slabostka píše:maxwell píše:je tu někdo kdo se může pochlubit, že má na LPG v Toyotě najeto víc než 100 tis bez problémů? pochlubte se někdo......
- taká Toyota predsa neexistuje.... nikde... ani v Holandsku ani v Taliansku ani v poslednej Hornej-Dolnej... kľudne môže administrátor zavrieť tému...
Ahoj,
naše firemní auris TS 1,6 od 0km předělaná na LPG jezdila necelé dva roky než měla totálku v Praze na oktuhu foto můžu poslat.
Máme v tom GPS mělo to asi 190tis. km předěláno u http://htszabreh.cz/ stálo 19 900,- bez DPH s přimazáváním. Dělaly se postvě servisy po 15tis. km a každých 60tis. kontrola vůle ventilů asi za 900Kč.
Auto nemělo jediný problém až na ten aquaplanning na okruhu. Pojištovna to dala na totálku, ale mělo to GAP od Toyoty vyplatili nám 100% pořizovací ceny u auta co mělo 190tis. za dva roky

2x jsem to posílal do Toyoty protože mně žádali o oficiální referenci a kontakty na LPG a vyčíslení servisů. Někde mám i výpis cen těch servisů.
Já ty auta u nás jen nakupuju, ale kolega šéf logistiky má od všeho dokumenty, pokud by měl někdo zájem není problém. Jinak provozujeme i několik LPG yaris roky 2014 2015 a ty taky budou mít už kolem 100tis. km
Takže toyota LPG proč ne. I když oficiální Toyota zastoupení z toho nemělo radost když jsme to na vleku vezli do HTS, tak teď k nám chodí pro rady pro ostatní zákazníky.
Čau Honza