Motor 1,6 Valvematic

nová modelová řada - nástupce Corolly
reniha
Řidič

Re: Motor 1,6 Valvematic

Příspěvek od reniha »

Aha díky za vysvětlení,snižování nákladů je asi ve všech autech,někde je to více a někde méně.Ale co jsem viděl teď výbavu executive v novém Aurisu tak se mi to zdálo celkem fajn,ale to je můj názor.
Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive
Ota12
Navigátor

Re: Motor 1,6 Valvematic

Příspěvek od Ota12 »

Kocúr píše:Auris a Low end interiér?
Je pravda že sú aj jednoduchšie autá, napríklad spomínaný ceed ktorého architektúra palubnej dosky na mňa pôsobí akoby niekto do monolitického kusu plastu vyrezal otvory na displeje a tlačítka a osadil ich tam. Výzor exteriéru nejako nekorešponduje s interiérom, ale to môže byť aj stupňom výbavy.
Toto všetko berte ako môj subjektívny pohľad tak ako ja vnímam názor Bergmanna.
No, neda mi to, abych i po letech nezareagoval na poznamku k palubni desce. Kdyz jsem do Aurisu sednul poprve, pripadal jsem si divne, neco mi nehralo s palubni deskou. Palubni deska hodne ubira z objemu prostoru vpredu. Naopak kdyz jsem poprve sednul v roce 2014 do Ceedu, tak jsem si rekl, hmm, to se mi fakt libi. Uz mam Aurise necele dva mesice, zvyknul jsem si jakz takz, ale musim rici, ze spise Auris je zvlastni, ne Ceed. Kdyz mi dva kolegove (nemaji Toyoty) sedli do Aurise, tak meli podobny pocit. Jeden dokonce prohlasil "proboha, co to je?". Ale rozhodne bych Auris model FL 2017 nenazval low end.
Z pohledu ridice a ergonomie i pouzitych materialu se Ceed'u (mam na mysli minuly model 2012-2018) neda temer nic vytknout (mozna az na cervenou barvu na podsviceni), zatimco Auris ma vice veci, ktere jsou dost diskutabilni a skoro az k nas...

Takze je to skutecne subjektivni pocit a pokud uz par let jezdis v Toyote, tak Ti to pripada , ze je to standard a ostatni je jine nebo hodne jine.
Toyota AURIS TS, 1.6 Valvematic Active Trend 2018
KIA Cee'd SW 1.4 LPG 2014
KIA Cee'd SW 1.4 CVVT 2010
Volvo, Passat
Nissan Primera 2.0 4 modely
Odpovědět

Zpět na „Auris“