Fólie

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Ičo píše:oficialne ma vysiel nejakych 14000sk ale neoficialne to zaplatila poistovna a flasticky ma vysli 2000 :oops: montaz som si robil sam...

:D zlata ceske a slovenske mysleni :lol:
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

To je správné, platíme za auta jak mourovatí, tak je třeba to někdy dostat zpátky :) Mimochodem, ten zadek má dělaný podobným způsobem, vyšlo mě to na 500,- a nějakou tu lahvinku :D
Komanche

Příspěvek od Komanche »

hehe :lol: :lol: :lol:
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

nieco na tom bude :lol:
za tie nekrestanske peniaze co im davame si to dovolit mozme... :wink:
a yarisek musi vyzerat dobre,za kazdu cenu ! :D
fahrman
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fahrman »

TOme - asi te nepotesim, ale zijes v drobnem omylu :-) U nas je vepredu povolene 30% zatmaveni skel, ale drtiva vetsina novych aut vc. tveho Yarise uz je ma zatmavena na 30% z vyroby! To svetle (casto do zelena) zabarveni uz je 30%, takze kdyz pridas dalsich 30% zatmaveni ze zbyvajicich 70%, tak mas celkove ztmaveni nekde kolem 50%... takze v CR je to temer srovnatelne se SR, kde jsou folie zakazene uplne :-)

Pokud ale neni policista hnidopich, tak nic rikat nebude - vetsinou posuzuji neprimerene zatmaveni podle toho, ze neni videt na ridice a jeho ruce...

Ja mam Corollu a taky folie vpredu - 3M Panther50, od B sloupku dozadu pak Panther35
mam 4 kola
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

fahrman píše:TOme - asi te nepotesim, ale zijes v drobnem omylu :-) U nas je vepredu povolene 30% zatmaveni skel, ale drtiva vetsina novych aut vc. tveho Yarise uz je ma zatmavena na 30% z vyroby! To svetle (casto do zelena) zabarveni uz je 30%, takze kdyz pridas dalsich 30% zatmaveni ze zbyvajicich 70%, tak mas celkove ztmaveni nekde kolem 50%... takze v CR je to temer srovnatelne se SR, kde jsou folie zakazene uplne :-)

Pokud ale neni policista hnidopich, tak nic rikat nebude - vetsinou posuzuji neprimerene zatmaveni podle toho, ze neni videt na ridice a jeho ruce...

Ja mam Corollu a taky folie vpredu - 3M Panther50, od B sloupku dozadu pak Panther35
Jojo to ja vim ze to je zatmaveny z vyroby...ale kdo to pozna :lol: tak sem tomu jeste pridal....a mam atest tak cooo policajti me muzou :twisted:
Komanche

Příspěvek od Komanche »

jj, kdyz mas schvaleny folie tak muze maximalne prudit, nic vic... 8)
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Komanche píše:jj, kdyz mas schvaleny folie tak muze maximalne prudit, nic vic... 8)
Presne ak :twisted: :lol:
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Jenže někde na tom skle je cedulka s údaji o zatmavení a jestli se ty cedulky sejdou dvě (druhá od fólie) tak nevím......
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Tu sa certifikaty na predne folie nedavaju. Je to iba otazka, na akeho policajta clovek natrafi, moze sa na to vykaslat, alebo si necha spustit okno do polovice, pozrie, ze je tam folia a bud mate po papieroch (v pripade ziadnych znamosti), alebo ...........
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

so slovkami pan policajt,nefunguje mi stahovanie okien, este ze mam klimu :twisted:
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

ja sa zwyknem twarit nenapadne,ked ma odstawia a rozprawat sa s nimi mimo mojich prednych okien,nech ich to nelaka... :wink:
Komanche

Příspěvek od Komanche »

Tomas píše:Tu sa certifikaty na predne folie nedavaju. Je to iba otazka, na akeho policajta clovek natrafi, moze sa na to vykaslat, alebo si necha spustit okno do polovice, pozrie, ze je tam folia a bud mate po papieroch (v pripade ziadnych znamosti), alebo ...........
jenom me prekvapuje, ze za to berou papiry? To je ubohost... :(
Tomas
Manager Týmu

Příspěvek od Tomas »

Komanche píše:
Tomas píše:Tu sa certifikaty na predne folie nedavaju. Je to iba otazka, na akeho policajta clovek natrafi, moze sa na to vykaslat, alebo si necha spustit okno do polovice, pozrie, ze je tam folia a bud mate po papieroch (v pripade ziadnych znamosti), alebo ...........
jenom me prekvapuje, ze za to berou papiry? To je ubohost... :(
Je to tak :( , popripade si ju mozes strhnut na mieste, alebo im dat nieco do vrecka.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
TOm
Věčnej rejpal

Příspěvek od TOm »

Jimmi píše:Jenže někde na tom skle je cedulka s údaji o zatmavení a jestli se ty cedulky sejdou dvě (druhá od fólie) tak nevím......
Tak sem to vyfotil....z toho originalu nic nevyctu...jestli nekdo vite co to znamena....tak pisnete :lol:

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Yaris“