Počet TSek na forku?
Re: Počet TSek na forku?
Tak pokud chceš malé vylepšení (vzhledem k tomu jak jsou originál slabé) tak stačí koupit lepší kotouč ale v originál rozměru a k němu nějaké destičky...já pořídil EBC kotouče a desky a celkem mě to vyšlo asi o litr levněji než original 

Toyota Corolla TS
Cau lidi,koukam,ze to tady moc nezije.Poridil jsem Tsko,pet dveri,stribrna metla.Nekdo z Prahy na osobni pokec?Zkusenosti,rady.Mam to tady celkem nactene...ale stejne.Liftove srouby by mely byt vymeneny filtr,olej taky.Jestli by nekdo z Prahy umel srouby pro jistotu omrknout...je to pry chvile a cekat a jezdit kvuli tomu nekam do dali...:-)Tak zatim!
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Udelej si k nám výlet a kouknem srouby i stav vačkyKopejda píše:Cau lidi,koukam,ze to tady moc nezije.Poridil jsem Tsko,pet dveri,stribrna metla.Nekdo z Prahy na osobni pokec?Zkusenosti,rady.Mam to tady celkem nactene...ale stejne.Liftove srouby by mely byt vymeneny filtr,olej taky.Jestli by nekdo z Prahy umel srouby pro jistotu omrknout...je to pry chvile a cekat a jezdit kvuli tomu nekam do dali...:-)Tak zatim!

Tak dodatečně děkuji Idahovi, kontrola proběhla, vše super, jak auto, tak přístup kluků. Ještě jednou dík. Jako že jsem pohodovej jezdec, tak mě výkonové možnosti auta začínají přitahovat a bavit:-)
Kluci, neplánuje se nějaký srázek Ts nebo Toyota?
Já bych byl určitě pro..jen už se mezi TSkovej sraz nezařadím
ale klidně přijedu MRškou
někdy nějakej třeba červen by byl ok 

Toyota Corolla TS
Ale co by nie, navrhnite miesto a cas a ja sa podla moznosti zucastnim.
Svoju TSku si furt drzim, a aha, na co som dnes narazil po nakupoch v Brnenskom Campuse

P.S. Lepsie miesto na toto som nenasiel, na rozdiel od Celicarov nemame potkavaciu temu...

P.S. Lepsie miesto na toto som nenasiel, na rozdiel od Celicarov nemame potkavaciu temu...
ta je Jirky B. ... na foru by měl být, jen nevím, jak moc je aktivní 

-
- Manager Týmu
Ahoj přijedu tež
- Přílohy
-
- toy pred.jpg
- (114.57 KiB) Staženo 1827 x
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445
bodykit není úplně dle mého gusta, ale 100 lidí 100 chutí
každopádně ty TTE kola tomu seděj parádně, jen kdyby nebyly tak těžký, potvory
ještě bez značek, čerstvý majitel?
každopádně ty TTE kola tomu seděj parádně, jen kdyby nebyly tak těžký, potvory

ještě bez značek, čerstvý majitel?

No, ta radlica vpredu ma tiez moc neberie, ale tak hlavne, nech ti TSka sluzi 

Srandista: Myslím, že je to compressorová TS. Alespoň tady na TK byla v inzerci.
Toyota Corolla TS TTE Compressor
No z fabriky to kompresorova TSka nebude (bo predFL). Mozno to ale bude ta, co ma domontovany Bemani kompresor, co sa uz par rokov pohybuje tunak na trhu. Co je ale kompresorova aleno nie, tak s tou radlicou z fabriky nevysla, a nepaci sa mi s nou, to je cele.