Prius IV. generace
Re: Prius IV. generace
Taky chci do Japonska. Někdy.
Ja tam draho, vsichni jsou maly a zluty a nicemu tam neni rozumet.... Tak co v japonsku? 

Back in Czech.
- centor
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Mě by zajímalo, jak vylepšili baterku - hlavně dojezd a jestli jede i ve vyšších rychlostech.
tak baterie a jejich technologie udelaji pokrok kazdych cca pet let. Takze uz tam jiste bude neco lepe.... Bud vetsi hustota naboje nebo uplne jina technologie. Vyssi rychlost je otazka vyvoje eCVT. Tam si myslim, ze delaji zmeny kazdy model...... Snad k lepsimu, ale co jsem jezdil v Japonsku, tak tam nikde nikdo nejezdi rychleji nez cca 75... coz je prave ten pruserovy okamzik, kdy se to v Cechcach pousti moc brzo na spalovak....
Back in Czech.
Baterka bude určitě o generaci lepší, takže se zvýší i EV dojezd. Mimochodem, podle zákulisních zpráv má být uložena po vzoru P+ v prostředním boxu mezi předními sedadly, tudíž díky tomu přesunu došlo ke zvětšení zavazadlového prostoru (to už víme), ale i k mírnému zvětšení nádrže o cca 7 litrů. Proti tomu naopak stojí tvrzení, že nádrž zůstala objemově stejná (má ale jiný tvar), protože vzadu je multilink, který je prostorově náročnější. Tak teď babo raď.
Zeman není můj prezident
-
- Řidič
interiér-hrozný,taký mix nového jarisa a 2 gen.prius,ale sedačky vyzerajú fantasticky a karoséria je taká škaredá že sa za ním každý otočí,takže v konečnom dôsledku to je krásavec 

teraz prius a čo potom?TESLA S!!! späť ani krok.
-
- Navigátor
Včera v Autosalonu říkali, že má mít dojezd na baterii až 50 km a výkon 150 koní. Ale nevím, jestli ten dojezd nebude jen u plug-in verze, Tak podrobně to nerozváděli.
ex-Corolla Verso 2007, 2,2 100kw
ex-Toyota Prius 2008, 1,5
Toyota Avensis T27 1,8 valvematic 2010
ex-Toyota Prius 2008, 1,5
Toyota Avensis T27 1,8 valvematic 2010
Čtyřkolka bude: http://indianautosblog.com/2015/09/2016 ... eak-195412
Prius II 2007
Dnes jsem ten manuál studoval několikrát a nechápu, kde vzali ten typ motoru. Těžká řeč to je 

Jojo, také to nedám
Z uvedených materiálů je jasné, že čtyřkolka bude jen u vyšších verzí, ale je otázka, zda se to bude vozit k nám.

Z uvedených materiálů je jasné, že čtyřkolka bude jen u vyšších verzí, ale je otázka, zda se to bude vozit k nám.
Zeman není můj prezident
Už se ví,co je v tom teda za motor??stále 1.8??
Poslední zpráva od zdroje: Ahoj, nový Prius dostane 1.8 VTT-i