D-CAT, dpf dle toyoty
Re: D-CAT, dpf dle toyoty
Mám za studena ten motor hlučnější než za tepla. To je vždy, ale já to mám podle mě moc, tak proto jsem šel na ty vstřiky. Takže jeden je za limitem i když se auto zahřeje. On když by byl uplně KO, tak to už podchytí auto samo a padá do nouzáku, ale to už může být pozdě. Ostatní tři jsou vpořádku, takže měním jen jeden. I v toyotě řekli, že ostatní mám nechat. Jinak za deklem co je na motoru je vinko auta na té mezistěně motoru a hned vedle vlevo je ten snímač s konektorem a zespod jdou ty dvě hadičky, nic jiného tam není jen toto. Jen je sundej a foukni a nasaď zpět. Minuta.
Avensis kombi T25, 2,2D-CAT 130kw
Ok ok diky
-
- Manager Týmu
Jak již napsano 5 vstřik je na vypalovani dpf ale další části s tím spojné teplotni čidla,čidlo rozdílu tlaku,trubky a egr,průchodné sání a to kouření nemá být,je o tom hodně napsano ve světe motoru,filtry dpf a dpnr čistí německa firma která se tím přímo zabývá ,je na to záruka,neni to vyplachováni vodou či americká motoda rozříznutí,zůstane celý
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445