2Martas: me se libi ta modra, cerna, stribrna ale barvu bych se snazil sladit s interierem

tak to si asi videl CS kapotu iba na fotkach... je pravda ze centralny vyduch okopcili a predavaju ako tuzing doplnok.... a to asi preto lebo je vynimocny a jedinecny, ale je to iba nejakych 20% z CS kapoty...greddy píše:...jednak CS kapota neni tak pekna a hlavne ji ma na svych oplech hondach a podobne kazdej blbec takze ztraci originalitu...
nemusis promlouvat do duse tu kapotu znam velice dobre (original)...nema uz svoje kouzlo a je jedno jestli je to 100% kopie nebo ne..look je stejnej..uz je to stejny jako m3 zrcatka a podobne...jinak kdyz je rec o vyjimecnych tvarech celicy, svetla z Punta na Celicu to neni barbarstvi ze ne?CS píše:tak to si asi videl CS kapotu iba na fotkach... je pravda ze centralny vyduch okopcili a predavaju ako tuzing doplnok.... a to asi preto lebo je vynimocny a jedinecny, ale je to iba nejakych 20% z CS kapoty...greddy píše:...jednak CS kapota neni tak pekna a hlavne ji ma na svych oplech hondach a podobne kazdej blbec takze ztraci originalitu...
priznam sa ze je to asi jedna z najkrajsich ak nie najkrajsia kapota aku som kedy videl a videl som uz vselico (samozrejme ze hovorim o originaloch a nie o nejakych zlataninach)...ani GT4 kapota uz nema to caro... CS kapota ma nadherne krivky, nejde ani tak o centralny vyduch s chladenim remenou, ale cely sred kapoty je nadherne vypuknuty ako aj bocne male vyduchy... pochopis ked si ju pozries z blizka a hlavne ked si sadnes za volant... nadherny vyhlad
proc kdyz nesouhlasim s necmi nazorem tak se musim hned hadat?micron píše:to je švanda, když se Greddy hádá s někym jiným... ale tentokrát jsem na straně greddyho...![]()
CSovi chybí ve výhledu něco jinýho, než kapota... mam ten pocit
+ žabernatka kapota je hezčí- jako žralok+ výhled? ochi oci ochi no bez komentáře... ten výhled mi chybí... lepší rypák do kterýho neprší... a neni nafouklá-zbobtnalá... nemam rád tlustý zadky ani nádory...
![]()