Nipparts vyrábí jen brzdové komponenty. Ostatní díly překupuje podle toho co je zrovna levné, takže Nipparts není provovýroba, ale občas se v balení nipparts objeví díl od výrobce co dával do prvovýroby.tonicek píše:Zdravím všechny a doufám píšu k tématu.Avensit sedan 1.6 rv. 98 tyčka zadního stabilizátoru-vůli jsem objevil až když jsem ji vymontoval-mimochodem-pěkně přístupný a hračka na 5 minut...snažím se kupovat díly originální-třeba na brzdách se mi to vyplácí....chtěl jsem díl značky NIPPARTS neb je snad jako do prvovýroby......ůdiv nastal-když jsem se podíval po prodejcích a jeden prodává za 869 druhý za 2930 a oba mají psáno díl NIPPARTS....dostávám se oklikou k tomu o čemž už něco vím-ale chtěl bych kdyby mi to někdo fundovaný potvrdil-jinak.... zítra píšu do centra NIPPARTS a snad nějaké info pustí.Ůdajně je několik jakostních kategorií i v tom originálním díle-ví o tom někdo z Vás něco??????
prvovýroba pro Toy - hlavne u tech starších ( do 2000 ) byl 555 ( Three fives ) , novejší už dávali jak jenapadlo, nejčasteji 555 nebo delphi.
6e má každý jinou cenu je uplne bežné, nekdo nakoupí v dobe kdy se prodávají Nipp díly co byly nakoupeny draho, jindy se Nipp nakoupí levneji.. osoben vubec nekupuji podvozkové díly Nipp protože mne jejich použití jendou málem stálo život a kupuji přímo od konkrétních výrobcu, ne přebalovaču.
nejčasteji používám a montuji 555, yamato, nebo Lemfoerder .
Když mi hodíš do Sz co máš za auto, ideálne VIN hodím ti linky.. )
NIPP jakostní kategorie nejsou, jen nekdo prodá draze jiný levne, podle toho jaký má zdroj ( tolik k tvemu dotazu na nipparts ), hlavne mne vytáčejí prodejci co tyto výrobky označují za prvovýrobu nebo dokonce "originální díl". je tomaximálne tak "značkový díl" což mimochodem je i starline..