Slam píše:Pojede tam letos někdo z Čech??? A nepojede třeba přes Lanžhot - Kúty???
jeli jsme tak i loni a doufám, že letos to nebudeme měnit - byla to fajn cesta! Když si na to vzpomenu - bylo 1.července a první den platil nový silniční zákon....
jj, presne tak tomu bylo, nezbyva nez letos nic nemenit , souhlas
To se tady zatím nějak moc neřešilo, ale já myslím, že bysme mohli... Vzhledem k tomu, že se mi nechce moc jet po slovenské dálnici a na tu naši si nebudu zajíždět, chtěl bych se zeptat, kdo teda pojede taky po okrskách?? Že bysme si dali sraz v tom Lanžhotě??
Slam
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06 RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
To se tady zatím nějak moc neřešilo, ale já myslím, že bysme mohli... Vzhledem k tomu, že se mi nechce moc jet po slovenské dálnici a na tu naši si nebudu zajíždět, chtěl bych se zeptat, kdo teda pojede taky po okrskách?? Že bysme si dali sraz v tom Lanžhotě??
neber to jako urážku-nechci se nikoho dotknout,ale myslím, že z předchozího textu jasně vyplývá, že např. brňáci pojedou stejnou cestu jako loni! tzn. do břeclavi po dálnici, tam se sjede z dálnice a přes lanžhot,kúty, malacky až na babu!
(taky se mi něco matně zdá, že jsme na tebe loni čekali v lanžhotě a ty jsi nedorazil - ale možná si to jen s něčím pletu)
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
dlik píše:
neber to jako urážku-nechci se nikoho dotknout,ale myslím, že z předchozího textu jasně vyplývá, že např. brňáci pojedou stejnou cestu jako loni! tzn. do břeclavi po dálnici, tam se sjede z dálnice a přes lanžhot,kúty, malacky až na babu!
(taky se mi něco matně zdá, že jsme na tebe loni čekali v lanžhotě a ty jsi nedorazil - ale možná si to jen s něčím pletu)
V pohodě.. To bude nějaký omyl... Na mě jste určitě nečekali... Nejel jsem tam a ani jsem se s nikým nedomlouval, že tam pojedu...
Slam
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06 RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
dlik píše:
V pohodě.. To bude nějaký omyl... Na mě jste určitě nečekali... Nejel jsem tam a ani jsem se s nikým nedomlouval, že tam pojedu...
ok, říkám, že si nejsu jistý ale vím, že někdo se domlouval s námi a pak to zrušil nějak na poslední chvíli ale to je fuk.....já myslím, že jinak by to v tom lanžhotě mohlo klapnout
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
tak po dnesku vim ze NEpojedu, musim jeste zainvestovat a opravit podvozek, dneska se trosku dodelal ale bylo to nevyhnutelny(zavody v Pribrami) , takze nekdy jindy, skoda
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"