KABELY K ZAPALOVANI

vše ohledně modelové řady Celica
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

Pavo.B. píše:Tak sem to zmeril: První od leva kdyz se divas do motoru je asi 55cm
Druhy odleva 45 cm
Třetí odleva taky 45 cm
čtvrty 35 cm
doufam ze je to dobre, blbe se to totiz meri, vzal jsem v uvahu zatoceni kabelů a tak jsem ke každému 2-3 cm pridal aby to vychazelo lip, kdyztak to jeste prodluz . A na ten dalsi kabel uz jsem nemel nervy, prselo a byl jsem celej zaflakanej :twisted:
dík kámo :D :) 8)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

muj kabel...

Příspěvek od micron »

tak muj kabel ti fakt měřit nebudu... je tak akorát :-) kdyžtak artie :P :P :P jinak mam kábly toyota... myslim od emila nemyla... am sorry :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: muj kabel...

Příspěvek od Petr »

micron píše:tak muj kabel ti fakt měřit nebudu... je tak akorát :-) kdyžtak artie :P :P :P jinak mam kábly toyota... myslim od emila nemyla... am sorry :-)
microne že ty se bojíš šáhnout do motoru aby ty tě koně nepokopali :D
ale už to mám v poho neřeš to
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

na kabel nešahat

Příspěvek od micron »

radši... co kdybych vyrušil svíčky... NGK neradi vylejzaj ven z dírek...už tam maj ustláno a je jim tam mooc fain :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

tak jsem s těma kabelama dopadl objednal jsem je v tesle na konci srpna slibily že budou do měsíce potom že až po 15.říjnu tak jsem to zrušil protože auto už škube jak hrom tak jsem před 2 tydny si objednal u toho kámoše za 1500kč ten že budou asi až za 2 nebo 3 týdny tak jsem to zase zrušil a objednal u auto matějček to poslali do 3 dnů ale zjistil jsem že to jsou kabely na 4.g bez těch oušek so má 5.gen a nepasuje kabel od indučky tak nevím jestli je upravit nebo vrátit ale nevím kde spolehlivě a hlavně rychle at je s čím jezdit když je vrátím sehnat ty správné do 1500kč
porad tě kluci máte spolehlivej kontakt kde je seženou??????????rychle a levně?????
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

2 Petr: do 1500,- spolehlivé? Tak to bude bohužel asi jenom ta Tesla. Auto Kelly sice prodává nějaké kabely za 1500, ale kvalitní rozhodně nejsou.

Idaho nemá? Ptal ses ho?
Obrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Petr píše:tak jsem s těma kabelama dopadl objednal jsem je v tesle na konci srpna slibily že budou do měsíce potom že až po 15.říjnu tak jsem to zrušil protože auto už škube jak hrom tak jsem před 2 tydny si objednal u toho kámoše za 1500kč ten že budou asi až za 2 nebo 3 týdny tak jsem to zase zrušil a objednal u auto matějček to poslali do 3 dnů ale zjistil jsem že to jsou kabely na 4.g bez těch oušek so má 5.gen a nepasuje kabel od indučky tak nevím jestli je upravit nebo vrátit ale nevím kde spolehlivě a hlavně rychle at je s čím jezdit když je vrátím sehnat ty správné do 1500kč
porad tě kluci máte spolehlivej kontakt kde je seženou??????????rychle a levně?????
písnui mi konkrétní typ motoru - matejcek se sekl protože se dělá více druhu kabelu :) měl jsem ted tenhle problém na MR2...
posli kod motoru , ročník a výkon do SZ.

BTW ted budu obejdnávat várku kabelu na pár mazd ( vč 323 turbo GTR ) přímo u NGK serie Power takže se kdyžtak ozvete s typama a přidám to do poptávky..
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

ombre píše:2 Petr: do 1500,- spolehlivé? Tak to bude bohužel asi jenom ta Tesla. Auto Kelly sice prodává nějaké kabely za 1500, ale kvalitní rozhodně nejsou.

Idaho nemá? Ptal ses ho?
ne tesla to má za 900kč i z dobírkou a dlouhá dodací lhůta a ty kabely od matějčka byli za 1600kč značka JC AUTO
a ten kámoš by mi je sehnal za 1500kč a značku nevím ale dlouhá čekací doba a já to potřebuji hned protože už na to čekám skoro měsíc a auto víc a víc škube tak mě to dost štve
a ted když prišli od toho matějčka tak to uplně nesedí a škube to mín ale škube tak to asi vrátím ale potřebuji místo toho nějaký co pasují i starší ale co jsou o.k.
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

JC auto..to je presne ten klump co prodava KELLY..........
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

tak lidi poradte s těma kabelama v replice nemůžu nic sehnat jen vše na 4.gen ale je to uváděný na 5.gen a origo jsou drahý nebo někdo z vás tady dělá v toyotě neda se to sehnat levněji??? :D
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

ALIEN píše:JC auto..to je presne ten klump co prodava KELLY..........
jc a u kelly ? nevím nevím v žiote jsem u nich nevidel , JC není značka to jepouze dovozce, druhovýrobových dílu z JPN, u té JPN druhovýroby jsem zatím videl llepší kvalitu než je nipparts starline a podobné...
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

tak jsem zkoumal označení doporučených svíček do celici 5.g model St182 z motorem 3S-GE a dávám tu tabulku z označením od densa a NGK v levé časti je to co doporučuje toyota a v pravé je iridium power a iridium tought ty jsem nikde na netu nenašel k prodeji na celicu
ještě jsou iridium longlife ty jsou na 200.000km ty jsem k prodeji taky nikde nenašel a iridia power by měli být na 100.000km
tady je o tom nějaký článek připádá mi to dost zajímavé
http://www.tuning.cz/article/0104/iridium-power
a tady tabulka
http://www.mkiv.cz/ftp/denso.jpg
Odpovědět

Zpět na „Celica“