Ičo píše:oficialne ma vysiel nejakych 14000sk ale neoficialne to zaplatila poistovna a flasticky ma vysli 2000montaz som si robil sam...

Jojo to ja vim ze to je zatmaveny z vyroby...ale kdo to poznafahrman píše:TOme - asi te nepotesim, ale zijes v drobnem omyluU nas je vepredu povolene 30% zatmaveni skel, ale drtiva vetsina novych aut vc. tveho Yarise uz je ma zatmavena na 30% z vyroby! To svetle (casto do zelena) zabarveni uz je 30%, takze kdyz pridas dalsich 30% zatmaveni ze zbyvajicich 70%, tak mas celkove ztmaveni nekde kolem 50%... takze v CR je to temer srovnatelne se SR, kde jsou folie zakazene uplne
Pokud ale neni policista hnidopich, tak nic rikat nebude - vetsinou posuzuji neprimerene zatmaveni podle toho, ze neni videt na ridice a jeho ruce...
Ja mam Corollu a taky folie vpredu - 3M Panther50, od B sloupku dozadu pak Panther35
jenom me prekvapuje, ze za to berou papiry? To je ubohost...Tomas píše:Tu sa certifikaty na predne folie nedavaju. Je to iba otazka, na akeho policajta clovek natrafi, moze sa na to vykaslat, alebo si necha spustit okno do polovice, pozrie, ze je tam folia a bud mate po papieroch (v pripade ziadnych znamosti), alebo ...........
Je to takKomanche píše:jenom me prekvapuje, ze za to berou papiry? To je ubohost...Tomas píše:Tu sa certifikaty na predne folie nedavaju. Je to iba otazka, na akeho policajta clovek natrafi, moze sa na to vykaslat, alebo si necha spustit okno do polovice, pozrie, ze je tam folia a bud mate po papieroch (v pripade ziadnych znamosti), alebo ...........