sici to ako turbo....

nieco na tom bude... ale chcelo by to ozaj turbo...
Teď budu rozebírat autko, a chci při jednom vyprat filtr. Při jednom bych očistil i to čidlo. Ještě jsem to němel rozkuchané, je třeba si na něco dát pozor? Určitě to rozdělám, ale abych to složilTomas píše:Jediny problem je cidlo na meranie prietoku vzduchu. Par krat sa mi zanieslo. Pred tyzdnom som ho "vypral" v liehu a auto fici ako dive![]()
Je tam sulec na meranie teploty vzduchu, to sa moze priamo liehom obliat, potom su dve cievky v komore toho cidla, tie sa maju iba namocit a nechat uschnut.
Nikdy s tym nebol problem, len ked tam das KN vlozku, tak po par tis. km hlasi chybu a musis to vyprat.
CHIP??? na koko ta vysiel? kolko ti to pridalo na vykone a ako si stym spokojny???beckman píše:Tak já jsem si tam dal filtr od EUFABU přímo na orig box akorát jsem vyndal původní a pomocí redukce napojil je fakt že to dost syčí a ještě jsem si nechal udělat CHIP a nemá to chybu![]()
2700,-??? to jsi z levného kraje, kde se to dá sehnat?? My jsme zkoušeli cpát k filtru ještě chladič z Octavie,ale to už Yarísek nepobíralbeckman píše:No tak CHIP vyšel na 2700Kč mám teď místo 68HP cca o deset více 78HP
je to znát že to zabírá z nízkých otáček mnohem lépe je to živější a o něco málo rychlejší už mi to dalo 196km/h