Výfuky Bosal

vše ohledně modelové řady Corolla
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

petrumr píše:BOSAL není BOSSAL :idea:
a? vsak na tom vyfuku je BOSAL
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Jirka V
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka V »

Já jsem koupil trubku a koncový tlumič na Corollu AE-92 v Polsku v Těšíně (Cieszyn). Je to 2.5roku a je stále stříbrný,jak nový. Nabídli mi v provedení černém nebo pohliníkovaném (aluminiovany).
Cena: Trubka Alu. - 700Kč
Zadní tlumič Alu. - 1200Kč
V černém provedení to stálo ještě o třetinu míň. Dá se platit i v korunách v přepočtu aktuálního kurzu.
Stačí poslat e-mail s typem auta a dotazem na to co potřebujete (klidně česky) a oni vám pošlou nabídku i s cenami. Tady je kontakt:

Motozbyt. Części samochodowe
0 33 852 10 02
43-400 Cieszyn, Zamkowa 24
pow.cieszyński, woj. śląskie

info@motozbyt.go3.pl
motozbyt@wp.pl

- godziny otwarcia:
poniedziałek - piątek: 8-18
sobota: 8-14
Toyota Corolla 1.6 16V
AE92, 4A-F, limuzína
r.v. 89
E9
Navigátor

Příspěvek od E9 »

mám pocit, že ty vyfuky na auto.klucka.cz jsou taky z českyho těšína. někde na netu jsem viděl jejich stranky a ceny. bylo zajimave, ze skoro na všechny auta mely jednotne ceny vyfuku.
Toyota Corolla 1332ccm, E10, liftback, r.v 95, 65kw +LPG
Nissan Micra 998 r.v 97, Carisma automat, sekvenční vstřik LPG
dříve škoda 1000, dacia, fiat 126, audi 100, citroen BX a Xantia, Nissan Patrol, VW Golf nakonec JAPONEC :)
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

jenom doplnim - borec mi dovezl vyfuk z polska pry bosal - za dva roky uplne rozsypany - resp se rozletely snad vsechny svary ktere mohli plus vnitrky tlumicu. samozrejme mi to prodal za origo cenu bosal - je tedy zrjeme ze na ceskem trhu neni bosal tim cim se zda byt...
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

nie je Bossal ako Bossal,,, tie z PL su smejdy,,,, ja robim aj Bossal,,,ale som nikdy nemal ziadny problem,,, tie moje su asi z Rakuska,,,, ale su upravene,, to co som tu videl na fotkach,,, to bysom nikdy nikomu nepredal,,, vsetky diely co robim su vysoko kvalitne
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

hej to mas hezky napsano >
PS:nemožné --- na počkanie a zázraky --- do 3 dni

no jo no - kdybys bydlel u nas v Luhacovicich tak za tebou jezdim spravovat auto :-)
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
martinm10
Člen Týmu

Příspěvek od martinm10 »

S Bosalem mám co do činění poslední 2 roky a je to fakt low kvalita. Po jedné zimě to zrezne, ve skladu se s tim moc nemažou takže to často přišlo otlučené, sváry nic moc. Někteří to dokonce před montováním nastříkaj vypalovací barvou aby to vydrželo o něco déle.
'88 4WD turbo ST165
Obrázek
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

kua kde beriete tie diely? Na smetisti? Ja som nikdy take problemy nemal,,, mne chodi Bossal zabaleny,,, a vozia ho vo velkych autach,,, ani raz mi neprisiel nejaky diel nejak poskodeny,,, a keby aj,,tak mi to este v ten den vymenia,,,, nechapem tie problemy co mate vy
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Já nevím, zda se tu bavíte o stejné značce, ale ten velký výrobce výfuků s kvalitou okresního formátu se jmenuje bosal nikoliv Bossal.
Jsem zhnusen, páč snad i ten shitozní starline je vyráběn kvalitněji než bosal, viz foto zde v threadu (tedy bez starline).
Nicméně jsem si všiml, že s kvalitou šla dolů většina výrobců výfuků, i když ne o tolik.
Bohužel potvrzuji z vlastních zkušeností.
Obrázek
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

kde se berou takove dily? nevim - rekl bych ze to normalne zarazuji do distribuce vsichni dodavatele v CR co treba prodavaji ten bosal - je to pochopitelne ze to nakoupi v polsku a pak to smeli za penize jakoby to byl origos, tyto zkusenosti mam i s kotoucema brembo atd( konkretne dodavatel elit)...kdybych se ptal kdo za to muze tak asi stat ze dusledne nejde po takovychto podvodech a je mu to defakto u prdele...jinak psal jsem tem polakum co tady na ne byl mejl a nabizeli mi vyfuk (konec) zrejme no name cca za 3500 ..
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

z Polska by som nechcel ani makke F,,,, maju hroznu kvalitu,,, ja viem iba,,ze mam kvalitne diely,,nikdy som nemal reklamacie,, a robim s tym asi 5 rokov,,, ale s Elitom som skoncil,,, su to smejdaci a neviem co este,,, robim s dalsimi dvoma skladmi a nemam problem,,, ak chcete kvalitne diely,,kontaktujte Idaha,,, on ma
toy-toy
Člen Týmu

výfuky Bosal

Příspěvek od toy-toy »

Pánové, já mám zkušenosti již u druhého vlastního auta, že když jsem v nejnižším bodu na spodní straně tlumiče vyvrtal díru o prům. asi 5 mm, tak veškerá zkondenzovaná voda velmi rychle po nastartování vyteče a konkrétně u současné corolly z r. 97 s 80 tis. km mám pořád původní komplet výfuk.
Palos
Manager Týmu

Re: výfuky Bosal

Příspěvek od Palos »

toy-toy píše:Pánové, já mám zkušenosti již u druhého vlastního auta, že když jsem v nejnižším bodu na spodní straně tlumiče vyvrtal díru o prům. asi 5 mm, tak veškerá zkondenzovaná voda velmi rychle po nastartování vyteče a konkrétně u současné corolly z r. 97 s 80 tis. km mám pořád původní komplet výfuk.
Ja mam najeto 116 tis. a taky mam komplet original z roku 97.takze by ti mel jeste aspon 30 tis vydrzet.
EX:Toyota Corolla E 11 1.3 Compact 63 KW/120 Nm
toy-toy
Člen Týmu

Příspěvek od toy-toy »

tak to jsem v klidu, protože podle toho jak se baví kolegové všeobecně o výfucích, zak jsem nabyl dojmu, že tato část vozidla toho moc nevydrží. Kolik stojí origo, víme někdo ?
Jimmi
Věčnej rejpal

Re: výfuky Bosal

Příspěvek od Jimmi »

toy-toy píše:...když jsem v nejnižším bodu na spodní straně tlumiče vyvrtal díru o prům. asi 5 mm, tak veškerá zkondenzovaná voda velmi rychle po nastartování vyteče a konkrétně u současné corolly z r. 97 s 80 tis. km mám pořád původní komplet výfuk...
Já mám tedy výfuk také původní, čtrnáct let starý, žádnou díru jsem tam nevrtal, a oba zadní tlumiče vypadají jako nové. Rozhodně nedoporučuji následovat výše uvedený popis...... 8)
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Odpovědět

Zpět na „Corolla“