Tak jsem zase po dlouhe době navštívil tenhle topic a celkem šok, že se někdo našel, kdo by chtěl udělat srazík, protože se mi zdá, že ta sev. morava je nějaká prokletá. Ale na tom jaře semnou klidně můžete počítat
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
Leon*cz píše:Tak jsem zase po dlouhe době navštívil tenhle topic a celkem šok, že se někdo našel, kdo by chtěl udělat srazík, protože se mi zdá, že ta sev. morava je nějaká prokletá. Ale na tom jaře semnou klidně můžete počítat
A co srazy na Horni bečvě:) jsou dva do roka:)?:)))))
Leon*cz píše:Tak jsem zase po dlouhe době navštívil tenhle topic a celkem šok, že se někdo našel, kdo by chtěl udělat srazík, protože se mi zdá, že ta sev. morava je nějaká prokletá. Ale na tom jaře semnou klidně můžete počítat
Tak Horní Bečva je trochu něco jiného a vždycky se to naplánovalo, na blbý termín (pro mě). Takový minisrázek, kam se dostanu za 30minut a dám pokec je zase něco jiného a takové srazíky tady prostě chybí..
A brý den, pane knedlo dva je málo, podívej na brňáky, každý týden...to bych taky bral, ale tady je to marnost, přitom na Mošnov by snad trefil každý...
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
A brý den, pane knedlo dva je málo, podívej na brňáky, každý týden...to bych taky bral, ale tady je to marnost, přitom na Mošnov by snad trefil každý...
Trefit na Mošnov není zas takový problém, ale pro mě to je 60km tam a 60 zpátky. kdežto ty to máš nějakých 20, což je rozdíl. Myslím, že třeba ten štěrkáč na Hlučíně je pro všechny kompromis a zhruba stejně daleko pro všechny...(až na Ostraváky:mad: )
no ale zatim se nas tady moc nedomlouva... to by chtelo aspon 5-6 lidi at to stoji zato...anebo pak az na tom jare..jakmile zacne snezit tak ja koncim:D nemam zimni