sport filter

vše ohledně modelové řady Yaris
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

no ja som hodil hrusku na povodny airbox...
sici to ako turbo.... :lol:
nieco na tom bude... ale chcelo by to ozaj turbo...
mika
Navigátor

Příspěvek od mika »

podla mna lepsie by bolo,dat prec cely ten airbox a supnut priamo tu ruru...ale zase su tam asi dake senzori atd...
Toyota Yaris Blue 1.0 VVTI 2004
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Jediny problem je cidlo na meranie prietoku vzduchu. Par krat sa mi zanieslo. Pred tyzdnom som ho "vypral" v liehu a auto fici ako dive :D

Je tam sulec na meranie teploty vzduchu, to sa moze priamo liehom obliat, potom su dve cievky v komore toho cidla, tie sa maju iba namocit a nechat uschnut.
Nikdy s tym nebol problem, len ked tam das KN vlozku, tak po par tis. km hlasi chybu a musis to vyprat.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Tusim KN robi nahradu za Airbox. Robi sa aj na Yarisa, na rure so siskou je presne priruba na namontovanie toho cidla.
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

ani prirubu tam netreba... :lol:
staci ked tak nejaku malu a tu kupis v obchode (nejaku plastovu trubku o tom priemere,popripade hlinikovu... ) musim asi poslat foto...
ale ja som to vyriesil takmer rovnako http://www.yaris-club.com/karta.php?sho ... /sway2.jpg
Quentin19

Everyone

Příspěvek od Quentin19 »

Ičo píše:no ty kokso
Okay but i dont that will suit everyone.
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Tomas píše:Jediny problem je cidlo na meranie prietoku vzduchu. Par krat sa mi zanieslo. Pred tyzdnom som ho "vypral" v liehu a auto fici ako dive :D

Je tam sulec na meranie teploty vzduchu, to sa moze priamo liehom obliat, potom su dve cievky v komore toho cidla, tie sa maju iba namocit a nechat uschnut.
Nikdy s tym nebol problem, len ked tam das KN vlozku, tak po par tis. km hlasi chybu a musis to vyprat.
Teď budu rozebírat autko, a chci při jednom vyprat filtr. Při jednom bych očistil i to čidlo. Ještě jsem to němel rozkuchané, je třeba si na něco dát pozor? Určitě to rozdělám, ale abych to složil :D Nechám si raději poradit od skušených :wink:
beckman
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Filter

Příspěvek od beckman »

Tak já jsem si tam dal filtr od EUFABU přímo na orig box akorát jsem vyndal původní a pomocí redukce napojil je fakt že to dost syčí a ještě jsem si nechal udělat CHIP a nemá to chybu :twisted: :twisted:
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Cidlo sa ma cistit kontoxom. Na to male cidielko, co meria teplotu vzduchu to mozes nastriekat priamo. Pri cisteni tej rurkovej dutiny, v ktorej su tie dva odporove drotiky nesmies striekat priamo, nastriekaj to po stranach a nechaj to dobre na ne natiect. Nechas to pol dna vyschnut a hotovo. Ja som to pri istotu este jemne vyfukal vzduchom.
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Díky za návod. :wink:
Kelda
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelda »

Takhle jsme to vyřešili my :D a jede to :twisted: Obrázek
Yaris WRC
Řidič

Re: Filter

Příspěvek od Yaris WRC »

beckman píše:Tak já jsem si tam dal filtr od EUFABU přímo na orig box akorát jsem vyndal původní a pomocí redukce napojil je fakt že to dost syčí a ještě jsem si nechal udělat CHIP a nemá to chybu :twisted: :twisted:
CHIP??? na koko ta vysiel? kolko ti to pridalo na vykone a ako si stym spokojny???
beckman
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od beckman »

No tak CHIP vyšel na 2700Kč mám teď místo 68HP cca o deset více 78HP
je to znát že to zabírá z nízkých otáček mnohem lépe je to živější a o něco málo rychlejší už mi to dalo 196km/h
Kelda
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelda »

beckman píše:No tak CHIP vyšel na 2700Kč mám teď místo 68HP cca o deset více 78HP
je to znát že to zabírá z nízkých otáček mnohem lépe je to živější a o něco málo rychlejší už mi to dalo 196km/h
2700,-??? to jsi z levného kraje, kde se to dá sehnat?? My jsme zkoušeli cpát k filtru ještě chladič z Octavie,ale to už Yarísek nepobíral :cry: tak jsme ho zas vyndali
Odpovědět

Zpět na „Yaris“