Když blondýna potká brunetu
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jinak jak uz tu nekdo pocital tak k 1.7.2006 je pocet registrovanych Celic 1063 kusu, ostatni:
Ferrari: 134ks
Lamborgini: 19ks
Porsche: 1313ks
Maserati: 97ks
...
Zdroj: http://www.mvcr.cz/statistiky/crv/crv06 ... tpopis.htm
Ferrari: 134ks
Lamborgini: 19ks
Porsche: 1313ks
Maserati: 97ks
...
Zdroj: http://www.mvcr.cz/statistiky/crv/crv06 ... tpopis.htm
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No jo taky koukám.....hehe za chvíli to bude žádané zboží,...

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš? Super je 30x méně a přesto když prodáváš udržovanej kousek za polovinu ceny co by s epordával v cizine tak ti radši řeknou že si koupí něco do 2tis eur ( = to samé co tu koupíš za 20tis ) a potom hudrujou že jsou supry starý mrdky co se jen serouArnieGT píše:No jo taky koukám.....hehe za chvíli to bude žádané zboží,...![]()

Po téměř půl rce prodávání supry jsme to vzdal, portože pitomcu co mi tvrdili že bez jediného "tjuningového" spoileru to má hodnotu max 20-30tis, nebo že mysleli že za 120tis jde o tu novou z Fástenfjůryjous...
Radši si budu červenku krášlit. pokud s eobjeví nekdo kdo bude mít zájem a dobře zaplatí tak prodám ale pod cenou ji nedám..
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pavo.B. píše:To zase mi lidi, co ocenime ze je to SUPRA na ni nemame prachy, to je tezky, a ti co to neoceni at si jezdi v treba ve vytuzenejch golfech. Supra is my dream.

Ja osobně mám na normální ježdení totální mrdku ( teda už jsem si polepšil mám mondeo za 20 tis - vypadá na tu cenu

Proste říct že supra jemuj sen je ted v modě stejne jako sky.... ale je to jen moda, aby člověk vypadal in...
..sny jsou od toho aby se plnily, čím dříve si ho splníte tm dříve přijdou další sny, a čím více si jich budete plnit tím krásnější život budete mít.....
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Z casti mas pravdu, ale musim ti neco vysvetlit: jsem student a nejsem samostatne vydelecnej tak abych moh mit Supru a zaroven druhy auto, jsem rad ze si slozim Celicu 1,6 a par let mi vydrzi. Snad za rok najdu dobrou praci a budou prachy na sny, vse je o penezich. Jinak nejsem dite fast and furious jak si o jinych rikal, Supra je proste nejvyssi trida toyoty. Je to jako chtit mustanga nebo pontiac GTO- vzdy je to to nejlepsi od ty znacky.
A Supra zaroven vypada primo Supr, zvlast ta stara- mam rad hrany. bral bych i Datsuna- ty jsou taky supr, ale uz to neni toyota. Tak asi tak se to ma
Nesud vsechny jednim metrem, jinak kdo me zna vi, ze mam auta rad a ze nemam rad moc tuningu, spis dobry a fungujici upravy, a sem stastnej ze kazdej den travim v garazi aspon chcilku praci na Celice
A Supra zaroven vypada primo Supr, zvlast ta stara- mam rad hrany. bral bych i Datsuna- ty jsou taky supr, ale uz to neni toyota. Tak asi tak se to ma

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
vidíš a je to o přístupu, je to o tom jak se k cíli postavíš, osobne bych se na celicu vykašlal, koupil si sháde ( teda spíš stařičkou corollku ) na denní ježdení, za 30tis bych koupil supru ( tento rok jich v rozmezí 25-36tis bylo na prodej v cr 6ks, a tu bych pomalinku dával do kupy. ve finále bys zjistil že te to stojí uplne stejne jako složit celku. Jenže bys jezdil až z pár mesícu, možná za rok, ne hned ( suprou.. ) v tom vidím práve ten rozdíl.. pokud mám cíl tak si za ním jdu a neco pro to obetuju ( třeba i to denní jezdení ve šlupce ). Ja když jsem si pořizoval svou první supru , tak stála 25tis, muj plat byl 13.500 čistého. z toho jesem platil 7tis hypotéku na barák ( bylo mi jasné že bez garáženemám šanci na supre cokoliv udelat ) a 3tis mne stálo měsíčne dojíždení... GO mne vyšla na 15tis kč ( bylo to NA a vše sem si delal na koleně jen zapomoci známých - nezištné pomociPavo.B. píše:Z casti mas pravdu, ale musim ti neco vysvetlit: jsem student a nejsem samostatne vydelecnej tak abych moh mit Supru a zaroven druhy auto, jsem rad ze si slozim Celicu 1,6 a par let mi vydrzi. Snad za rok najdu dobrou praci a budou prachy na sny, vse je o penezich. Jinak nejsem dite fast and furious jak si o jinych rikal, Supra je proste nejvyssi trida toyoty. Je to jako chtit mustanga nebo pontiac GTO- vzdy je to to nejlepsi od ty znacky.
A Supra zaroven vypada primo Supr, zvlast ta stara- mam rad hrany. bral bych i Datsuna- ty jsou taky supr, ale uz to neni toyota. Tak asi tak se to maNesud vsechny jednim metrem, jinak kdo me zna vi, ze mam auta rad a ze nemam rad moc tuningu, spis dobry a fungujici upravy, a sem stastnej ze kazdej den travim v garazi aspon chcilku praci na Celice

taky jsem si mohl pořídit neco jiného, dávat to do kupy a vyjet mnohem dříve a snít o tom že jednou možná budu mít supru. Místo toho jsme jezdil v omlácené honde koupené za 6tis ( která mi najezdila 210tiskm ajezdi dodnes kamarádovi.. ) po celé evropě

Není to o penezích, o tom zda jsi student, nebo ne, je to o otm že pokud to chceš tak to dokážeš ( není to tak dlouho co jsem všude inzeroval turbínouvou mKIII za 15tis s tím že složit ji pomohu a nebude moje práce nic stát - všichni plnou hubu kecu - najednou to bylo daleko ( 40minut busem z práglu za 80kč tam i zpet ) , nebo proste dobrej nápad ale nebyl čas .. Motory jsem rozprodal ( ze tří jsou už dva odepsané - majitelé byly prasata - kde je třetí už ani nevím, jen vím že supra do které šel byla nabouraná ).
Nemá smysl pomáhat někomu kdo o to nemá zájem...
BTW1 : camry není tvoje?
BTW2 pořád mám doma kompletní supru bez motoru na papírech za 10tis, motor stojí cca 200-300eur.. a stejne nikdo nemá zájem jen plnou hubu kecu o tom že je to jeho sen ( tím nemluvím o tobě, tebe neznám.. )..
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Takhle to vidim i ja, ale okolnosti tomu nedali, Celica lezela v garazi, skoro uplne rozebrana. Tak jsem si rek ze to dokazu a vsem ukazu, je to takova zkouska, kdyz zvladnu tohle vrhnu se na tezsi, btw. zacinal jsem u jawy mustang- dva roky uz jezdi jak nova. Otec mi to auto z vetsi casti financuje, supru by neskous, asi znate ty reci- 3 litr draha pojistka atd. Kazdopadne kdyz tohle zvladnu. Tak to bud prodam nebo si necham prave jako to druhy auto- podle toho jak to dopadne a jak bude jezdit, kazdopadne ji chybi tak 2 tejdny usilovne prace a bude jezdit, pak jeste hodit na papiry
Camry neni moje, ale staram se o ni a muzu s ni jezdit kdyz potrebuju
Na Supru jsem mladej, jeste bych se zabil
Kdyz ti tam nejaka Supra na me zbyde, treba se jednou setkame a slozime SUPRU karu
Na Supru jsem mladej, jeste bych se zabil

Kdyz ti tam nejaka Supra na me zbyde, treba se jednou setkame a slozime SUPRU karu

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
až se budešnudit, stav se nekdy o víkendu a určitě něco vymysllíme, není to ani tak o penezích jako o zápalu - btw jaké povinné za nepřihlášené auto ? udelej to jako já a přihlaš to až když je to nutné, do té doby si platím pojistku klidne jen na deset dníPavo.B. píše:Takhle to vidim i ja, ale okolnosti tomu nedali, Celica lezela v garazi, skoro uplne rozebrana. Tak jsem si rek ze to dokazu a vsem ukazu, je to takova zkouska, kdyz zvladnu tohle vrhnu se na tezsi, btw. zacinal jsem u jawy mustang- dva roky uz jezdi jak nova. Otec mi to auto z vetsi casti financuje, supru by neskous, asi znate ty reci- 3 litr draha pojistka atd. Kazdopadne kdyz tohle zvladnu. Tak to bud prodam nebo si necham prave jako to druhy auto- podle toho jak to dopadne a jak bude jezdit, kazdopadne ji chybi tak 2 tejdny usilovne prace a bude jezdit, pak jeste hodit na papiry
Na Supru jsem mladej, jeste bych se zabil![]()

stav se , pokecáme..
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nekteré pojištovny mají speciální programy pro zamestannce, ne které to jde dělat i uplne legálně a bez odhlášení - jsou to takzvané převozní pojištení. jinak jde normálně zaplatit pojistku jen na měsíc..Salám píše:do té doby si platím pojistku klidne jen na deset dní Smile
tak to nejak nechapu, jak si muzes platit pojistku na tak kratkou dobu? to se tay da?
- Salám
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
o tom ze to jde na mesic vim, ale prave me zarazilo ze to jde i na min.Idaho píše:nekteré pojištovny mají speciální programy pro zamestannce, ne které to jde dělat i uplne legálně a bez odhlášení - jsou to takzvané převozní pojištení. jinak jde normálně zaplatit pojistku jen na měsíc..Salám píše:do té doby si platím pojistku klidne jen na deset dní Smile
tak to nejak nechapu, jak si muzes platit pojistku na tak kratkou dobu? to se tay da?
Toyota celica 2.0 GTi 16V 1988 - bejvávalo
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512