Auris - vypnutí akustické signalizace nezapnutých pásů
hasicm píše:Pokusil jsem se o překlad, snad to bude k porozumění![]()
Zapněte klíček a nastavte počítadlo na "ODO". <= pravy čudl??
Vypněte klíček.
Zapněte klíček, během 5 sekund zmáčkněte a držte tlačítko "výlet-reset/znovunastavení" - (ODO, trip). <= levy čudl???
Po 10 sekundách zapněte bezpečnostní pás.
Uvolněte tlačítko "výlet-reset/znovunastavení" (ODO,trip).
Displej by se měl změnit na "B-off", vypněte klíček a uvolněte bezpečnostní pás.
Teď je alarm nefunkční/vypnut. Pokud ho chcete znovu zapnout, dělejte to samé ve stejném pořadí, ale zmáčkněte znovu tlačítko "výlet-reset/znovunastavení" (ODO,trip) se zapnutým bezpečnostním pásem. Dispej bude ukazovat "B-on".
Tak snad to takhle bude srozumitelný.
Muzu poprosit jeste jednou pro ty blbejsi

Nejezdi po Brne nahodou nekdo kdo to umi, me to trvalo pul hodiny a mam dva puchyre na prstech, ale jediny co sem na displayu dokazal vykouzlit je 100% a to sem tady nikde nenasel

Skoda 125L rv. 1989
Opel Omega 2,0 16V LPG rv. 1995
Toyota Auris 1,6 Luna rv.2011
Loris byt velky kouzelnikLoris píše:Na novém Aurisu funguje , díky.
to tlumex: jedu dneska do Brna budu tam do pondělka pokud chceš pomoct tak jsem na mobilu 725 842 536

Díky moc
Samozrejme pokud by s tim chcel nekdo po Brne pomoct umim

Skoda 125L rv. 1989
Super,paráda,funguje to,konečně už mě nebude otravovat to nepříjemné pípání.Jinak já se poutám vždy a pokaždé,ale nechci aby mě to upozorňovalo,nepříjemným zvukem.Jsem rád,že jsem to díky vám vyřešil,děkuji.hasicm píše:Pokusil jsem se o překlad, snad to bude k porozumění![]()
Zapněte klíček a nastavte počítadlo na "ODO".
Vypněte klíček.
Zapněte klíček, během 5 sekund zmáčkněte a držte tlačítko "výlet-reset/znovunastavení" - (ODO, trip).
Po 10 sekundách zapněte bezpečnostní pás.
Uvolněte tlačítko "výlet-reset/znovunastavení" (ODO,trip).
Displej by se měl změnit na "B-off", vypněte klíček a uvolněte bezpečnostní pás.
Teď je alarm nefunkční/vypnut. Pokud ho chcete znovu zapnout, dělejte to samé ve stejném pořadí, ale zmáčkněte znovu tlačítko "výlet-reset/znovunastavení" (ODO,trip) se zapnutým bezpečnostním pásem. Dispej bude ukazovat "B-on".
Tak snad to takhle bude srozumitelný.
barressi
Zdravím pánové,
potřebuji poradit co dělám špatně.
Vše zkouším podle Vašeho návodu a bezvýsledně.
Zajímavé, že se mi už 2x povedlo B-ON, které se mi objevilo po zapnutí pásů, i když v návodu je napsáno, že by se tam mělo napsat B-OFF....
Ted se už na xtý pokus nemůžu dopracovat k ničemu, po zasunití pásu se nic nestane, když pustím pravej čudlík tak to jen přeskočí na TRIP A.
Poradíte???
Díky.
potřebuji poradit co dělám špatně.
Vše zkouším podle Vašeho návodu a bezvýsledně.
Zajímavé, že se mi už 2x povedlo B-ON, které se mi objevilo po zapnutí pásů, i když v návodu je napsáno, že by se tam mělo napsat B-OFF....

Ted se už na xtý pokus nemůžu dopracovat k ničemu, po zasunití pásu se nic nestane, když pustím pravej čudlík tak to jen přeskočí na TRIP A.
Poradíte???
Díky.
Toyota Auris 1.6 Dual VVTi, 91 kW, 2007