Jouiho starlet

vše ohledně modelové řady Starlet
Logen
Člen Týmu

Příspěvek od Logen »

No začnu s podlahou...ale nějak není čas :roll: ...a díky moc za odkaz :) ...opravdu dobré ceny :idea:
Toyota Starlet 98r.v. EP91 1,4 55KW
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

Juj.. podlahu? Tak to se pěkně zapotíš ;-), ale podle mě to není zase takové strašné.. Jen budeš muset vytáhnout sedačky(přední, zadní), středový plasty, plasty kolem dveří.. toť vše :) a pak nějakou látku co se fajně ohýbá, jelikož je tma celkem dost záhybů,ale to jistě víš ;-).. větší krmení hada bude asi strop, ikdyž zas tak černě bych to neviděl.. momentálně koumám alkantru do celého auta ;-).. bude to balík,ale zase bude to stát za to :lol: .. snad se mě povede to pěkně očalounit :lol:
Vlastním Starleta 98RV 1,3 4E-FE 16V 55KW
No a teď se přidal Lexus IS 200 114kw snad stačí :D
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

Tak aby to tu nespalo ;-)
Vyfotil jsem zrcátka co tam na auto příjdou a trochu se mě přehříval motor tak bylo potřeba vyřezat dírky.. ted se to všecko rovná a zase kituje, brousí(teda jen nárazník a otáčkoměr). No a ten otáčkoměr jsem taky nějak vymyslel podle mého gusta.. tak jsem celkem rád, že se tam pěkně vleze a nebude mě zavázet.. :D
http://www.japan.tym.cz/fotky_jen_tak/x17.jpg
http://www.japan.tym.cz/fotky_jen_tak/x18.jpg
http://www.japan.tym.cz/fotky_jen_tak/x19.jpg
http://www.japan.tym.cz/fotky_jen_tak/x20.jpg
http://www.japan.tym.cz/fotky_jen_tak/x21.jpg
http://www.japan.tym.cz/fotky_jen_tak/x22.jpg
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

Ták a další fotečky :)
http://www.japan.tym.cz/fotky_jen_tak/foto1.JPG - rosvíceno
http://www.japan.tym.cz/fotky_jen_tak/foto2.JPG - zhasnuto
Zatím jsem jen testoval jak to bude bypadat a jak to taky bude svítit. Vapadá to nádherně,ale teď bude krmení hada s rozebráním palubovky a taky kam to napíchnout ;-) :D
ono to totiž nikdo neví, ani v toyotě.. všeobecně by to mělo být cca stejný jak v starší Corole nebo prvním Yarisu,ale u toho Yarise moc si nejsem jist.. prý je to tam trošku složitější :). Až na to příjdu,tak vám mile rád vysvětlím kam to napíchnout :wink: .. teda pokud to někoho bude zajímat :oops:
Costa
Člen Týmu

Příspěvek od Costa »

Cauves to co provadis se startosem je bomba no proste skvela prace. Zacinam uvazovat ze se dam taky do nejakych uprav.
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

Costa píše:Cauves to co provadis se startosem je bomba no proste skvela prace. Zacinam uvazovat ze se dam taky do nejakych uprav.
Myšleno starlet? Ono ta hantýrka.. je šíle ně moc slov jak lidé pojmenovávají starleta. Můj kamarád mu řká hvězdolet :lol:
Mno trochu si ho udělat podle svého.. to je jedniné o co se snažím. Velkým příkladem mě jdou kuci z www.ukstarletclub.com :wink: Od nich jsem se asi nakazil starletománií, jelikož to co dělám je jen kapka toho co dělají jiní a jinde.. v čr není moc upravených starlet.. je jich pozkromnu, hlavně pro hodně lidí je to oříšek, jelikož není auto jako auto.. jiného je se dát do Golfa a todle, todle je prostě libovka pro ty co maj hodně času a nebojí se jít do toho po hlavě a s vlasníma rukama :)

Juj jsem se nějak rozepsal..
Mno snažím se dělat průkop a taky pomoct lidem co vlastní hvězdné vozítko a neví jak a na co, co kde jak rozebrat, kde je nějaký ten šroubeček, ale zatím jen u interiéru motoru jsem se moc nedotkl, tak tam moc neporadím :)
Costa
Člen Týmu

Příspěvek od Costa »

JJ startosem sem myslel opravdu startleta :lol:. Jenom sem to chtel pochvalit pac moc upravenych startletu sem u nas nepostreh.
Toyota starlet rv.97 4E FE 1,4 dovoz Nemecko
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

Costa píše:JJ startosem sem myslel opravdu startleta :lol:. Jenom sem to chtel pochvalit pac moc upravenych startletu sem u nas nepostreh.
Já zatím jen 1dnoho.. většina je série.. Chvála potěší,ale kdybys uměl odvolat sníh tak by si mě udělal největší radost :lol: :lol: .. to počasí si ze mě dělá srandu mno :evil:
Ani pořádně lakovat se nedá, všude kosa.. jáj.. a topení žere jen elektriku a hovno vytopí... Bodejt.. 2cm mezery mezi dverma,atd.. aby pak vytopilo :roll:
Costa
Člen Týmu

Příspěvek od Costa »

Tak kouzelnik nejsem :D ja bych se bal ze bych musel nechat lakovat cele auto ze barva bude trochu jina tak se nepustim do uprav zevnejsku.
Toyota starlet rv.97 4E FE 1,4 dovoz Nemecko
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

Starlet je pěkný i když se upraví decentně.. snížíš, kola..zatmavíš okna a vyjedeš interíér na max ;-)..

Další poznatky..
po konzultacích a hledání mě nakonec nedalo a začal jsem trochu montovat i do motoru.. Nakonec z toho vzniklo že se objednalo sání z coroly rv 1998-2000 kulatý model s kulatýma světly.. Nakonec jsem pochválen i od kolegů z GB kteří to mají v autě a todle je reakce když jsem jim řek že jsem to objednal:
yea mate totaly.
your going to love the corolla inlet mod,

it totaly transforms the charicteristics of the engine, great mod!
(stručně v překladu)
Budeš to milovat, použitím sání z corolly se změní uplně charakteristiky motoru, dobrá změna!

Jinak objednání a cena s poštou(z prahy) je 1300kč ;-) což si myslím není zase tak zlá cena.. Jen nevím zda tam bude klapka.. případně poreferuji jak mě to dojde domů cca za týden a něco :)
cipis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cipis »

Já bych potřeboval spíš zvýšit ...
Nemůžu jezdit furt do průjezdu, protože bych ošoupal spodek :-(
JouiCZ píše:.. snížíš
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 92) 55kW 2E-E šedá (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

cipis píše:Já bych potřeboval spíš zvýšit ...
Nemůžu jezdit furt do průjezdu, protože bych ošoupal spodek :-(
JouiCZ píše:.. snížíš
To už to máš tak nizko? Japato? :?:
cipis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cipis »

Ne, to mám tak blbý vjezd ...
Potřeboval bych to auto zvednout tak o 1 cm, myslím, že by stačilo jen vzadu. Možná by to vyřešil plcanec z betonu na správném místě, ale to jaksi doprostřed chodníku nemůžu dát. Ale budou tu dávat elektriku do země, tak jim řeknu, ať udělají v tom kostkovaném chodníku bouli.
Ale i tak by mě zajímalo, jestli někdo auto zvyšuje, když všichni snižujou :-)
JouiCZ píše:
To už to máš tak nizko? Japato? :?:
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 92) 55kW 2E-E šedá (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
Logen
Člen Týmu

Příspěvek od Logen »

:D tak o zvyšování jsem ještě neslyšel 8) ...počasí na kokos, na autě nic nedělám...ale snaha byla a aspoň sem googloval a snažil se najít čirou optiku na přední světla...nic...totální beznaděj...ani u sousedů ze zahraničí nic...kdyby měl někdo nějaký tip...každá rada nad zlato :roll:
Toyota Starlet 98r.v. EP91 1,4 55KW
JouiCZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JouiCZ »

čirá optika se dá sehnat,ale je to drahý.. přímo od toyoty.. Bohužel ale pak nejde sehnat čiré blinkry, takže jak vyměníš světla tak to vypadá na pytel.. jen styl je dát bílé blinkry..vzhledově to sedí :) Vše je zdroj www.ukstarletclub.com
Pokud najdu na ně odkaz tak to semdle připrdnu.. :)
Odpovědět

Zpět na „Starlet“