Sterace
-
- Navigátor
Ahoj, muzu objednat na Aurise tyto sterace - jsou kompatibilni? Pripadne mate s nimi nekdo zkusenost? Diky Dan
http://www.auto-parts.cz/product/bosch/ ... ip-65/1418
http://www.auto-parts.cz/product/bosch/ ... ip-40/1424
http://www.auto-parts.cz/product/bosch/ ... ip-65/1418
http://www.auto-parts.cz/product/bosch/ ... ip-40/1424
Toyota Corolla XLi E10 65kW
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris II TS 1,4 D4-D
Toyota Auris II 1,6 vvti facelift
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
mam tedka bezraminkove aero, ale ne od bosche a neni to nic moc.
Kdyz fouka vitr nebo kdyz jedu nad 110kmh tak odskakuje, ptz pri te velke delce pod nej podfukuje vitr na leve strane a nestira mi 10cm pas u ridice, asi ten Toyotacky 2x zlomeny sterac ma svuj smysl
Kdyz fouka vitr nebo kdyz jedu nad 110kmh tak odskakuje, ptz pri te velke delce pod nej podfukuje vitr na leve strane a nestira mi 10cm pas u ridice, asi ten Toyotacky 2x zlomeny sterac ma svuj smysl

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

Diky za zkusenost Luku. Musim aktualne co nejrychleji vyresit nakup.... Ktere by jsi mi doporucil v cene do 800,- za komplet? A ty bosche z meho odkazu jsou jinak kompatibini? Rozmer 650 a 400 by mel byt v poradku jen nevim jestli jdou nacvaknout na Aurise.....
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Tak jsem se na to podival a je tam takovy ucko, tzn. pasujou ta m tyhle:
http://www.auto-parts.cz/product/bosch/ ... m-339/1384
Zkusim je objednat a uvidim jestli se potvrdi Lukeovi zkusenosti.... Diky.
http://www.auto-parts.cz/product/bosch/ ... m-339/1384
Zkusim je objednat a uvidim jestli se potvrdi Lukeovi zkusenosti.... Diky.
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Mam tyhle bosche a zkusenosti jsou takove vselijake.
Striraji celkem dobre, oproti puvodnim jsou o dost tezsi a jsou vic prilepeny na skle.
Naopak zase vic "tahaji" vodu zpatky. Kdyz se sterac vraci, vezme sebou zpet trochu vody a spiny a konec sterace vykresli na skle krasny oblouk.
Uvidim, jak preziji zimu. Puvodni mi vydrzeli 2 roky, nez se zacala trhat guma.
Striraji celkem dobre, oproti puvodnim jsou o dost tezsi a jsou vic prilepeny na skle.
Naopak zase vic "tahaji" vodu zpatky. Kdyz se sterac vraci, vezme sebou zpet trochu vody a spiny a konec sterace vykresli na skle krasny oblouk.
Uvidim, jak preziji zimu. Puvodni mi vydrzeli 2 roky, nez se zacala trhat guma.
Auris 1.6, r.v. 2008
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Mno musim rict, ze nejlepsi sterac je ten od Toyoty, vydrzel mi 2 roky bez jakehokoliv problemu, pak jsem vymenil silenym zpusobem jen gumicku a bylo to ok, ale jen tak 3 mesice.
Pak se mi nepodarilo koupit gumicku, ktera by do tech list pasovala, tak jsem tam dal ty bezraminkove, upevneni bylo bez problemu, vzal jsem jeden z prilozenych adapteru...
Pokud jsou ty bosche tezsi mozna to bude lepe drzet a nebude to odskakovat jako mi, rad bych Ti neco doporucil, ale sam nejsem spokojeny s cimkoliv jinym nez s origo Toyotama...bohuzel.
Pak se mi nepodarilo koupit gumicku, ktera by do tech list pasovala, tak jsem tam dal ty bezraminkove, upevneni bylo bez problemu, vzal jsem jeden z prilozenych adapteru...
Pokud jsou ty bosche tezsi mozna to bude lepe drzet a nebude to odskakovat jako mi, rad bych Ti neco doporucil, ale sam nejsem spokojeny s cimkoliv jinym nez s origo Toyotama...bohuzel.

Uz jsem objednal dnes ty Bosche Aerotwin - po case napisu jak funguji u me. Ale myslim , ze budu spokojen. Ty puvodni mam pres tri roky a uz moc nestiraji takze zmena k lepsimu bude urcite.
Chystam se za mesic menit i puvodni brzdove desticky. Musim rict, ze ty me prekvapily nejvic - cekal jsem mnohem mensi vydrz. Taky jsem minuly tyden menil zarovku... nejak se mi to sype
Chystam se za mesic menit i puvodni brzdove desticky. Musim rict, ze ty me prekvapily nejvic - cekal jsem mnohem mensi vydrz. Taky jsem minuly tyden menil zarovku... nejak se mi to sype

Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
ok, jsem zvedav.
zarovku jsem menil jen v zadnim zatim, predky drzi vice nez 3roky uz.
Jo a desticky jsem nechal zkontrolovat pri 45tis km a bylo tam vice nez 1/2, takze asi good - ale ja moc nebrzdim
Jo a desticky jsem nechal zkontrolovat pri 45tis km a bylo tam vice nez 1/2, takze asi good - ale ja moc nebrzdim

-
- Navigátor
Ja som do stierača(toho dlhého) kupoval len gumičku orig. Toyota. Cena hrúza
okolo 20 eur. len guma. Ale tá pôvodná mi zas vydržala 3 roky. Výmena asi 5 min.
Tá druhá pred spolujazdcom zatial ešte drží a aj stiera dobre, ale už je načatá.
Blbé že žiadne iné gumičky do toho nepasujú, aspoň zatial som sa s takými nestretol.

Tá druhá pred spolujazdcom zatial ešte drží a aj stiera dobre, ale už je načatá.
Blbé že žiadne iné gumičky do toho nepasujú, aspoň zatial som sa s takými nestretol.
Auris, 1,6 5MT
Luke_Luke píše:ok, jsem zvedav.
Ja budu menit desticky pri 110tKm - takze by to zhruba odpovidalo opotrebeni tvych. Je pravda, ze jsem nekontroloval v jakym je mam stavu ale uz je mi to divny tak je radsi vymenim

Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Toyota Auris I 1,4 D4-D
Stierače kupujem iba značkové v servise Toyota.Vyskúšal som všelijaké iné "zázraky", ale boli to len premrhané peniaze.Teraz už do mojich Toyot beriem zásadne všetko iba od nich vrátane stieračov a dokonca aj autokozmetiku a som velmi spokojný.Stierače mením podla potreby,hlavne v zime dostanú zabrať keď prejdú po omrznutom-hrbolatom skle.