POKUD BYS CHTĚL TAK TI MŮŽU JEŠTĚ TU 4000 ŘADU SEHNAT. ORIGINÁL S ČESKÝM NÁVODEM A DVOULETOU ZÁRUKOU! PRACUJU TOTIŽ V ELEKTRU A DÍVAL JSEM SE ŽE DODAVATEL HO JEŠTĚ MÁ.
2 Alliq - a musí to být pijonýr? Teď nevím, jestli chceš (časem?) pořídit i zesík, ale hodně lidí (včetně mě ) díky pijonýru řeší problému s rušením zesilovačů v rytmu alternátoru. Co Clarion?
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
tak dneska sem přišel na to že woofer asi nepotřebuju:-) zabírá o místo a když sem si teď pohrál s nastavením radia tak to fakt hraje hodně dobře. Maximálně sem uvažoval zesilovač na ty 4 repra co mám.. dva magnaty v platu a kicxy vepředu.. oba dva sou rms100 a max 200.... ale jinak bez subwooferu a dneska po 20 minutách v autě mě fakt bolela hlava a vzadu sem to musel stáhnout bo kluci říkali že se tam nedá sedět
No ja ho pořidím moooooožna... zatím nejsou prachy a chci si pořizovat potahy aby to nějak vypadalo slušně:-) modro černé. Mám Blaupunkt Melbeurne SD27 a není to nic extra vkvalitě bych řek ani ve funkcích ale sou tam přednastavené presety a dá se tam nastavit zesílení středů/výšek/bassů atd atd.. různé dělící frekvence a pak věci kterým nerozumím:D
Mám jednu sedačku natrhnutou a chci koupit na míru šité od nějaké firmy a stejně tak i na ten tapec nalepim z te latky a bude to vypadat jednolitě a hlavně sem viděl ty od Rampy a budu si je nechávat dělat u stejné firmy asi...