miloshi píše:borland píše:Mozno som prisny, ale kyvajuce sa prave zadne sklo, vrzgajuca palubovka, piskajuce brzdy, polofunkcne plynove vzpery kufra, rezonancny bod motora, kyvajuce sa vnutorne spatne zrkadlo, chybajuci filter klimatizacie a zle zlicovanie interierovych dielov mi nepripada ako vrchol kvality v danom segmente.
Co je horsie, nejde o vadny kus. Vyssie spominane problemy boli spominane na fore viacerymi uzivatelmi.
wou... tak toto som teda necakal

a servis s tym nic neurobil? po takych skusenostiach by som sa asi yarisa rychlo zbavil

Aj keby som sa ho zbavit chcel, bolo to nove auto. Teraz ho mam rok. Velmi by sa mi to neoplatilo.
Na druhej strane - takmer vsetky problemy su uz vyriesene. Dnes sa mi podarili vyriesit dalsie. Pisem o tom v tejto teme:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 333#114333
Na doplnenie: k velmi pozitivnemu pristupu servisu zo strany Autograndu (o ktorom pisem na linku vyssie) musim pridat aj poznamku k pumpe. Pytal som sa technika, ci mu to nieco hovori. Uplne bez okolkov priznal, ze o tom vie a ze sa to zvykne kazit po cca 40000 km. Ale ze ak to nastane skor, nie je problem, vymenia.
Autogrand vo mne po dnesku zanechal vyborny dojem. Pridam este to meno technika, co sa mi staral o auto.
Update: Bol to Marián Šelleng