4.200km za 1 rok, člověk by se nedivil že to chroupalo že?????? to je nějakej vtip nebo co???? ono to je i podobný vlastně sněhu... takže to chroupá i jako ten sníh... ale jak je kurva možný že se to samovolně uvolňuje??? tedy uvolňovalo za poslechu křupání... to si snad dělá někdu u subaru ze mě prdel???? nebo ne???? asi ne nikomu jinýmu tohle nevadí... tak se na to podivej ještě jednou ty debile... resp. vy debilové co neslyšíte... aspoň něco uvidíte...tohle neni normální destička... po 4.200 km to fuckt ne... tohle je special destička JURID subaru partner mother fucker... :biggrin:
Obrázek

tož proto Kashiyama... 4 understanding

no budu si muset zejtra při novým Sony wooferu objasnit co to je JURID a jak je to provázaný... tenhle bordel, komedie, mrdka :mad: tohle co je na fotce je moje bejvalá destička co asi "chroustala" po 4.000km a vypadá jako by měla tak min o nulu víc 40.000km je jako by jelo auto rally... nebo jako by ty destičky byly na 1 použití... co to má do prdele bejt? test jako že sem prošel? ale já sem si Kashiyama platil sám, nezdálo se mi to v pohodě... neměla by fakturu proplatit FHI japan? o prachy mi nejde mně jde o princip... :angry: Možná přiletěj Japonci znova jako kdysi... tohle je vyjímečná fotka... a můžu udělat další... tohle neni fake to je absurdní realita... absurdní :biggrin:

prostě jde o selhání všeho a všech... a pokud se jedná zvláště o brzdy je to vážný... tohle neni prdel... takhle prostě vypadaj destičky u většiny Subaru XV 1 rok jetý max... jsou to original, ale lidi se ozvou až budou obroušený.... to bude pozdě :biggrin:
Takhle nemůžou vypadat Kashiyama destičky ani po 15 letech denního provozu... !!!!!!!!!!! tak to bacha !!!!!!!!!!!!!! já bych si dovolil říct že tohle je extrem... JURID šajze... co to je JURID vlastně... zjistím... když by se trochu blázen nad tim zamyslel, zjistil by, že se to vyplatí, vyplatilo se to... resp. že se to to vyplatilo do teď... teď, od teď už se to nevyplatí... :biggrin: hezkáááá slovní hrátka :wink: tak se to vyplatilo nebo ne? :biggrin: no možná že jo možná že ne... :mrgreen:
doufám že firma JURID nedělá cokoliv jinýho než že dělá špatný destičky...
Faktem je že takhle docílíš aby se kupující dostavil na servisní prohlídku a byly mu vyměněný destičky za ty samý zkurvený :biggrin: :biggrin: co no neni to snad hra? Mě baví a co vás? Já si hraju vlastní hru... totálně originální, ale tohle sem musel ukázat... každej má volbu... pokračovat a ignorovat mě... nebo mě poslouchat a máš supr brzdy... každýho volba :biggrin:

co to je kurva JURID!!!! toť otázka a jak je možný že existuje tenhle tentononc...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ooha tak to bych nečekal ani ze srandy... německá firma co vomrdává destičky do aut z japan? tak to si snad děláš prdel????
http://www.jurid.de
jak je tohle kurva vůbec možný že subaru bere destičky od němců a mrdá je automaticky do aut vyrobených made in japan???? co je kurva tohle za bordel?????!!!!!!!!!!
za zasranou komediii... takový sračky to jako posíláte i do US/Ca/ nebo si na tom jezdíte v japan? no to ani hovno.... tuhle prdel si podle mě nechali jen pro evropu, protože si to to nechámelíbit...nene... BAD :biggrin: funny shit bad :evil: I say FUCK OFF with this fuckin motherfucker piece of shit!!!!!!!! SUBARU----------------??????? Thank You 4 understanding... JURID- K.O. mother fuckers||||||||||DIE||||||||||||

No ještě aby tohle kurva nechroupalo....<<<<<<??????>>>>> taková mrdka!!!!!!! rozpadlá jen připravená na výměnu jen aby nebyly kotouče poškozený... jen budou vždycky ojetý a vyjebaný destičky... o tom je ten business... o týhle trapnosti... šajzoidní destičky made in germany v autě made in japan....???? WTF???? jděte stim do hajzlu.... do hajzlu!!!!! a instalujte laskavě kokoti kayhiyama.... ne tuhle sračku díky... šmejdi.

To co je na tý fotce je absurdum... totál... tohle bylo možná možný před 20 lety... ale ne teď... tomu se řiká totální destrukce destičky 4.000,- km subaru WTF JURID a znovu si povíme... je to to chroupání... který nikomu, podotýkám nikomu !!!!! nevadí až na mě... protože já sem totiž magor... asi :biggrin: :biggrin: :biggrin: já to totiž jako jedinej nemam v halvě asi v pořádku :-) tož tak je to v pořádku... hrajte dál... :biggrin: tohle je ale z hlediska intelektu naprosto nemožný... realita to prostě je a je brutální, hloupá a totálně debilní... každej normálně smýšlející člověk si uvědomí to, že vzniká divnej zvuk a divný tření... ultra divný destičky o kotouč... který neni normální... ale tohle si uvědomíš až se tim začneš zabejvat... zkoumat to... normální konzument je retard.... a s tim se počítá jako majitelem... retard!!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin:
občas se ale stane chyba... a ta chyba sem já.... micron :alian: velká chyba... ba neeee... ve mně to neni... je to vedle--- je to neschopnost, snaha, ale neschopnost převládá... ovládá všechno... celý je to o neschopnosti.... asi tak a o bezmoci...
tak ok... a co chceš ode mě? já sem nikdy od nikoho nic nechtěl... takže můžeš bejt subaru v klidu.... ale co tak říct když je tu volno.. je to tu všechno volno... :mrgreen: už mě ten bordel nebaví řešit... rád předám ten bordel dál... :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

nemylel sem to tak samosebou.... kam předat ten bordel dál... bordel je s náma :biggrin: je a bude a bude ho víc a víc.... totální bordel :biggrin:
http://tunein.com/radio/BassPort-FM-s197817/

někdy ovládá slovo... slova... někdy ticho ale.... ale hudba tak ta ovládá :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Na co by si tak zlobivý micron ještě postěžoval... když to subaru xv vlastně miluje... ale tak právě o tom to je... protože mě baví tak se musej eliminovat blbosti a chyby který tam jsou a o kterých se nemluví... ty destičky byl vrchol bordelu... test jestli sem normální humanoid kterej se nechá vochcat a vojebat jako všichni... neboooo to uslyšim... :biggrin: tu neplechu, ten hnus...JURID ne tohle ne NE!!!! fakt by mě zajímalo jak je ten robot co tam mrdá destičky ve fabrice... jak je naprogramovanej a to přesně... sem si naprosto ale naprosto jistej že jiný destičky maj auta na prodej in usa/Canada a jiný euro, jiný asia atd... až se dostanem třeba do micronesie... tam používáme MK KASHIYAMA a nic víc :biggrin: jsme takový malý území a nic moc tu nemáme.... :mrgreen: my si nemůžem moc diktovat ale chceme, chceme a chčijeme si to co je nejlepší jaja naturlich :biggrin: no já se z toho du vychcat... nic víc nic míň...
kdo chce koho přechcat? já mam pocit že se japonci snažej přechcat mě???? no ale to je omyl... neznaj český pivo a to je hodně močopudný... já chci přechcat japonce v tom je ten problém... pozvolna...donutit je donutit je donutit je jednat :choon: o to mi jde... dokončit něco co nebylo dokončeno např. Subaru XV je to v pohodě, ale nebylo to dořešený a já rád všechno dořešený--- totálně TOTAL
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Ta si žádala foto... kolegyně a dokonce ve stejný barvě... + důkaz okamžitý spotřeby po Praze 7l/100km... sice z barrandova dolu jezdim jako totál seriozně že se dá dostat i ve městě s 2.O benzínkem na těch 7l... zpátky nahoru to ale nejde pod 11l... taky mam po práci náladu to vdycky trochu vytáčet lenivku boxera... i do 6000 takže průměr mam po městě 9l... což ale i tak jde když si člověk hraje s pedálem a řadičkou... celica podle mě žere víc... a to neni 4x4 full time... v cajku :-) fakt spokojenost s chlemtáním XV optimální...
Obrázek
No nejenže sem měl čas si XV kolegyni blejsknout ale ještě sem tam pak stavil se podivat zblízka... no nevim, taky by mě nezaujala kdybych přemejšlel o autě... ne... chyběj tomu detaily, je prostě obyčejný... ničim zajímavý... a bylo fest špinavý... mý XV je rozhodně lepší reklamka... doplňky tam měly bejt sériově, bez příplatků... úplně to totiž změní charakter a tim celek... tohle je nezajímavý XV... a nudnej automat k tomu... prostě nuda. Deflektor kapoty, ofuky kolem oken a zadní akčnější křídlo + jap/us design značek dělá divy na celku... je to exotičtěší a to o dost... fest :biggrin:
ale tak + za barvu a za to že neni diesel, ale beňos + :biggrin:

Zase po delší době sem si všim 2 starších pánů u mýho auta jeden se o XV opíral rukou a druhej se korektně opíral prdelí o přední blatník, kouřil doutník a tvářil se jako by to bylo jeho :-) tak sem vylez před hotel a ne jako nic proti... lidi jsou magoři jen sem se potřeboval ujistit že jsou z našeho hotelu a ano že to jsou italové... jak jinak :-) a taky že jo... 50 letý taliáni, jak jinak nikdo jinej tohle nedělá... no dobře ještě v GTA IV/ San Andreas nebo GTA 5... asi taky- ještě sem nehrál, budu si na to muset poladit komp... ale jo italové... kolega řiká, " mam je vyhodit? řikám hele to je v pohodě... neřeš je... "kdyby to bylo mý auto a někdo se o něj tak osíral, bych ho hnal..." řikám v pohodě... italové jsou prostě směšný neřeš to... vždyť je to srandovní... :biggrin: :biggrin: tohle neudělá nikdo jinej než ital... že se ti opře o auto a připadá si tvrdě :biggrin: ale vlastně to patří k tomu bejt ital... pobavíš :biggrin: dřív sem si myslel že se takhle lidi otíraj jen v GTA ale jo italové to dělaj vždycky, tedy když se jim design líbí.... žádná jiná národnost... ale vždyť je to fain... líbí se jim, jinak by se neotírali... takže reklama funguje italové jsou ulítlý na design a líbí se jim subaru XV takže všechno v pořádku :-) naprosto v pořádku... :biggrin:

hmm teď sem narazil že maj u mých lokal vietnámků Retsinu... a tu už sem neměl kurva dlouho... retsina je božský víno... v řecku sem to pil místo vody... má to specifický efekty... vůni famozní chuť famozní... účinek na mozek krutej osvěžující... je to original... nemá to chybu... :biggrin: růžový s krystalkama france bylo lepší... nejlepší... ale tohle je klasika :biggrin: dává to energii RETSINA *****

ale ještě k něčemu jinýmu se přesuňme... BMW nebo Subaru... je to boj i před tim XV stojí bmw... tady to prohrálo subaru... ale pojď si hrát o ulici vedle... BMW prohraje :biggrin: jo je to boj... ale tady vedle to patří subaru a toyotě... takže ciao--- :biggrin: klidit se z cesty :biggrin: u bmw jsou většinou fakt voprsklý a potřebujou bejt vyjebaný--- :bigups: tady ne, masírkovat si můžete jinde ale tady to patří japan only, gamesa :biggrin: vždycky jsou majitelé BMW atp namyšlený drzý sprostý šmejdi... tak tady ne... tuhle hru si hrajte jinde ale ne u perlovky... tady jste dohráli... jste ještě směšnější než ty taliáni co se válej po autech... jste tragédi... najděte si nějakou ulici kde vás budou žrát... kde nebudete k smíchu...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Popelníková sezóna... nutnej upgrade do XV. Hliníková krabička od voňavky už mi začala lézt na nervy, člověk musel pořád řešit víko- sundat, nandat... vopruz a zbytečně velká...
http://www.ebay.com/itm/390940259331 tenhle je ideální, vypadá v pohodě a přesně se vejde do přihrádky před řadičkou, vyklápěcí víčko perfekt :-) ještě mam vyhlídlej ale jinej možná ještě lepší, ale tenhle je oukej :-) ověřeno
Další je do zadní loketní opěrky, nizko profilovej do držáčku na nápoje, pěknej design, nevyčnívá a krásně do loketky zapadne... luxusní pokouřeníčko i v zadu :-)
http://www.ebay.com/itm/391123937809 nemá chybu
a do třetice párek obyč klasických kulatých popelníků... totiž ty je potřeba instalovat do dveří, kde jsou kapsy na pití nebo právě na popelníky... dveře totiž až na řidičovy všechny vibrujou- plasty při hlasitější muzice resp určitých hlubších basech... a je to fakt nepříjemný, to se dá vyřešit právě popelníkama -vycpat kapsy popelníkem+ balíčkem kapesníků, potom se totiž plast ve dveřích roztáhne a ejhle už je muzika naprosto geniální, špičkovej vynález... 2 mam, tak ještě 2... fakt je ten rozdíl mega. Dveře se musej "našponovat" pro ideální akustiku.
http://www.ebay.com/itm/311086983043 original subaru nebo mitsubishi stály 900,- za tohle :-) tak za 90 kaček to je jiná comedy... a jak se prodávaj :-) ještě před rokem nebyly za takový směšný prachy nikde...novej business :-) první XV s 6 popelníkama :biggrin: popelníky+kapesníky= razant audio upgrade stage 2.0, supr že se nemusí nic rozebírat a fakt to fachá... roztáhnout a hotovo. A nemusim si stěžovat u Subaru... chyba to je, ale dá se to opravit lehce pro dokonalej požitek ze všech frekvencí---fakt paráda. Tohle, to kazilo dokonalej poslech, protože jinak je aparatura i bez subwooferu opravdu solidně hutná :biggrin: Clarion + zajímalo by mě co to je za reproduktory od jaký firmy... Kicker repráky se prodávaj amíkům jako upgrade, tak že by amíkům dávali horší repráky než do Evropy? Na tyhle by si totiž těžko moh někdo stěžovat... subwoofer neni fakt potřeba... hutný je to až až... podle mě to možný je... že ty Kicker jsou standardně v XV pro Evropu... jednou se nechám překvapit... tajemství :biggrin:

podobně jako rezonance dveří při určitých frekvencích mi už pár let doma sere mikrovlnka... normálně má tu drzost že ten talíř na kolečkách chytí vibraci od subwooferu a drnčí si... to jde vyřešit jen vyndáním talíře... to utěsnit nende toto :biggrin: ale je to nasírací podobně :biggrin:

+ ještě ale už naposled si rejpnu do těch pojebaných destiček JURID... i z tý fotky je jasně vidět jak jsou přední elektrony kolegy zaprasený oproti zadním... ten člověk nejen že ignoruje ten šílenej pazvuk chroupací, je to zvuk jako když chroupe člověk buráky s otevřenou hubou.. ale ten sajrajt k tomu... Subaru please make contract with better company !!! MK Kashiyama thank YOU !!!! not shitty mess like JURID anymore... Front brakes :bigups: nechápu jak je možný že si lidi nechaj všechno líbit... i ten sajrajt
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Tak tu máme další chybičičičku která by možná nikomu nevadila.... jako divný přední destičky, divný mlácení zadní nápravy na retarderech... většině to nevadí... lidi jsou celkem imunní :-) zato já sem extra citlivej z celicy... takže kdysi se mi tohle stávalo právě u celicy že sem jel rovně a měl sem volant lehce na stranu... ne že by to táhlo ale ten pohled!!! to se nedá :-) ject rovně a máš volant 5-10° posunutej na levo nebo na pravo.... to sem hned jel s celi za mechanikem a ihned to srovnal... bez čekání... ale je to nasírací záležitost, pak má člověk totiž pocit jak je volant vyšinutej že je sám vyšinutej... do leva nebo do prava :-) a jo je to psycho... ale dost lidem asi tak 70% je to asi šumafuck... ale stává se tohle... u celicy se mi to ale teď nestalo asi 2 roky... zato Subaru no to si děláš kozy??? si hraje stejnou hru jako Celica... jedeš rovně a volant je na pravo.... 5°-10 max ale je to násir fuckerallah :biggrin: takže tohle budu chtít srovnat... ale nechápu jak je možný že se to projevilo po kontrole 1. sevisní prohlídce u mě zdarma... jakoby se na něco zapomnělo? nebo je to jen náhoda... no ještě se to budu snažit pochopit chvíli, jestli to i netáhne lehce stranou ale myslim že ne, ale vytočenej volant to sem pak nasralláh :biggrin: je to celkem jednoduchá záležitost, a je to vada vozu... ale chtěl bych to vyřešit ihned... bez čekání
jinak samozřejmě vše okej... dneska mi udělalo radost bmw X6 když si tak se mnou hrálo... pak mě chtělo pustit... ale já si jedu pro pivka takže byl to takovej srandovní závod... já sem potřeboval do prava a on mě chtěl pustit v 6000 rpm točička vs diesel ale v poho :-) důležitý je že si řikal co to je??? ještě to chce Injen sání a bude větší švanda zvuková... :biggrin: Ne fakt mě baví si boxera vytočit ne do max, ale k max... 6200 cca a řadit pěkně ručně... tohle dieseláčci nemaj rádi :biggrin: zvuk motoru je, zvuk laufu je Borla, ale ještě zvuk sání Injen... to tomu chybí tý srandě, ne neni to sporťák, nemá takovou brutalitu jako je ACIS + 0.5bar v 4800 rpm, ale i tak se musí plašit levej pruh... pro srandu... :biggrin:
sice obě auta vypadaj podobně... ale to je vše... X6 těžký tlustý turbo di... ale v zrcátku se žene zlobivý Subaru XV atm 1300kg lehký ale vypadá podobně :-) vytáčecí benzínek +MT.... a to málokdy potkáš... takže když v 6.000 kam X6 se nedotáhne uslyšíš boxera, tak chceš uhnout, ale uhnul sem já... piva volaj :-) po noční ale příjemnej sprint proč ne... X6 vyrazí sice rychlejc, ale dojde jí dech... v tu chvíli kdy subaru polapá končně dech... a je to vtipný :biggrin: víc dechu Injen... sice sem odstranil barieru blokující nasávní vzduchu což byla moje první věc... takže čim rychlejc jedeš tim víc se žene vzduchu do filtru... ale chce to -injen.... otevřít total... aby XV dejchalo jako po boxerským zápasu... vždy a trochu syčela... vztekle :biggrin: U nás to bude jediný XV s Borla + Injen co zatim vim... jinak jsou XV jen pro co? pro mini show... lepší mega show... :biggrin: tak akorát slovo mega je blbý... tak jinak... prostě by to mělo pobavit ale nebrat to zas tak vážně... pro pobavení :biggrin: má jít o zážitek ze zvuku pokud poblíž neni WRX STI :biggrin: má jít o eleganci zvuku... ne o výkon ale o poslech boxera třeba i v nejnižší variantě... má mít zvuk a toho sem se snažil docílit... byla by to škoda... v nejnižší si řeknete... co to je no je to 110-115kw 158- 16X PS koní a to mi stačilo... to mě bavilo a je to prostě akorát--- když si to člověk střelí do 6200rpm nechápu co víc... hejbe se jako celica takže ok :biggrin: ale bez Acis... nooo jooo Yamaha že :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Už sem dlouho nefotil yoshimura space craft XV, pěkně tak poprchávalo dneska ráno a fakt hezký světlo... momentka
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Další upgrade... estetická úprava se musí týkat opět interieru... exterier je naprosto v cajku... tam je všechno ok... ale musel se poladit interier a musí se ladit k dokonalosti dál, ne jen posuvná loketní opěrka v předu a ultra komfortní v zadu, fakt se relaxuje výtečně po týhle úpravě, jo dá se říct že se příjemnějc sedí v zadu než ve předu díky tý zadní loketní opěrce, moc příjemnej detail. Ale co mi začalo vadit ne jen ve předu, ale i když si člověk hodí relax v zadu ----odlesk, odraz brutální přímo oslepující od přiblblý lišty na přední palubce... když totiž na ní svítí slunce, leskne se tak, že má člověk pocit že oslepnul... je to opravdu hodně nepříjemný... ale zároveň když si auto člověk prohlíží v salooonu tak se mu to líbí... ale ne, je to strašný, ten lak je perleť jako má lastura perlorodky... ultra lesklá, rasí to oči když se do kabiny opře slunce a posádka v zadu je dá se říct oslepená... zvláště člobrda za řidičem... je to ultra nepříjemný a tyhle lesklý barvy stříbrný apod... by neměly v interiuru vůbec bejt...oslepuje to řidiče, a celou posádku...
Takže ty 2 přiblý lišty pudou do carbonu... jenže jak je sundat? zkoumal sem uchycení a neni to prdel je vyndat a přelepit... jsou uchycený kolíčkama, takže když se pokusíš je vyndat, kolíčky upadnou a budou někde v palubce rezonovat... takže číňánci přišli na jednoduchou úpravu, sice se lišty přelepěj trošku větší lištou... číňani milujou chrom, a tak je chromová, ale ta se pře-carbonizuje a pak přelepí ten nesmysl, nechci přijít o zrak... opravdu je to fest nepříjemnej lak ten perleťově perlorodkově odleskující nesmysl... Carbon a hned bude příjemnějc. "Ten odraz světla lišt de facto bolí!" je to jak blesk z foťáku. Asi sem první koho to sere.. ale řeknu to :-) mam rád dokonalost... nemam rád když mě cokoliv obtěžuje a tohle fest obtěžuje... to si nenechám líbit :-) Carbon fix
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Tak co je s mazdou CX3? kdepak vězí... rád bych se svez, retardery, zatáčka 90 + sprint jak pak se chová a jak se člověk cejtí uvnitř... o kolik moc je to stísněný uvnitř než v XV... loketní opěrky nemá ani v předu???!!! dá se vůbec sedět v zadu? možná že se nedá... no tak nevim že by se koupilo další subaru XV yoshimura pack? design je pěknej CX3 co ale nabízí dál... nebo nenabízí nic kromě hezkýho designu, 2.0 atmo a manuálu, 4x4 což má XV taky... jak pak zní motor Skyactive vs Boxer ... co nabízí... jakpak se chová... vyřadit nebo zařadit... pro bráchu... je zábavný nebo si jen na to hraje...? chce si na to hrát? Většina automobilek si hrajou... Subaru si nehraje... tak co mazda? je to 50/50 asi těžko... 50/50 je subaru symmetrical AWD 6MT 2.0 gas MT.... to nebude 50/50 ale stejně se rád projedu... sám :biggrin:
stačí hodina a je jasno o co tady jde... jde jen o design? nebo o víc... vzhledem k tomu že nebyly zatim žádný testy tak se zdá že se mermomocí snaží mazda něco přidat... ale je to podezřelý... možná přidaj jen cenu :biggrin: cena se ale blíží dost k subaru... proto je to celý podivný... what a game....

Subaru XV má totálně divnou pozici... nikdo nikde ho nechce srovnávat... jako by nebylo... to oceňuju... ne nemá smysl Subaru srovnávat s BMW mercedesem, audi, hyundai, kia, a ani mazdou, mitsubishi, toyotou... je to prostě něco jinýho... a je pro lidi co chtěj něco jinýho... na jednu stranu je dobře že se XV ignoruje... na druhou stranu to je špatný... ale tak člověk si ho musí najít na ulici... a nedat na hemzy... subaru je prostě mimo main stream... a lidi budou přibejvat, protože mainstreamu budou mít plný gatě... takže bych to nechal plynout...
Na tom autě jsou krásný detaily... třeba že ignoruje led... ledky jsou jen v zrcátkách a v zadním brzdovým světle... jinak jede klasiku žárovky.., to mam rád, vim totiž že japonský žárovky přežijou LED i kdyby svítily nonstop... miluju žárovky... jsou hezký a kvalitnější než led... tohle mi nikdo nevymluví, myslim japonský žárovky.... a vim o čem mluvim :biggrin: z mitsubishi galanta co mu odešel motor sem si nechal žárovky... jako nový 1992 made in japan nikdy neprdla jediná do roku 2014.... tohle je hustý... miluju žárovky... všechny mam schovaný... tohle je kvalitka--- wtf :biggrin: kdežto když sem si hrál s ledkama na celice... zgebly všechny... 2 roky max... K.O.
Něco to připomíná.... ne že bych se vyžíval v konspiračních blábolech, ale jo tady je pravda...
https://www.youtube.com/watch?v=-1j0XDGIsUg
https://www.youtube.com/watch?v=AoOg7qN7Np4 no někde je to asi i v češtině :-) ale je to dobrý... žárovky jsou až moc dobrý... je lepší je nahradit led životnost max 1/2 :biggrin: a to se vyplatí
vsadil bych všech svých 10 prstů že odejdou všechny ledky u nových aut než žárovky např. koito atd made in japan... :biggrin: fuckin business... :biggrin: preferuju žárovky... ne jen že je to světlo příjemnější ale i kvalitnější... fuck you LED stupidity.... je ale hezký sledovat jak ta masáž funguje... prostě funguje... až na subaru :-)
nic nebrat než jen led... já mam taky rád led, ale ve sklenici v těch vedrech... ale je to dobrá gamesa... :biggrin: nechápu jen jednu věc... že jsou lidi tak zmagořený že věřej tomu že s led ušetřej... co peníze? ne oči? ne... hmmmmmm :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Princip je v tom, donutit lidi používat nekvalitní levný světla... co vydržej málo, svítěj na hovno a stojej pakatel....budou stát málo, ale budou stát i zrak konzumentů.... ten je ale bezcennej... o tom to neni... :-) to je přeci vedlejší... no problem

V bytě nemam jediný led světlo... jedu normální wolfram a taky halogen... halogen ok... led mam jen jako dekoraci z vykuchaný klávesnice oranžový ledky co obklopujou celicu model numero 8 safari rallye winner 1992 tušim... 8 REPSOL tam je to hezký... ale je to jen dekorace ne osvětlení...

reklamka> I know who YOU ARE, YOU know who AM.I... \
Obrázek

to je reklamka zdarma... za to jak jsou dobrý... a to fest.... už se mi stalo párkrát že sem musel auto zadupnout v 90km/h cca Kashiyama geniální... prostě geniální.... nedá se nic víc dodat... jednoduše geniální.... špičkový japonský destičky... """"""I LOVE YOU"""""" :banana: :banana: :banana: :banana: :alian:
http://www.mkg.co.jp/global/en/ AAA quality... I love YOU!
ObrázekObrázekObrázek
Onyk
Navigátor

Příspěvek od Onyk »

Co ten černej plastovej krám na kapotě? Ty, takovej detailista, není to fuj?
Toyota Corolla 1.6 HB, 2003; Sygic 17.6 + Waze 4.48; Xiaomi Mi 8 Lite; NTB Lenovo T410 - Win 7 + Firefox 65.0.2
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

tričko Celica safari 1995

Příspěvek od micron »

Nový tričko Celica safari rallye Kenya winner 1995 Fujimoto #3

Koupil sem tohle tričko přes Ebay, je krásný ale objednával sem černý... dostal sem bílý, já bílý nemůžu, blbě se čistí a nenosim nic bílýho, nemam prostě bílou rád...
Tak kdyby někdo chtěl tohle tričko, opravdu kvalitní matroš a potisk... tak ho můžu poslat poštou, nebo osobně...
cena: 800,-
Obrázek
http://www.ebay.com/itm/TOYOTA-Celica-G ... 0908794853
potřebuju prostě černý :-) sem takovej špinavec :-) tu kapka píva tu kapka vína... njn :-) je fakt parádní... ale potřebuju černý :-)

ještě sem bral
http://www.ebay.com/itm/TOYOTA-Celica-S ... 0752835266
dragona... zvolil sem hnědý triko a žlutýho draka... woooowowowowow nemá to chybu... vynikající geniální :-) kombinace perfektní dám si ještě 1 kombinaci... pozdějc :-)

No joooo je to drahý... ale vydrží to... a je to original + to logo celica dragon je úchvatný.... nikdo neví co má znamenat... a to je to nej :-) jen majitel trička ví :-) může si vymyslet cokoliv chce...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

coože? tim mylíš ten deflektor kapoty? to je to proč sem si to auto koupil... tohle se se tam prostě hodí... smysl to má, ne jen že to přitahuje lidi, rasí polétavej hmyz... ale je to efektivní... je to součástí vozu... XV je zlý... děsně zlý... :-) zamračný... ví co je... a jestli se ti to nelíbí tak mu můžeš políbit prdel... :biggrin: :biggrin:
ale díky že sis toho všimnul a že tě to sere,,, to mě těší :-) ne jen proto to tam je... ladí to s celým autem... ale to bys asi nepochopil... to si nech na indy... :biggrin: nebo možná bys to pochopil kdybyses podival na celicu 5G z předu.... tak už to pochop PAKO!
těší mě to že to mít nemůžeš... nemáš na to .... tak to nech plavat... je to mimo tobe... ani se tomu nepřiblížíš.... nikdy... :biggrin:
prostě se na to vyser... :biggrin: seš jen konzument... nic víc... konzumuj...komerci...
U subaru hledáme něco jinýho... požitek atd... prostě už se tomu nevěnuj... :biggrin: konzumuj... nikdo z nás nechce aby sis koupil tohle auto... kup si jiný !!!! prosimtě kup si jiný :-) a neser!!!! :biggrin: levnější hlavně... :biggrin: :biggrin: ale nekupuj si SUBARU díky... :bigups:

pro koho je Subaru XV... pro různý lidi... ale když to vezmu na sebe... tak to vezmu podle sebe... miluju celicu 1989-1994 a to auto nemá chybu... líbily se mi koncepce vyšších podvozků vypadalo to jako na marsu... terénní... a pak nic.... ..... nic..... a najednou XV bez reklamy... jen tak stálo na silnici a jak sem šel z práce tak sem na to koukal a nechápal sem... jak to bylo krásný!!!! subaru se mi nikdy nelíbilo... ale tohle!!!! WTF! to se dalo.... hokus pokus... líbí nelíbí... A LÍBÍ...... kurva že jo---
budeš se líbit... o tom ani 0101010101 ne nechceme bejt srovnávaný s jakoukoliv konkurencí--- ne nechcem.... máme svý vlastní zájmy... ale klidně to zkuste... zkuste si to... proč ne... jen tvrdim že zákazník co chce SUBARU chce SUBARU... to pochopte... :biggrin: a ví proč----!!!!
ObrázekObrázekObrázek
Onyk
Navigátor

Příspěvek od Onyk »

Ano, všiml. Ale že by mě mělo srát, že to tam máš? Žíly mi to netrhá... :|
Ale nevidím ve svém příspěvku žádné urážky a poznámky na tebe. Vůbec mě neznáš, tak si přečti ještě jednou, co jsi napsal ty mně...
Zatím jsem si tvé příspěvky četl jako zajímavosti o XV. Pravda, nikdy nebyly úplně normální.
Ale tvůj problém s hlavou už asi narůstá do hodně nenormálních výšin... :evil:
Toyota Corolla 1.6 HB, 2003; Sygic 17.6 + Waze 4.48; Xiaomi Mi 8 Lite; NTB Lenovo T410 - Win 7 + Firefox 65.0.2
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“