A je to tady-Psssssss

vše ohledně modelové řady Yaris
PT
Navigátor

Příspěvek od PT »

Uz som to asi spominal, ked som meskal na statnice tachometer na trojhrnceku mi ukazal 172. + - rovna dialnica. Ani som si neuvedomil. Vedome by som nebol riskoval ani keby som v aute sam. Ked som to cislo zbadal hned isla noha z plynu. Ale stihol som to.

A to sme boli v aute 4 osoby. Moja malickost s 92kg+3baby +- 3x60kg.
Realna rychlost mi podla odchylky vychadza na takych 159. Ale islo by to este dalej, len to by chcelo viac odvahy a letisko.

Ale na nieco to bolo dobre. Tych par sekund ticha co mali stsnute aj ritky od strachu. :D
Yaris 1,0 r.v. 2006
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

PT píše: Ale na nieco to bolo dobre. Tych par sekund ticha co mali stsnute aj ritky od strachu. :D
To som tiež skušal raz na trojhrnčeku-sice nie až tak rýchlo-ale len 160km/h. a najlepšie bolo na tom to,že mi kolega zo zadu hovoril: ..to ideš naozaj tak rýchlo,alebo ti zblbli budíky.. :lol: :lol:

To auto krásne sedelo-ved sme boli 4 ludia v ňom,takže to ani neplávalo-musím pochváliť toho litráčika,že držalo stopu ako kliešť !!! A nemal som žiadny pocit "strachu",že ma môže nejak vykotiť..či už niekto tomu verí alebo nie,ale cítil som kontrolu nad ním... 8)
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
PT
Navigátor

Příspěvek od PT »

Kym som sa nepozrel na budiky ani ja som nemal strach. :)
Predsa len, ked som si uvedomil v akej krabicke prasim.

Pocitovo to nebolo az tak hrozne. Vedel som ze idem rychlo no az tak... :shock:
Yaris 1,0 r.v. 2006
Grobe
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grobe »

jako pluh na sníh dobrý:)
Odpovědět

Zpět na „Yaris“