kde jsme koho potkali
Re: kde jsme koho potkali
To jede jeden včera do Benešova k zubaři, a v Tyršovce se vyděsí že mu někdo přeparkoval auto - stejná modrá dvojka, jen bezklíčové odemykání.
Prius II 2007
Dnes 12:20 na ulici 1.Máje v Ostravě,zaparkovaný stříbrný P II ?
PRIUS II.G 2008
A dnes ráno 9:15 v Porubě,u Domu sester,směr Vřesinská,bílý PIII
PRIUS II.G 2008
To bych sem snad ani neměl psát - dnes ráno na Jižní spojce za nájezdem z Chodovské stál v prostředním pruhu bílý PII s poruchou. Na začátku kolony někde před Lanovým mostem jsem předjel bílý PIII.
Zeman není můj prezident
Já dnes potkal 3 kousky!Ostrava-Vítkovice,černý P III,a co mně mile zaskočilo,na parkovišti před IKEOU dva bílí fešáci P III.Podle reklamy nejspíše firemní. 

- Přílohy
-
- IKEA1mn.jpg
- (108.81 KiB) Staženo 2512 x
PRIUS II.G 2008
Su firemne
V Bratislavskej IKEI su pravidelne odparkovane aspon dva.

V Bratislavskej IKEI su pravidelne odparkovane aspon dva.
Kromě těchto Ikea několik PIII provozuje také např. Vodafone, pravidelně potkávám na D10 jednoho černého s ohromnou reklamou "LEVI´S" na dveřích... firemních jezdí docela dost, mají to v nadnárodní Car Policy, aby světu ukázali, jak jsou eko...
Zeman není můj prezident
"Levisák" už má VW, Prius je prodaný.....mida píše:Kromě těchto Ikea několik PIII provozuje také např. Vodafone, pravidelně potkávám na D10 jednoho černého s ohromnou reklamou "LEVI´S" na dveřích... firemních jezdí docela dost, mají to v nadnárodní Car Policy, aby světu ukázali, jak jsou eko...
Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Já myslím,že je to přitom všem,alespoň trošchu šlechtí.mida píše:Kromě těchto Ikea několik PIII provozuje také např. Vodafone, pravidelně potkávám na D10 jednoho černého s ohromnou reklamou "LEVI´S" na dveřích... firemních jezdí docela dost, mají to v nadnárodní Car Policy, aby světu ukázali, jak jsou eko...
Na rozdíl od některých:
- Přílohy
-
- 198937-gallery1-lvgw9.jpg
- (61.82 KiB) Staženo 2464 x
PRIUS II.G 2008
Tak to je bez debat. I když, pokud se nepletu, tak MP toho Humera dostala darem.
Zeman není můj prezident
Nakonec,pro velký tlak veřejnosti ho myslím nechali hasičům
PRIUS II.G 2008
pokud se tomuhle da verit, tak mestaci mozna setri prirodu vic nez priusaci 
http://www.osel.cz/3503-jsou-hybridy-ekologicke.html

RAV4 HSD FWD
ne, tomu se neda verit. uz jsem to parkrat v diskuzi (jinde) rozebiral. clanek "dust to dust" je naprosty blabol a pri zadani do googlu v souvislosti s dalsim slovem typu "fake, failure, controverse" najdete pravdu.kadel píše:pokud se tomuhle da verit, tak mestaci mozna setri prirodu vic nez priusaci
abych to shrnul: autori clanku si naprosto vycucali z prstu kolik ma dane auto zivotnost (a najede km) a dle toho podelili naklady na vyrobu. u konkretniho pripadu hummer a prius priclenili priusu 3x mensi mozny najezd a hups, ve vysledku je hummer vice eko. lolec.
Prius II 2008