Přepážka tomu nezabrání, na vysrážení par potřebuješ víc - v kvalitní OCC je něco jako velice hustá nerezová drátěnka, kterou musí procházet vzduch. Až projde skrz, vysráží se další olej na stěnách nádoby a teprve potom jde vzduch víkem zpátky. Jako všechno na světě, ani tohle nefunguje na 100% dokonale a nějaký to procento oleje v tom vzduchu zůstane, ale podstatný je, že zůstává zachovaný to odsávání sajrajtu od klikovky podtlakem motoru.Petr píše:no ale když jsem zkoumal víko z 5.gen tak je tam taky dvojtá přepážka a malá dírka tak do sání by měly jít jen plyny a zbytek by měl zustát v motoru
Základní bohatě stačí, pokud ti nevadí napojovat ty hadice takhle shora (resp. pokud to je u tebe bez problémů a nepřekáželo by to).Petr 01 píše:Jakej bys ty doporucoval Beavere?
Specielne kvuli tobe jsem vybral obrazek s modre eloxovanym vikem, ale jinak viko muze byt i cerveny nebo lesteny jako zbytekmicron píše:je profik... ten se fakt vyzná...my Respect 4U! (nejen za ty čirý holandský lampy) ... 1300,- ještě ujde (ale s tou přípojkou, co by měla vracet ten vyblemcanej olej zpátky, uff to sem se lek, ba přímo vyděsil- co je možný vymyslet za ještě větší šílenost...ou)
Vypadá to slibně OCT, ale stejně musim prostě vyzkoušet trvanlivost jen těch filtříků (abych měl klid v duši)... to mě dost zajímá, aby byla konečně reálná praktická zkušenost. (motor se snad během chinese testů nezničí, to je blbost, ten už zažil jiný brutalitky)
Odvetravani urcite do zadnyho ufo nevedemicron píše:dneska sem kapku studoval motor... pro ten Time test filtříků... našel sem 1vývod...hadička, která vede z prvního válce (teda ten z pohledu před autem na levo) a pokračuje do jakýhosi kulatého "talíře" takový UFO... takže tady to stačí odpojit a nasadit jo?
(nerad bych filtr nasadil na jinej výstup, to by by l průser
pak sem našel ještě 2 hadičky u 4. válce (1 mini a 1 větší) ale to nebude asi ten pravej vývod
Takže je jen JEDEN? u Twin Cam 16 GTi?
+ když sem tak koukal kolik tam je, respektive neni (na levo) místa...tak mam takovej pocit, že se tam asi "OCT bandaska" nevejde! neni vůbec volnej prostor??? toho je fůra jen na pravo u Vzduchovýho filtru, ale tam zase neni vývod na další oddech, že
Nic se nemeni. Pokud to chces cistit, dekl se da odsroubovat a muzes to proplachnout treba benzinem, ale podle me je to vcelku zbytecny, tam k zadnymu "opotrebeni" nedochazi.Petr 01 píše:A jak dlouho ten OCT vydrzi?Cisti se ta dratenka nebo se meni po nejaky dobe?
jed rukou po víkách ventilu z toho ti pujde odvetrávaní co nepujde do žádného ufa ale do saího traktu nekam mezi filtr a klapku.micron píše:a kde je teda jestli vůbec existujeten výstup (y) pro "oddech motoru" u 3SGE??? foto pls... podle mě neni, nichts existieren,.... jaja naturlich komplikacione jedinej kterej je...tak neni... protože vede do UFO
+ fakt nejsem ein mechanik, aber student...also hilfe fotos danke