Komanche píše:to me ta Fobie teda docela stve, i kdyz jezdi zadara... :P
btw kdyz si rozvazoval koupi Toyoty, mel jsi zabrowsit na toto forum, my bychom ti radi rekli jaxou dily drahy ;) nebo nejen sem, ale kamkoli po netu kouknout...
ale jinak lidi, kteri se pousti do celkove generalky motoru, aby vypadal "jako novy", tech je pomalu. Takze ti preju at ti to vydrzi az do finise. Ale fakt nechapu, proc na to nadavas, je to jen a jen tvuj boj ;)
Celica GT4 versus BMW... ;-)
nemaj boja.. ja som si o tom pozistoval vsetko..len sa chlapci ktrochu sekli s cenami. Mal by som sa teba pytat? kolko z vas tu kupovalo rozdelovac alebo ventily? Je to drahe ale ked to auto pojde adekvatne k tomu tak to beriem.. pravda je ze je to ine auto ako nejaka stara corolla a pod. Keby sa mi to auto nepacilo tak ho nekupim.. len som myslel ze sa bude robit viac nahrad. Ked som to auto videl tak som hned vedel ze ten motor je po smrti a ze to nebude lacne.. kaslat uz na to..ked sem hodim foto hotoveho motoru tak padnete na rit :o)) Okrem Evo500..to je este vacsi sialenec ako ja.
- Elvis
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Komanche - su dve na predaj, obe tip top stav, kompletne porobene, obe maju black top 20V, malo jazdene, kompletny stelovatelny podvozok, cierno zlta koza. Jedna E9 (klasika 3dv) a jedna je E11 (ma aj plasty ako WRC). Obe robil ten isty clovek, motory priamo z japonska. Mimochodom je clenom nasho klubu
))) Cena za E9 bola naposledy cca 130 000 sk (cca 100 ceskych) ale uz by isiel o hodne dole lebo za 91 auto je to pre neznaleho velmi vela penazi) a ta E11 bola este v lete za 300 000 skk s komplet plastami a uplne novymi 17" BBS, proste dokonale auto.
MISON: znova opakujem, to ze si nevidel neznamena ze neexistuje. Kukni si na nasich strankach linku na Landerovu stranku s jeho mr2 a tam uvidis taku mr2 ze az (mimochodom papierovo to ma "iba" 220 PS z atmo 2.0 ale toto leto dal dole na sprinte hondu S2000). Si treba uvedomit ze vsetky japonske automobilky si nechavaju to najlepsie vyhradne pre svoj domaci trh, kdezto nemecke znacky mas hned za rohom a preto je ich kompletny program znamy a rozsireny.

MISON: znova opakujem, to ze si nevidel neznamena ze neexistuje. Kukni si na nasich strankach linku na Landerovu stranku s jeho mr2 a tam uvidis taku mr2 ze az (mimochodom papierovo to ma "iba" 220 PS z atmo 2.0 ale toto leto dal dole na sprinte hondu S2000). Si treba uvedomit ze vsetky japonske automobilky si nechavaju to najlepsie vyhradne pre svoj domaci trh, kdezto nemecke znacky mas hned za rohom a preto je ich kompletny program znamy a rozsireny.

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- Elvis
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
MISON: este jedna vec, cena ND. JA SOM TA VAROVAL ZE NA GT4 JE VSETKO 2x TAK DRAHE AKO NA ATMO CELICU!!! Tak mi nerozpravaj o tom!!! Ja si stojim za to ze na bezne modeli od Toyoty su uplne bezne ceny. Si uvedom ze si si kupil vlajkovu lod od toyoty (hned po supre), to je to iste ako kupovat M3 u bmw (ked to uz tak vehementne porovnavas) a pixovat na to ze je to drahsie ako na 325td... NO COMMENT.

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
Elvis: papierovo to ma 200ps..ked mi oci sluzia.. uzavrime uz tuto temu..nikam to nevedie a to ze m3 je horsia ako 4WD ma nikto nepresvedci. aj keby si zobral japonsku GT4 s cca 220ps tak bmw E30 M3 evo ma 250ps a nizsiu vahu o min. 200kil. Mas pravdu hovoril si mi ze to bude drahe. Planoval som kupit motor do nejakych 60tis..ale nejak je to nerealne. uz viem o dostupnosti dielov tiez dost neboj.
elvis. a este posledna vec... neporovnavaj Beams ktory bol podla toho co pise lander vyrobeny v 1999 oproti M3 z 86-89. Staci si vypocitat litrovy vykon a zistis ze aj ta 1.6l 160ps je slabsia ako prva generacia M3..ale to je len cisto teoreticke. Mozno je vsetko inac ako to na papiery vyzera ale ked niekto povie ze BMW je srot a toyota je najlepsia tak by som skor nakukol aj na stranu BMW...
Viac sa uz k tomu nebudem vyjadrovat.. kludne mi napiste na na tuningklub do posty.
Viac sa uz k tomu nebudem vyjadrovat.. kludne mi napiste na na tuningklub do posty.
- fajry
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
MISON: mam par otazok a pripomienok:
1, naco si kupil tu GT4 ked tu stale nadavas a obhajujes BMW. Mal si si kupit BMW.
2, GT4 nie je bezna Toyota, a preto su ceny ND drahsie a hlavne sa nerobia nahrady. Auto, ktore nie je rozsirene, tak nema velku podporu vyrobcov (na Porsche zozenies nahrady v beznom obchode? Kolko nahrad zozenies na M3, Subaru Impreza, Mitsu EVO VII/III, S2000, Mazda RX-7, ...?)
3, neviem, co si si pri kupe tej GT4 myslel? Das do nej par korun, potom ju predas a zarobis majland? Neviem, preco si pocuval ludi na fore, ktori tu celicu ani nevideli - teda okrem CelicaNR (aj ten ju videl po tme
) Myslim, ze to bola Tvoja chyba.
4, ako si pisal: dufas, ze ked do nej narves 100tis, ze sa hned nepokazi nieco ine. Ked uz kupim auto a idem do neho investovat, tak si ho poriadne pozriem cele, skontrolujem a zistim, co presne potrebujem vymenit, opravit, ... Ak hovoris, ze to auto stalo rok vonku, tak urcite nebude problem len v motore.
5, zrychlenie auta, vykon motora, ... Planujes s tym autom pretekat? Ak hej, tak je uplne zbytocne, ze to teraz opravujes a hlavne ze nadavas. Aj tak sa ten motor znici, opotrebuje. Potom tam budes musiet nasypat dalsie prachy. Potrebujes pri jazdeni zryhlenie lepsie o 2s? Potrebujes pri jazdeni vykon vacsi o napr. 40k?? Podla mna su toto nepodstatne veci.
Ak si niekto kupi auto a najma auto ako celica, tak sa mu musi pacit. Musi mat k tomu autu vztah. Dovolim si povedat, ze celica, supra, mitsu EVO, impreza, ... su auta, ktore maju charizmu. Kazde ma niekolko obdivovatelov a niekolko odporcov. Niekomu sa paci to, inemu nieco ine. Ak ma clovek taketo auto, tak sa on musi aj patricne starat a investovat do neho. Ak tak nerobi, tak auto trpi a pripadny dalsi majitel bude len nadavat a opravovat
)
Mison, oprav co treba, poskladaj to a voz sa na tom. Voz sa na auticku a vychutnavaj si jazdu. Potom si porovnaj, aka je GT4, ake bolo BMW, ... a napis nam Tvoje pripomienky, reakcie, ... Ak si spravny fanusik do aut, tak sa Ti celica urcite zapaci a zamilujes sa do nej. A potom urcite prepacis, ze su drahsie diely
)
Ja som kupil staru Corollu GTi. Je hrdzava, motor treba opravit, tlmice a vyfuk vymenit, ma najazdenych vyse 350tis, ale stale slape. Mam to auto strasne rad a velmi rad sa na nej vozim. Paci sa mi a pomalicky si ho opravujem a investujem do neho. Mozno si vela ludi povie, ze to je kravina, zbytocna strata penazi, ... No ja teraz nemam peniaze na nove auto a nove auta sa mi nepacia. Som ten typ cloveka, ktory si radsej auto porobi sam a presne vie, co je v akom stave. Jazdil som na Forde Sierra 2.0DOHC, na BMW 524D, na Skode Forman, Skode 1000, Opel Vectra 1.6, Seat Cordoba, Seat Toledo, Ford Probe 2.2, Nissan 200, Nissan 100, Skoda Fabia, Opel Manta, Ford Capri, Skoda Octavia RS, ... kazde auto malo nieco do seba, ale moja corollka, hmm no proste si ju neviem vynachvalit (dik Elvis
).
Takze prajem vela stastia s opravami a dufam, ze ma niekedy zvezies a ja si budem moct vychutnat zazitok na GT4
1, naco si kupil tu GT4 ked tu stale nadavas a obhajujes BMW. Mal si si kupit BMW.
2, GT4 nie je bezna Toyota, a preto su ceny ND drahsie a hlavne sa nerobia nahrady. Auto, ktore nie je rozsirene, tak nema velku podporu vyrobcov (na Porsche zozenies nahrady v beznom obchode? Kolko nahrad zozenies na M3, Subaru Impreza, Mitsu EVO VII/III, S2000, Mazda RX-7, ...?)
3, neviem, co si si pri kupe tej GT4 myslel? Das do nej par korun, potom ju predas a zarobis majland? Neviem, preco si pocuval ludi na fore, ktori tu celicu ani nevideli - teda okrem CelicaNR (aj ten ju videl po tme

4, ako si pisal: dufas, ze ked do nej narves 100tis, ze sa hned nepokazi nieco ine. Ked uz kupim auto a idem do neho investovat, tak si ho poriadne pozriem cele, skontrolujem a zistim, co presne potrebujem vymenit, opravit, ... Ak hovoris, ze to auto stalo rok vonku, tak urcite nebude problem len v motore.
5, zrychlenie auta, vykon motora, ... Planujes s tym autom pretekat? Ak hej, tak je uplne zbytocne, ze to teraz opravujes a hlavne ze nadavas. Aj tak sa ten motor znici, opotrebuje. Potom tam budes musiet nasypat dalsie prachy. Potrebujes pri jazdeni zryhlenie lepsie o 2s? Potrebujes pri jazdeni vykon vacsi o napr. 40k?? Podla mna su toto nepodstatne veci.
Ak si niekto kupi auto a najma auto ako celica, tak sa mu musi pacit. Musi mat k tomu autu vztah. Dovolim si povedat, ze celica, supra, mitsu EVO, impreza, ... su auta, ktore maju charizmu. Kazde ma niekolko obdivovatelov a niekolko odporcov. Niekomu sa paci to, inemu nieco ine. Ak ma clovek taketo auto, tak sa on musi aj patricne starat a investovat do neho. Ak tak nerobi, tak auto trpi a pripadny dalsi majitel bude len nadavat a opravovat

Mison, oprav co treba, poskladaj to a voz sa na tom. Voz sa na auticku a vychutnavaj si jazdu. Potom si porovnaj, aka je GT4, ake bolo BMW, ... a napis nam Tvoje pripomienky, reakcie, ... Ak si spravny fanusik do aut, tak sa Ti celica urcite zapaci a zamilujes sa do nej. A potom urcite prepacis, ze su drahsie diely

Ja som kupil staru Corollu GTi. Je hrdzava, motor treba opravit, tlmice a vyfuk vymenit, ma najazdenych vyse 350tis, ale stale slape. Mam to auto strasne rad a velmi rad sa na nej vozim. Paci sa mi a pomalicky si ho opravujem a investujem do neho. Mozno si vela ludi povie, ze to je kravina, zbytocna strata penazi, ... No ja teraz nemam peniaze na nove auto a nove auta sa mi nepacia. Som ten typ cloveka, ktory si radsej auto porobi sam a presne vie, co je v akom stave. Jazdil som na Forde Sierra 2.0DOHC, na BMW 524D, na Skode Forman, Skode 1000, Opel Vectra 1.6, Seat Cordoba, Seat Toledo, Ford Probe 2.2, Nissan 200, Nissan 100, Skoda Fabia, Opel Manta, Ford Capri, Skoda Octavia RS, ... kazde auto malo nieco do seba, ale moja corollka, hmm no proste si ju neviem vynachvalit (dik Elvis

Takze prajem vela stastia s opravami a dufam, ze ma niekedy zvezies a ja si budem moct vychutnat zazitok na GT4

Slovensky Toyota klub:
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
fajry: Náhradní díly na GT4 z druhovýroby nějaký budou. Kupoval jsem klíňák k servu (170kč) v druhovýrobě, ale ten asi bude totožný s atmosferickou celicou. Teď budu kupovat čepy a mám možnost si vybrat od dvou výrobců ale nejspíš půjdu do originálních. Stejně tak to určitě bude i z manžetama a pod.
Celica 4WD turbo 5.gen
- fajry
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
saus: jasneee, niektore veci sa daju zohnat aj v druhovyrobe. Ja som skor myslel motorove veci a veci do naprav - napr. tie, co nie su zhodne s obycajnou celicou.
Slovensky Toyota klub:
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
- CelicaNR
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja si myslim, ze vojna uz skoncila a su na rade zaujimave nazory a postrehy, ci uz z Misonovej opravy, alebo jeho doterajsich skusenosti s celicami, alebo dovody, preco a za akych okolnosti si ludia tu pritomni vybrali prave celicu, alebo toyotu.
Kazdeho potesi, ked si ludia sadnu k nemu do auta a namiesto skutocnych 14 rokov, mu hadaju 5. Poviete si, neznali amateri, co sa nevyznaju do aut. Ano, mozno, ale mna to potesi, lebo vidia, ze to auto je zachovale a nevyzera na stary hrdzavy crep (co povie mozno skor fajnsmeker, ktory preferuje novsie auta).
Morfik, ale samozrejme ze mozeme otvorit novy prispevok a bavit sa v nom.
Kazdeho potesi, ked si ludia sadnu k nemu do auta a namiesto skutocnych 14 rokov, mu hadaju 5. Poviete si, neznali amateri, co sa nevyznaju do aut. Ano, mozno, ale mna to potesi, lebo vidia, ze to auto je zachovale a nevyzera na stary hrdzavy crep (co povie mozno skor fajnsmeker, ktory preferuje novsie auta).
Morfik, ale samozrejme ze mozeme otvorit novy prispevok a bavit sa v nom.

To je pravda, když jsem asi před rokem kupoval Celicu tak se mě pár lidí ptalo jestli je to fungl nový.CelicaNR píše:Kazdeho potesi, ked si ludia sadnu k nemu do auta a namiesto skutocnych 14 rokov, mu hadaju 5. Poviete si, neznali amateri, co sa nevyznaju do aut. Ano, mozno, ale mna to potesi, lebo vidia, ze to auto je zachovale a nevyzera na stary hrdzavy crep (co povie mozno skor fajnsmeker, ktory preferuje novsie auta).

Celica 4WD turbo 5.gen
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No pročetl jsem to tu jen zběžně ale musím říct že mlet takový pičoviny o BMW na Toyoťáckým webu je docela brutus! Mám starou Celicu z 89 ale když jedu dědinou tak se za mnou lidi otáčí protože je radost se na to podívat ale na tu tvoji 525 se moc lidí asi nedívalo. Už víš o čem to je jezdit v takovým autě? je to o tom že máš něco co ostatní ne podíve se do bazaru kolik tam stojí Celic moc ne a důvod? Kdo ji má nerad se s ní loučí protože je to srdeční záležitost
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
odkial ty vies ci za mojim BMW niekto obzeral alebo nie? Urcite viac ludi ako za krabicou typu ST16x. Podla mna je najkrajsia celica do roku 99 akurat model ST18x. A preco je v bazaroch malo celic? no skus porozmyslat... ja myslim ze to bude tym ze ich tu neni ani tretina oproti BMW. A ked je podla teba zmysel zivota mat take auto za ktorym sa ti kazdy obzera tak to ta teda uprimne lutujem. Kup si 17 kolesa a nastriekaj zadne lampy na cierno a budes macher ako to tu niekto pisal.. Pochybujem ze si niekedy isiel do zatacky bokom pripadne robil hodiny..s prednym nahonom to asi moc nejde bez rucnej,...ze? nehovoriac o tom ze to moje BMW bolo vo vybornom stave. Myslim ze tebe sa o 4 stupnovom elektrickom nastavovani tvrdosti tlmicov KONI z kabiny ani nesnivalo. Ja som tu debatu uz ukoncil tak teda pekne dakujem adminovy ze s toho spravil novy prispevok ..ale mna uz fakt nebavy sa tu s niekym hadat. Mal som aj BMW a nemozem nan povedat zle slovo. Vy co ste v takom aute ani nesedeli tak sa zdrzte reakcii. Vdaka.
Celica2.0GTI píše:No pročetl jsem to tu jen zběžně ale musím říct že mlet takový pičoviny o BMW na Toyoťáckým webu je docela brutus! Mám starou Celicu z 89 ale když jedu dědinou tak se za mnou lidi otáčí protože je radost se na to podívat ale na tu tvoji 525 se moc lidí asi nedívalo. Už víš o čem to je jezdit v takovým autě? je to o tom že máš něco co ostatní ne podíve se do bazaru kolik tam stojí Celic moc ne a důvod? Kdo ji má nerad se s ní loučí protože je to srdeční záležitost
neni zac 
jojo, my jsme evidentne nikdy nikdo nesedeli v jinem aute nez v tom, ktere mame, to je velice objektivni nazor
tlumice nastavovane z kabiny? tos musel byt spravny tuzer, za to by te na tuning-forum.org urcite pochvalili
jestli jezdis zatacky dverma napred v beznym provozu, tak jsi peknej debil a doufam ze te nikdy nepotkam...

jojo, my jsme evidentne nikdy nikdo nesedeli v jinem aute nez v tom, ktere mame, to je velice objektivni nazor

tlumice nastavovane z kabiny? tos musel byt spravny tuzer, za to by te na tuning-forum.org urcite pochvalili

jestli jezdis zatacky dverma napred v beznym provozu, tak jsi peknej debil a doufam ze te nikdy nepotkam...
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele: