Jaké zvolit svíčky?

vše ohledně modelové řady Celica
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: :

Příspěvek od Kenny »

ombre píše:
Porsacek píše:Tak ty ti vydrzej maximalne 8000-10000 tisic mel jsem je na corolle a byl jsem smutny ty prachy za to nestoji.Kup iridiove od DENSA a budes prekvapenej jinac vymenny interval 100 000 km .Cena za 1ks 556,- kč :P
Kde prosímtě stojí iridiový Densa 556,-? U nás jsem viděl á 850,- ve všech krámech:-(.
Daji se za tuto cenu sehnat kdekoliv ja je prodaval i +- koruna za tuto cenu 556,-
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

to stefancelicaT20: Souhlas s Micronem - kde jsi prisel na ty svicky jak pises? To neodpovida zadnemu doporuceni... 8)
Ja mam ted iridiovy Densa IK20 v jednom aute a v druhym NGKcka, kera uz pomalu dosluhuji, takze pujdou na vymenu pravdepodobne opet za NGK, ale Laser Platinum :wink:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
mipr
Řidič
Kontaktovat uživatele:

skusenosti

Příspěvek od mipr »

8 rocne skusenosti s Premium LGS a DR14ZC:

Mal som ich 2 roky na Mazde 323
Potom 5 rokov na Carine E 2.0
Teraz rok a pol na Corolle E11 1,33

Premium LGS - nedoporucujem, zvyknu predcasne odist VN kable a motor je velmi hlucny+kratka zivotnost sviecok

DR14ZC - vyborne sviecky, kultivovany chod, prijmne a jemne zvysenie tociveho momentu citelne v nizkych otackach, doporucujem typ "DR14ZC-1" , ide o typ s vacsim odtrhom ako DR14ZC.
v niektorych katalogoch uvazdaju ze do Toyot DR14ZC ale maju ist v skutocnosti DR14ZC-1, maju zhodny odtrh s origo osadenim DENSO.

samozrejme ze som skusal aj origo DENSO aj NGK

DR14CZ-1 vsak jedine maju citelny efekt, avsak suhlasim ze komu ide o to ze nemusi sviecky menit 100tis km nech si kupi japonske Iridia

Ja som blazon ktory meni sviecky s kazdou vymenou oleja, max.spokojnost
cerstvy majitel E12 r.v.2006 1.6 3ZZ-FE (81kw/6000, 150nm/3800ot.)
5 rokov: Corolla E11 1332cm 4E-FE 63kw,120Nm. 3dv. Luna - plna vybava (made in Japan).
EX - 5 r. Carina E 2.0i 3S-FE 98 KW,183 Nm / model 93 made in Japan
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

to si opravdu blazen :D za kolik je kupujes ?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
stefancelicaT20
Manager Týmu

Příspěvek od stefancelicaT20 »

Ja som to pisal(menil som ich pred cca 15mesiacmi tak som zabudol nazov ) no mam tie ktore pisete PK20R8 aspon dufam...Az pozriem :?:
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

Zdravim! Cili na vymenu jsou nejvhodnejsi Densa I ok?... Chtel bych vas pozadat o rady tykajici se priznaku ktere ukazuji ze by to chtelo dat nove svicky.. Taky bych rad vedel jak poznam ze jsou napr spatne silentbloky, stabilizatory, jestli clovek musi s instalaci dalkoveho ovladani k centralu do servisu, jak se rozpoznaji spatna ramena na napravach,....
Zatim se zadne podezrele zvuky ani problemy navyskytly ale nerad bych neco odbyl nebo podcenil a bo jsem amater tak prosim o rady! Nechci aby trpela...je to laska!! :wink:
Omlouvam se za mozny spam ale prislo mi to +- k tematu...
Čelda 98'' GT (SS)
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

A žeby jsi chodil na pravidelné kontroly a autem? :lol: Aby ti to řekli Pretoriane :lol: Takové preventilní prohlídky v rámci reklamních akcí :lol:
Nějaké ty auta doma jsou.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: :

Příspěvek od Idaho »

Kenny píše:
ombre píše:
Porsacek píše:Tak ty ti vydrzej maximalne 8000-10000 tisic mel jsem je na corolle a byl jsem smutny ty prachy za to nestoji.Kup iridiove od DENSA a budes prekvapenej jinac vymenny interval 100 000 km .Cena za 1ks 556,- kč :P
Kde prosímtě stojí iridiový Densa 556,-? U nás jsem viděl á 850,- ve všech krámech:-(.
Daji se za tuto cenu sehnat kdekoliv ja je prodaval i +- koruna za tuto cenu 556,-
Presne tak, pokud neuvede konkrotní typ tech iridiových svící které kupoval tak je to debata o nicem, iridiová densa mohou být za 300 i za 1500 záleží jen jaká..
Hug0
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hug0 »

Zdravim :) chci se zeptat mohou navlhnout svicky kdyz auto stoji ve vlhkem prostredi?(garaz kde se topi jen pres den, v noci cela ztuhne a dalsi den se opet rozehreje tkze vlhkosti je tam dost) motor rozdelany nebyl, byla jen sundana vodni pumpa, ale ted startuje a bezi jen na dva valce :( bohuzel sem ztratil klic na svicky tak je nemuzu zkontrolovat chystam se na to az zitra. a jinak ma nekdo radu jake jsou nejvhodnejsi do 1.6 sti?

edit: svicky ocisteny, pod vickem rozdelovace zadna vlhkost ani nic podobnyho. a porad jen na dva valce :( Nevi nekdo cim by to mohlo byt? Moc dekuju za vsechny rady...
Today:
KTM 625 SMC - for fun :)
BMW e46 coupe - daily fun :)
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold :(
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned :(
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed :(

http://www.sportovnivozy.cz
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

Kdo jste davali do 3sgte jine svicky nez dle katalogu? toyota udava ze jsou tam special svicky kus 800kc/ks... oznaceni zacina normalne jen maji nejakou priponu a diky tomu jsou 8krat drahsi nez bezne BPRK6 nevite jakej v nich rozdil v cem jsou special? otazka asi na libora nebo idaha... jeste bych pochopil kdyby byli na jinou teplotu ale teplotni cislo maji taky 6 jako standard...
Carlos Sainz limited 2468/5000
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

elviiis píše:Kdo jste davali do 3sgte jine svicky nez dle katalogu? toyota udava ze jsou tam special svicky kus 800kc/ks... oznaceni zacina normalne jen maji nejakou priponu a diky tomu jsou 8krat drahsi nez bezne BPRK6 nevite jakej v nich rozdil v cem jsou special? otazka asi na libora nebo idaha... jeste bych pochopil kdyby byli na jinou teplotu ale teplotni cislo maji taky 6 jako standard...
ano podobný problém se suprou, jen jiná kjoncovka asvíce stají majlant . v originákle sou tam totiž double platinum, bohužel po výměně za jiné, levnější to na supře velice brzy poznáš :( u 3SGTE to asi bude obdobné..
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

Mno prave neprijde mi ten vykon toho motoru nijak markantni pro nejake cupr tupr svicky... rover mel normal 200sx taky charade to samo a tom le v 3hrnkovem litrovem motoru pres 100k... premejslel jsem koupit 7ky kvuli vyssimu tlaku na turbu... ale asi teda dam tu dardu za origose...
Carlos Sainz limited 2468/5000
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

ja mam teraz denso platinum PK20R8 (podla densa pre ST18x). iked podla densa ma ist do EU ST182 K20R-U. Idu dobre, si myslim :) ale su zanesene do bielosiva od chudobnej zmesi (novy KN vzduchovy filter uz je na ceste), tak uvazujem ci to staci okartacovat alebo rovno kupim nove Iridium IK20.
Ono totiz neviem ci to moze byt sposobene mierne zanesenymi svieckami ale ked trocha dostanem motor do otacok a nahle pustim plyn tak z vyfuku ide tak 1-2 rany ako z rallye auta s ALS systemom... mne sa to paci ale katu a vyfukovemu potrubiu sa to asi pacit nebude :D

moj zdroj nekonecnej mudrosit: http://www.globaldenso.com/cgi-bin/glob ... &cc=&FF=50
Obrázek
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

mám dvě GT 129kw čeldy v jednej byly densa předepsaná dle tabulek letí jak vítr tichý chod, v druhé byli jakési 4bodové brisky - shit díra ve výkonu, hlučný motor, nedoporučuji, do čeldy jedině NGK nebo DENSO, dal jsem densa do všech jpn Kchárů doma ( a že jich mám) a lítá to jak vítr :) a až bude keš tak koupím ty drahý svíce jako kysi jesi se mu osvědčí :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Odpovědět

Zpět na „Celica“