favorit color

vše ohledně modelové řady Celica

Tvoje favorit barva

červená
15
29%
modrá
9
18%
bílá
4
8%
černá
14
27%
zelená
0
Žádná hlasování
zlatá/žlutá
3
6%
stříbrná/šedá
5
10%
fialová
0
Žádná hlasování
oranžová
1
2%

Celkem hlasů: 51

Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

cerna je moooc pekna taky ji mam 8) sice je na tom videt kazdej tapanec a kdejaka spina :? ale kdyz to clovek nalesti tak to chvilu vypada moc pekne :wink:

2Martas: me se libi ta modra, cerna, stribrna ale barvu bych se snazil sladit s interierem :wink: estli tam mas tu cernou kuzi s tema cervenyma doplnkama tak te by asi nejvic slusela ta cerna 8)
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Kde bych vzal kuzi v 1,6.. mno byla by pekna a chtel bych ji, ale no, money, money, money... Konecne uz by se barva mela chylit ke konci, dnes mi zacal svatak a jelikoz abych se zacal konecne ucit, taxe nejprve musim zbavit me drahe polovicky... Uz je to tak s moji celicou si da rande rozbrus a svarecka... :twisted:
Celica 1,6STi
Obrázek
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

to jsem si myslel ze jsem tady nejmladsi ale koukam ze tady ma celicu hodne zacinajicich ridicu :)
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

:D to jo no mam uz ji za par tydnu rok.. Na moje prvni auto jsem spokojenej.. mam uz s ni najeto 17tisic.. takze uz trosku ridit nejak umim. taky jsem se naucil tocit volantem a mackat plyn...
Celica 1,6STi
Obrázek
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

jedes po stejny draze jako s tim rozdilem ze ja uz ji mam druhym rokem :)...je to spravny ucit se na takovymhle aute..zadny skodovky a favoriti....a to ja sem zacinal na dvoulitru :)) ale diky tomu si myslim ze mam vetsi respekt na silnici..
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Coz to spravene je, ale jeden mensi problem, kazdy taky na to nema a kdyby mel tak by me to i docela stvalo... Videt jenom celicu :D a kazdyho mladyho typka u ni za volantem... Prece ma to v sobe kouzlo, kdyz se potkaji na silnici takovehle auta, ktere se jen tak nevidi... Coz nekdy bych chtel treba 4x4, ale to asi kazdy.. Jako student bych asi financne neutahl.. Hlavne ja jezdim dost casto a ted to uz jde dost do penez...
Celica 1,6STi
Obrázek
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ja si myslim ze je vse je otazka priorit.celica se da sehnat od 20-90 tis 4/5g..a kdyz ma nekdo na to plastovat skodovku nebo chodit denne do hospody staci zmenit jisty veci a razem si muzu dovolit i celicu :) ale mas pravdu ze kdyby ji mel kazdej tak to bude otrava.takhle sem stastnej kdyz vidim kolegu a hned zdravim :)
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Mas pravdu, zase kdyz nekdo chce si to auto koupit tak se da na nej vydelat, jen se´uskromnit.. O plastovani skodovek... NO COMENT.... Zase ty skodovkari vetsinou ani nevi co je jmeno celica.. Ja jsem taky rad kdyz se s nejakym celikarem pozdravim.. ikdyz kvuli rychlosti jsem to parkrat neztihl... :D
Celica 1,6STi
Obrázek
CS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CS »

farba, zavisi od auta, ale vacsinou cierna, tmavomodra, tmavo seda
greddy píše:...jednak CS kapota neni tak pekna a hlavne ji ma na svych oplech hondach a podobne kazdej blbec takze ztraci originalitu...
tak to si asi videl CS kapotu iba na fotkach... je pravda ze centralny vyduch okopcili a predavaju ako tuzing doplnok.... a to asi preto lebo je vynimocny a jedinecny, ale je to iba nejakych 20% z CS kapoty...
priznam sa ze je to asi jedna z najkrajsich ak nie najkrajsia kapota aku som kedy videl a videl som uz vselico (samozrejme ze hovorim o originaloch a nie o nejakych zlataninach)...ani GT4 kapota uz nema to caro... CS kapota ma nadherne krivky, nejde ani tak o centralny vyduch s chladenim remenou, ale cely sred kapoty je nadherne vypuknuty ako aj bocne male vyduchy... pochopis ked si ju pozries z blizka a hlavne ked si sadnes za volant... nadherny vyhlad :)

aby sme vedeli o com.... aj ked su to iba fotky, nazivo je nazivo

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) CS dne sob 19.05.2007, 01:07, celkem upraveno 2 x.
CELICA ST205 GTfour TURBO 4WD
Ex CELICA ST205 GTfour WRC TURBO 4WD
CELICA ST185RC Carlos Sainz TURBO 4WD
HILUX DC
INFINITI FX
...
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

CS píše:
greddy píše:...jednak CS kapota neni tak pekna a hlavne ji ma na svych oplech hondach a podobne kazdej blbec takze ztraci originalitu...
tak to si asi videl CS kapotu iba na fotkach... je pravda ze centralny vyduch okopcili a predavaju ako tuzing doplnok.... a to asi preto lebo je vynimocny a jedinecny, ale je to iba nejakych 20% z CS kapoty...
priznam sa ze je to asi jedna z najkrajsich ak nie najkrajsia kapota aku som kedy videl a videl som uz vselico (samozrejme ze hovorim o originaloch a nie o nejakych zlataninach)...ani GT4 kapota uz nema to caro... CS kapota ma nadherne krivky, nejde ani tak o centralny vyduch s chladenim remenou, ale cely sred kapoty je nadherne vypuknuty ako aj bocne male vyduchy... pochopis ked si ju pozries z blizka a hlavne ked si sadnes za volant... nadherny vyhlad :)
nemusis promlouvat do duse tu kapotu znam velice dobre (original)...nema uz svoje kouzlo a je jedno jestli je to 100% kopie nebo ne..look je stejnej..uz je to stejny jako m3 zrcatka a podobne...jinak kdyz je rec o vyjimecnych tvarech celicy, svetla z Punta na Celicu to neni barbarstvi ze ne? :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

heh

Příspěvek od micron »

to je švanda, když se Greddy hádá s někym jiným... ale tentokrát jsem na straně greddyho... :lol: :lol: CSovi chybí ve výhledu něco jinýho, než kapota... mam ten pocit :-) + žabernatka kapota je hezčí- jako žralok+ výhled? ochi oci ochi no bez komentáře... ten výhled mi chybí... lepší rypák do kterýho neprší... a neni nafouklá-zbobtnalá... nemam rád tlustý zadky ani nádory... :lol: :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

kdyz sem teda takovej neznalejc tak mi povez v cem je ve vzhledu rozdil ? :D ja zadnej nevidim az na ty hrany...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
greddy
Věčnej rejpal

Re: heh

Příspěvek od greddy »

micron píše:to je švanda, když se Greddy hádá s někym jiným... ale tentokrát jsem na straně greddyho... :lol: :lol: CSovi chybí ve výhledu něco jinýho, než kapota... mam ten pocit :-) + žabernatka kapota je hezčí- jako žralok+ výhled? ochi oci ochi no bez komentáře... ten výhled mi chybí... lepší rypák do kterýho neprší... a neni nafouklá-zbobtnalá... nemam rád tlustý zadky ani nádory... :lol: :lol:
proc kdyz nesouhlasim s necmi nazorem tak se musim hned hadat? ;) jen konstatuju ze je to kyc...nikdo se nehada
CS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CS »

greddy...
original je len jeden...
tie svetla tam uz su a uz tam ostanu, teraz som hovoril o kapote...
... mal som rozcesnuty cumak tak som to nejako riesil a tak isto ako by mi vadilo keby moja frajerka vyzerala na 99% rovnako ako ine (akurat v inej farbe kabatu), tak mi to vadilo aj na aute... ci by som to urobil este raz... neviem, bolo to pred 5rokmi... ale stale nemam v laske vyklapacky a ked sa mi nieco nepaci a mozem to zmenit aby sa mi to pacilo viac, tak to urobim... momentalne som kupil GT4 a tam sa mi nepacia 4ocka protoze vypada jak vycivenej pavouk, ale som o 5 rokou starsi a uz ma natolko nezaujima ako to vizera z vonku ale co je pod kapotou...
HILUX DC
INFINITI FX
...
CS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CS »

greddy...
a ked uz spominas tie M3 zrcatka... to co tam mam ja su origo toyota (US verze)... v 90tom este M3 o takych nesnivala... takze M3 ma iba okukany- okopirovany design
HILUX DC
INFINITI FX
...
Odpovědět

Zpět na „Celica“