Mirror link

nová modelová řada - nástupce Corolly
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Re: Mirror link

Příspěvek od Luke_Luke »

Aha, takze to nehrajes...opravdu neumis cist. Nebo musis byt uplny retard. V obou pripadech je mi te lito...
Luke_Luke píše:za mobil schovany za A sloupkem
Opravdu tam neni slovo tablet, to vidi i slepy.
Luke_Luke píše:kdyz tam das tablet viz. obrazek od marcela, ktery ma odhadem 9''
Opravdu tam neni jmeno Luke, ale Marcel.

P.S. na technicke jsem byl nedavno a shodou okolnosti tam byl i drzak na navigaci...a zrovna borec rikal, pochvaloval umisteni na periferni videni...v tomhle sis docela nabehl, ted jsem se ti opravdu od srdce zasmal :-D Nahoda, ale pobavils :-D

Mimochodem ohledne cestiny, kdyz uz s tim zacinas...tak jen upresnim, ze ostravaci maji specificky styl zkracovani mluvy podle nareci, ale zapis maji spisovny, coz se o Praze da rict docela tezko, vzhledem ke komoleni koncovek a predpon, to jen tak, aby bylo jasno.
Naposledy upravil(a) Luke_Luke dne pát 16.01.2015, 16:30, celkem upraveno 1 x.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Tuna_ZZ
Navigátor

Příspěvek od Tuna_ZZ »

Máš pravdu, jsem úplný retard. Ten text sem píšu pomocí tyčky, něco jako má Steve Hawking.

S tím prouděním vzduchu jsi to už pochopil? :D To se teprve nasměješ, až ti to dojde :mrgreen:
2014 Toyota Auris Touring Sports CVT
2013 Lexus GS450h F Sport
2005 Lexus GS300 Luxury
2000 Lexus IS200
1999 Lexus IS200
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Tuna_ZZ píše:Máš pravdu, jsem úplný retard.
No vida, konecne to docvaklo, ale ze to trvalo. Howgh :lol:
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
marceltokar
Manager Týmu

Příspěvek od marceltokar »

Na tej mojej fotke nieje 9" tablet ale moj 6,4" mobilček sony xperia ultra Z.
Tie brodit držiaky sa robia aj pre taký veľký mobilisko ako mám ja? Či to sú tie, čo treba nejaký protikus nalepiť zozadu na smartfon?
Tuna_ZZ
Navigátor

Příspěvek od Tuna_ZZ »

Otevři link. Je tam konfigurátor, který tě provede výběrem auta a modelu telefonu nebo tabletu...
2005 Lexus GS300 Luxury
2000 Lexus IS200
1999 Lexus IS200
marceltokar
Manager Týmu

Nejak mi ten konfigurator hapruje ale na xperiu Ultra Z naslo nejaky aktivny za 62 eur ale na corollu medzikus nie. Ale ajtak to je nejako cele drahe, nie? Breffo stoji 10eur, s dovozom mozno 14. Brodit 62 + ? + postovne.
Tuna_ZZ
Navigátor

Příspěvek od Tuna_ZZ »

Netuším, jak je to na tvůj tel a tvé auto. Na Auris, o kterém je tato část fóra, a na univerzální držák (protože s tím primárně jezdí manželka a já jen občas), tak ten celý set vyšel na cca 1.200,- Kč s DPH, což jsem psal někde na začátku tohoto vlákna. Jestli je to hodně nebo málo, je na každého finančních možnostech. Pro mě byla prioritní jednoduchá montáž bez jakéhokoliv nenávratného zásahu do interiéru, kvalitní držák bez vibrací a jiného nežádoucího zvuku, nezakrytí ovladačů palubní desky (zejména výstražného trojúhelníku) a nerušená dostupnost dotykové obrazovky auta. To vše s odpovídajícím ergonomickým standardem. Tohle vše splnil pouze Brodit.

Do dnešní doby jsem neviděl žádný jiný držák, který by byl kvalitnější. Všechny ty čínský univerzální buď dobře nedrží, nebo drnčí, nebo se rozpadnou. Pokud někdo najde super čínský, tak prima, ať se pochlubí a doporučí všem. Nic takového jsem tu zatím neviděl. Jen kecy, o tom, co zakrývá výdech a jiné žvásty. A ta cena? No tak to stojí dvanáct kil no. Koupíš tři držáky na hovno a vyjde tě to na stejný peníze a furt nemáš, cos chtěl. Holt někteří lidé nepochopili, že za dobré věci je potřeba zaplatit. A kdo nechce, tak má pořád možnost té gumičky. Vždyť to splní stejný účel a ještě ušetříte, tak o co jde. Paráda.
2005 Lexus GS300 Luxury
2000 Lexus IS200
1999 Lexus IS200
marceltokar
Manager Týmu

Ako som písal, na brodit.sk vychádza samotný aktívny držiak na xperiu ultra z 62 eur (pasívny nie je v ponuke), pochopil som že mi treba medzikus proclip ktorý stojí cca 24 eur ale na corollu 2013 s ľavostranným riadením tam nikde neviem nájsť (len verzia austrália a usa čo je alebo pravostranné alebo iné a nie naša corolla a náš auris nemajú rovnakú palubku ako si mnohí myslia a obávam sa že sú rozdiely vo výduchoch vetračiek - ale ako vravím nejako mi tam hapruje konfigurátor). To je 86 eur (cca 2390czk) plus nejaké poštovné. Akože to mi príde na držiak mobilu veľa, ale je pravda že som možno držgroš. Ale ako alternatíva keď mi breffo začne vržďať alebo vibrovať alebo sa mi echt zhnusí prečo nie? Bezosporu je to najpofesionálnejšie riešenie aké som na nete videl, odpovedá tomu asi aj tá cena.
Mimochodom breffo je univerzálny, používam ho už s tretím mobilom a občas ním prikvačím aj synkovi tablet na opierku hlavy.
1pepik
Člen Týmu

Příspěvek od 1pepik »

Nějak se to zde otočilo.Mám zájem o radu jak ten nedodělek uvést v život,funguje to někomu a jak se k tomu dopracoval? Předchozí témata jsem si přečetl.V toyotě ví prd. Promiňte,ale k autu za čtyři stovky nechci kupovat nějaké pastičky z kovomatu.
prsut
Navigátor

Příspěvek od prsut »

Ak mas Sony, mirrorlink nikdy nespojazdnis. Toyota ho blokla s mirrorlinkom, pretoze ma prilis vela "vymozenosti", ktore rusia vodica od soferovania. To je oficialne stanovisko Toyoty.
Ak mas Samsung, na novej verzii KitKat 4.4.4 drivelink tiez nefunguje. Tak si vyber...
Kia Proceed 1,4T, smart pack, navi pack, Track Red
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Trend, Trend+ 2014 - predane
pastika
Navigátor

Příspěvek od pastika »

Tak v prvé řadě by možná stálo za to udělat čistě fórum na toto téma, protože se to týká všech nových modelů Toyoty. No a teď se podělím z informací kterou jsem zjistil možná to někomu bude fungovat.já mám taky Kitkat na svým founu a měl jsem problém to na-něm rozchodit, tak přikládám odkaz kde se dá stáhnout drivelink který funguje a jde spustit na androidu Kitkat. Jenže jak mile to připojím v autě hned to vyhodí chybovou hlášku, tak jsem zase na začátku. :(
https://www.sendspace.com/file/k4x2d4
marceltokar
Manager Týmu

Fajčenie a telefonovanie počas jazdy odvádza pozornosť. A nemajú problém predávať do áut popolníky a systémy spárovania mobilov s autom hansfree, prípadne pripojiť ich na net. Ako si dovoľujú za vodiča rozhodovať čo je príliš na mirrorlinku a čo nie, že to bloknú úplne? Načo potom vôbec s mirrorlinkom uvažujú? Tomu jednoducho neverím, tipujem skôr že to proste nevedie spojazdniť a zavádzajú aby neboli za tupanov.
Len chcú donútiť potenciálnych kupcov zakúpiť vozy s originálnou navigáciou, aby sa tá inštalovaná v mobile nedala používať. To je celé. Keby sa do toho pustil šikovnejší hacker, do dňa by to spojazdnil, o tom ani nepochybujem.
prsut
Navigátor

Příspěvek od prsut »

Drivelink na KK 4.4.4 nejde, len na 4.4.2. Okrem toho mobil nesmie byt rootnuty.
Sony spojis s radiom, ale v menu radia neuvidis polozku mirrorlink, lebo Toyota blokla vsetky mobily Sony, ako som pisal hore.
Kia Proceed 1,4T, smart pack, navi pack, Track Red
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Trend, Trend+ 2014 - predane
marceltokar
Manager Týmu

Moja xperia ultra Z má sama o sebe v androide kitkat 4.4.4 Mirrorlink a ako vravíš corolla mi ho nechytne. Ale už som to prestal riešiť, považujem ajtak za blud, že pri mirrorlinku je nutné mobil prekáblovať s autom. Ak ho musím tak či tak vyberať z vrecka alebo buzitašky, vytiahnuť kábel a prepojiť to, tak to si mobil môžem rovno dať do držiaka a zapnúť tú navi len v ňom. Displej je skoro rovnako veľký a má aspoň poriadne rozlíšenie. A môžeš s tým mobilom robiť čo len chceš a máš zároveň komplet info o aute na vstavanom displeji auta ako bez mobilu.
Iná vec by bola keby som mal smartfon s malým displejom alebo by to šlo všetko bez kábla cez bluetooth, to by bolo podstatne zaujímavejšie.
Tuna_ZZ
Navigátor

Příspěvek od Tuna_ZZ »

V tématu k Mirror Linku jsem psal vyjádření od Toyoty. Podle mě jde o klamani spotřebitele.

Obecně je ten dotykový displej strašný. Přepnout např. zdroj zvuku na bluetooth = dostat se na druhou stranu je úplná šílenost, protože je potřeba trefit tu malinkou šipku. Prostě hrůza. 10 let staré GS mělo dotykac daleko lepší. Sice míň cool grafiku, ale hlavně to fungovalo a šlo ovládat i za jízdy. Tady něco přepnout je o nehodu. Proto jsem nakej MirrorLink přestal řešit a koupil pořádný držák a v mobilu používám Waze.
2005 Lexus GS300 Luxury
2000 Lexus IS200
1999 Lexus IS200
Odpovědět

Zpět na „Auris“