E9 - Čidlo tlaku oleje

vše ohledně modelové řady Corolla
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

"..Nevím co je za problém zvednout telefon a zavolat na nějaký kontakt, kterej se z katalogu dozvím. .."

A to je ten problém, protože výrobce s tebou absolutne nebude jednat. Tenejdná pouez se svými distributory a ty to zas nebudou řešit ( viz tvá nulová odpoved na dotaz ) protože nejké čidlo je jim uplne uprdele...

že to nedelej finální dealeri je vec jendoduchá, udeláš to dvakrát, třikrát , pětkrát, z tohojendou ti ten výrobce odpoví po 5týdnech a takneurčite že vlastne envíš co ci máš myslet a zákazník si to mezitím koupil stejne u nekohojiného a bud mel štetí a risk mu vysel ( přitom si koupil to samé jen ho k tomu přemluvil človek co umel líp lhát ), nebo mu nevysel ale tak jako tak je pro tebe pasé jelikož to s tebou už nebude řešit. Zákazník si totž mylsí že pr výrobce je on duležitej. Výrobce na koncového zákazníka sere pokud si zákazník neporjeví zájem o nákup alespon tisíce cidel..( cca hodinová produkce ).

To jen zákazníci si myslí že výrobce je tu kvuli nim :) výrobce je tu promárne kvuli fabrikám co ta čidla odebíraj a na trh poustí jen steží 1-2% tohoto sortimentu takže koncovej zákazník ( a potažmu i koncový pordejce ) je mu uplne volnej..
FRANCOTIRADOR
Člen Týmu

Příspěvek od FRANCOTIRADOR »

Tak nějak si ten koloběh představuji taky - ale mě to narozdíl od překupníků sere :)

Něco jsem náhodně našel na netu: W0133-1627569
Obrázek

To by mohlo být ono, co?
Jen by mě zajímalo kde to sehnat u nás.

No já už to řešit nebudu - lupnu tam čidlo co mám na stole a uvidím jak se to chová v reálu i s budíkem. Když to nebude k tomu, pude pod filtr redukce se stávajícím spínačem tlaku a někam nejspíš na kryt lukase kontrolka.
  • TOYOTA Corolla E9 1.3 XLi Liftback EE90 r.v. 92
  • YAMAHA XT600e 4PTA r.v. 02
  • OPEL Astra F 1.4i Hatchback C14NZ r.v. 92
Odpovědět

Zpět na „Corolla“