jerry.s píše:pupik.ml: Mno ja bydlim v takove male prdelce jmenem Hlohovec (mezi lednici a valticema)
SeeJ.: jj to je docela pravdepodobne ze jsi me na te ceste do brna nekdy potkal jake mas auto? v mikulove jsem obcas zahledl cernou mr2 mkIII
Tak Hlohovec je kousíček, já mám červenou Celicu 4g. Černá MR2 mkIII patří známému(zrovna teď u nás v garáži) Určitě sem taky napíše!
Tak kdybys chtěl můžem dát někde sraz, ja jezdím každý den do Břeclavi do školy
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Toyota Corolla E9 1.3 Hatchback 4-door
jerry.s píše:pupik.ml: Mno ja bydlim v takove male prdelce jmenem Hlohovec (mezi lednici a valticema)
SeeJ.: jj to je docela pravdepodobne ze jsi me na te ceste do brna nekdy potkal jake mas auto? v mikulove jsem obcas zahledl cernou mr2 mkIII
Tak Hlohovec je kousíček, já mám červenou Celicu 4g. Černá MR2 mkIII patří známému(zrovna teď u nás v garáži) Určitě sem taky napíše!
ten známý je hrozně líný, ale doufá, že jeho auto u vás v garáži jen nestojí, ale že se na něm usilovně pracuje
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
jj tak ten srazek dat nekdy muzem ale az pozdejc pac me auto jeste odpociva v garazi. holt zima ne a ne odejit
dlik píše:ten známý je hrozně líný, ale doufá, že jeho auto u vás v garáži jen nestojí, ale že se na něm usilovně pracuje
To víš že pracuje zrovna sem na to koukal ze spoda,.. to by se dělali úpravy spojka,výfuk,atd... pár věcí objedenat z japonska a hned to pojede jinak
no vidíš jak nejsi v obraze.....už jsem o tom s tvým otcem debatoval a uvidíme co na příští zimu vymyslíme za změny a úpravy klidně se zapoj a tátovi poraď
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)