POZOR !!! NUTNE vsichni sem - Součet aut MR2 v CR

vše ohledně modelové řady MR2

Jaká z modelovich řad MR2 se libi nejvic tobe?

MR2 MK I
3
10%
MR2 MK II
19
63%
MR2 MK III
5
17%
Trabant
3
10%

Celkem hlasů: 30

jerry.s
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerry.s »

pupik.ml: Mno ja bydlim v takove male prdelce jmenem Hlohovec (mezi lednici a valticema)

SeeJ.: jj to je docela pravdepodobne ze jsi me na te ceste do brna nekdy potkal :) jake mas auto? v mikulove jsem obcas zahledl cernou mr2 mkIII
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

:-) to je ta prdelka kde dělají víno z BAGA???
SeeJ.
Manager Týmu

Příspěvek od SeeJ. »

jerry.s píše:pupik.ml: Mno ja bydlim v takove male prdelce jmenem Hlohovec (mezi lednici a valticema)

SeeJ.: jj to je docela pravdepodobne ze jsi me na te ceste do brna nekdy potkal :) jake mas auto? v mikulove jsem obcas zahledl cernou mr2 mkIII
Tak Hlohovec je kousíček, já mám červenou Celicu 4g. Černá MR2 mkIII patří známému(zrovna teď u nás v garáži) :D Určitě sem taky napíše! :wink:
Tak kdybys chtěl můžem dát někde sraz, ja jezdím každý den do Břeclavi do školy :D
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door

Facebook - SeeJ. Photography
dlik
Řidič

Příspěvek od dlik »

SeeJ. píše:
jerry.s píše:pupik.ml: Mno ja bydlim v takove male prdelce jmenem Hlohovec (mezi lednici a valticema)

Tak Hlohovec je kousíček, já mám červenou Celicu 4g. Černá MR2 mkIII patří známému(zrovna teď u nás v garáži) :D Určitě sem taky napíše! :wink:
Tak kdybys chtěl můžem dát někde sraz, ja jezdím každý den do Břeclavi do školy :D
ten známý je hrozně líný, ale doufá, že jeho auto u vás v garáži jen nestojí, ale že se na něm usilovně pracuje :lol: :lol: :lol:
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)

www.kabriolety.com?cc=680
jerry.s
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerry.s »

kolja píše::-) to je ta prdelka kde dělají víno z BAGA???
No jasne to je presne ono! :lol: i kdyz ted uz se tu da napit i dobreho vina :wink:
jerry.s
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerry.s »

SeeJ. píše:

jj tak ten srazek dat nekdy muzem ale az pozdejc pac me auto jeste odpociva v garazi. holt zima ne a ne odejit :o
SeeJ.
Manager Týmu

Příspěvek od SeeJ. »

dlik píše:ten známý je hrozně líný, ale doufá, že jeho auto u vás v garáži jen nestojí, ale že se na něm usilovně pracuje :lol: :lol: :lol:
To víš že pracuje :lol: zrovna sem na to koukal ze spoda,.. to by se dělali úpravy :lol: spojka,výfuk,atd... pár věcí objedenat z japonska a hned to pojede jinak :lol:

SeeJ.
Manager Týmu

Příspěvek od SeeJ. »

jerry.s píše:jj tak ten srazek dat nekdy muzem ale az pozdejc pac me auto jeste odpociva v garazi. holt zima ne a ne odejit :o
Jasny, taky už mi ta zima leze krkem, hlavně chudák auto :mad:

dlik
Řidič

Příspěvek od dlik »

SeeJ. píše:
dlik píše:ten známý je hrozně líný, ale doufá, že jeho auto u vás v garáži jen nestojí, ale že se na něm usilovně pracuje :lol: :lol: :lol:
To víš že pracuje :lol: zrovna sem na to koukal ze spoda,.. to by se dělali úpravy :lol: spojka,výfuk,atd... pár věcí objedenat z japonska a hned to pojede jinak :lol:
no vidíš jak nejsi v obraze.....už jsem o tom s tvým otcem debatoval a uvidíme co na příští zimu vymyslíme za změny a úpravy :wink: klidně se zapoj a tátovi poraď :wink:
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)

www.kabriolety.com?cc=680
Dejfid
Člen Týmu

Příspěvek od Dejfid »

Tak já se taky hlásím. Sice jí mám pár týdnů, ale mám jí... :D

MR2 SW20 r.v. 1995 zřejmě revize 4.... (časem přidám i foto :wink: )
Odpovědět

Zpět na „MR2“