Počet míst k sezení...

vše ohledně modelové řady Starlet
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

2 Vilík: nevím co je myšleno jako ticho, ale já už jsem jezdil ve 3 starletech, a vždy mi vadil nejen hluk motoru, ale hlavně dynamický hluk od kol a obtoku vzduchu. To auto defaultně nemá žádné zvukové izolace, a je to znát. Prostě, když jedu dvě hodiny v corolle nebo carině, nebolí mě zadek, jsem odpočatý a nemám zalehlé uši. O starletu to samé říci nemohu.
Je to super auto na pojíždění do města a okolí, ale rodinné pohodlné auto s vysokou pasivní bezpečností to není.
Obrázek
Mato
Člen Týmu

starlet p8

Příspěvek od Mato »

ja mam starleta p8 1993 3D, starlet je male auticko proste rozmery nepustia 3,7m na dlzku, vzadu je relativne vela miesta na take mini auto, kufor ma maly objem nejakych 220l ale da sa dobre vyuzit, ked som sklopil sedacky tak som tam vopchal velky bicykel (samozrejme koleso islo dole), motor v celku tichy priemer mam po meste 6,5l, zrychlenie super, auto velmi spolahlive asi preto ze sa starlety vyrabali v Japonsku, no co dodat, je to uz starsi rocnik takze to treba porovnavat s vtedy vyrobenymi autami, ja som s tym isiel najviac 250km v kuse ale na taketo velke cesty to nie je moc pohodlne, preto mame doma aj carinu e, ktora sa prave vyziva v dlhych cestovaniach
carina 1,6 78 kW
yaris 1,0 50 kW
Vilík
Člen Týmu

Příspěvek od Vilík »

Každej má prostě své zkušenosti a názory.Já se nepřu ohledně toho kam Starleta zařadit ale koukám na to co mi to auto dá.Pokud mi bude za deset let ještě sloužit.....smeknu!Už teď je to skoro veterán a je v poho.Každopádně jak bude sraz,přijedu načerpat rady od zkušenějších majitelů.
Toyota Starlet 1,3 EP91 55kW
Krásný červený brouček!!!
Odpovědět

Zpět na „Starlet“