Mě tam zatejkalo protože nějaký doveda vyvedl hadici od šíbru do auta místo do prahu!naštěstí sem to zjistil v čas tak podlahu mám okombre píše:2 Lenulka: To opravdu vypadá, že ti tam zatejká, nebo nemáš gumové rohože nad kobercem a v zimě do koberce prosakuje slaná voda z bot.
Luxusni interier
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
by mě zajímalo, kde jsi přišla na to že mám chycený tunel.. jestli jen díky tomu, že jsem tou základovkou natřel i tunel z boku přes origo lak soudíš že to bylo rezavý? jinak pod zadní sedačkou je to taky jak nový (nad nádrží v podstatě), dole u spolujezdce také, jen za řidičem se držela voda díky vypadlýmu špuntu v podlaze a jisté věci která zamezovala odpařování vody a držela ji na podlazeLeňulka píše:navic Celeraku, ty mas chyceny i tunel, to ja vubec nemam, mam to tam jako nove, a pod zadnima sedakama to mam jak z tovarny, takze si moc nefandi![]()
![]()
ale jak říkáš, každej by se měl podívat co má pod kobercem, aby se nedivil až bude jezdit jak Flinstoneovi s nohami na zemi
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
-
Radus2,0Gti
- Věčnej rejpal
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Radus2,0Gti píše:kašli na vše, máš auto v cajku Celere, uděláme motor, a naladíme to
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- petiss2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
a v létě moje??Radus2,0Gti píše:kašli na vše, máš auto v cajku Celere, uděláme motor, a naladíme to
Celica 2.0Gti r.v.90
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/
hej - muj dedak ma podlahu jako novou a to je 87
je pravda ze tam zatejkalo tak jsem delal ruzny tuzingy a jeden z nich zrejme pomohl 
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
sorry vypadalo to jako rez, hold fotky no, nevim proc jste najednou vsichni tak strohy, ze by R. zapracoval?? no je mi to fuk, nechci byt s nikym ve zlemCelerak2.0Gti píše:by mě zajímalo, kde jsi přišla na to že mám chycený tunel.. jestli jen díky tomu, že jsem tou základovkou natřel i tunel z boku přes origo lak soudíš že to bylo rezavý? jinak pod zadní sedačkou je to taky jak nový (nad nádrží v podstatě), dole u spolujezdce také, jen za řidičem se držela voda díky vypadlýmu špuntu v podlaze a jisté věci která zamezovala odpařování vody a držela ji na podlazeLeňulka píše:navic Celeraku, ty mas chyceny i tunel, to ja vubec nemam, mam to tam jako nove, a pod zadnima sedakama to mam jak z tovarny, takze si moc nefandi![]()
![]()
ale jak říkáš, každej by se měl podívat co má pod kobercem, aby se nedivil až bude jezdit jak Flinstoneovi s nohami na zemi![]()
![]()
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
-
Radus2,0Gti
- Věčnej rejpal
zpatky k interieru, pokracovala jsem tentokrat uz bez fotek, chtela jsem udelat jednoduchou vec, napasovat nove blatniky, no z jednoduche zalezitosti se stala zalezitost 10ti hodinova a pak to jeste druhy den 3 hodiny pokracovalo
opet jsem nasla rez, tak to vidim asi tak ze tady mam to auto po karosarske strance asi nejhorsi, no bude to fuska to dat do dobreho stavu ale nic neni nemozne TOYOTA

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
v pohodě, já to chtěl jen uvést na pravou míru, ptže vím, že rez byla jen u toho špuntu a pak vzadu u sedačky odkud neměla jak zmizet, a možná ještě na pár malejch flíčcíchLeňulka píše: sorry vypadalo to jako rez, hold fotky no, nevim proc jste najednou vsichni tak strohy, ze by R. zapracoval?? no je mi to fuk, nechci byt s nikym ve zlem
nevim že bych byl nějakej strohej, ale to neřeš.
tak ať dáš auto brzo do pořádku a dlouho vydrží, nezapomeň že v telce je spousta přípravků na rez a vodní kámen, tak to zkus něčím potřít a setřít
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz