TPMS - monitorování tlaku v pneumatikách
- Standa50
- Manager Týmu
Re: TPMS - monitorování tlaku v pneumatikách
Já aurise kupoval v akci taky, (vyrobeno 10/2014,zakoupeno 2/2015) se zimní a letní sadou.Kódy obou sad byly zapsané v servisce.Takže mi to příjde trochu ujetý,že tam nejsou a ještě za zjištění kódů chtějí zaplatit.Sady byly dodány s autem,tak by v servisce kódy měly být zapsány.V servisce je na kódy tabulka. Auta vyrobené od září 2014 si pamatují dvě sady.Takže bych požadoval doplnění kódů v servisce a jejich zaprogramování a to zadarmo .Je to jejich bordel.Pokud neuspěješ,tak bych se obrátil na centrálu.Datum výroby si můžeš zjistit zadáním vin kodu: http://www.toyodiy.com/parts/q.html
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
- buckyskentucky
- Řidič
Již po třetí se mi stalo,že po ujetí asi kilometru se rozsvítí kontrolka tlaku. Po změření je vše o.k. Zatlačení čudlu v kaslíku vše dá dopořádku,ale při nové jízdě se rozsvítí znovu. :mad:Nemůžou to dělat slabé batérie?
Corolla 2014 1.6 Valvematic 97 kw 6M/T + paket exclusive - Bílá bez doplatku
Chtěl bych ty ventily přehodit z ALU na plechy, budou tam sedět, nebo Tpms ventilky pro plechový disk je v něčem jiný? Nevíte?
Chcem sa spytat ze ked kupim akciove zimne sety-kolesa na Corollu z tejto original ponuky od Toyoty,
tak ci budu uz aj spravne vyvazene a budu mi zaroven poskytnute aj ID kody k TPMS snimacom.
Viete to niekto ? Vopred vdaka za info.
https://www.toyota.sk/service-and-acces ... olies.json
tak ci budu uz aj spravne vyvazene a budu mi zaroven poskytnute aj ID kody k TPMS snimacom.
Viete to niekto ? Vopred vdaka za info.
https://www.toyota.sk/service-and-acces ... olies.json
Toyota Corolla 2017, 1,6 l Valvematic 16P - 97 kW, Multidrive S, Executive, platinova-bronzova
- Standa50
- Manager Týmu
Sada zimních pneu je vyvážená a natlakovaná (v mém případě přehuštěná na 3 bary).Kódy ventilků musí být uvedeny,bez nich bych sadu nekupoval.Zaprogramování druhé sady do Ř.J. si musíš zaplatit.
vdaka za info. dufam ze to doprogramovanie zvladnem aj sam cez diagnosticky kabel. kolko to doprogramovanie stoji v servise ?
Toyota Corolla 2017, 1,6 l Valvematic 16P - 97 kW, Multidrive S, Executive, platinova-bronzova
- Standa50
- Manager Týmu
Ventilky ti naprogramují i v dobrém pneuservisu.Jestli mě paměť neklame,tak cena v autorizáku byla okolo 200 kč,takže do 10€.Pokud zimní sadu budeš kupovat u dealera, kde jsi kupoval auto,tak je šance,že ti je zapíšou grátis.
Viete kde by sa dali kupit original OEM alu disky ake budem mat na aute ?
Rozmer disku by mal byt:
7Jx17 - 5x114.3 - ET50 - CB60,1
Toyota dealer sa zatial nevyjadril.
Rozmer disku by mal byt:
7Jx17 - 5x114.3 - ET50 - CB60,1
Toyota dealer sa zatial nevyjadril.
Tak za 1 kus original disku ako je k autu chcu 460 € vratane DPH
Chcem sa opytat ci je mozne na Corolle co mam v podpise zobrazit na displeji menu s tlakom jednotlivych pneu podobne ako na prilozenom obrazku ?
Chcem sa opytat ci je mozne na Corolle co mam v podpise zobrazit na displeji menu s tlakom jednotlivych pneu podobne ako na prilozenom obrazku ?
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne čtv 07.09.2023, 11:23, celkem upraveno 1 x.
ahojte, prosim vas blizi sa sezona prezuvania pri kupe auta som si nevsimol ze mi dali zly rozmer zimnych pneu takze ich musim predat a kupit spravny rozmer ktory je zapisany v technicaku. Rad by som to uz ale obul na nove disky aby som mal dve sady a tak neviem co zo snimacmi. musia tam byt na zimnych diskoch ? Neda sa to na zimu vypnut ? Dakujem.
Avensis kombi 2018
Avensis kombi 2018
TPMS sa neda vypnut aj na zimnych diskoch potrebujes mat senzory tlaku. Avensis r.v. 2018 zvlada 2 sady kolies, ale druhu sadu ti zaregistruju len v servise. Ja som to tiez chcel riesit kupu diskov, na ktore by som obul zimne gumy, ale som zistil, ze treba potom aj senzory tlaku a nakoniec sa to vysplhalo na 500eur. Takto si dam prezut pneumatiky za 20eur, snimaci si inicializujem sam podla navodu. a tych 500eur miniem za 10 rokov, tolko rokov to auto mozno ani nebudem mat, kedze dnes to ma same kurvitka.
no vidis . a nabuduce das aj gumy celoročky a si v pohode. Ako myslim to vážne. Zimy čoraz viac nanič a gumy celoročné čoraz viac realne použitelné. Takže tam to smeruje.
Civic FD7 2006 TR R18A2
Carina AT190L 1992 JP 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Carina AT190L 1992 JP 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Zdravim, budu vymenovat po 4 letech pneu s TPMS senzory. Lue u nich pouze vymenit baterka? Zvladne to netoyota servis? Ja foufam ze ano, ale kdyz ctu nektere prispevky, prijde mi to jak preprogramovani jaderne hlavice
Prius + 2013
Auris HSD 2015
Ex. Avensis 2.2 D-CAT 2007, Corolla 1,3 1995
Auris HSD 2015
Ex. Avensis 2.2 D-CAT 2007, Corolla 1,3 1995