tesneni pod hlavou resit nemusis pokud se k autu dobre chovas, vstriky budou v poho pokud nebudes tankovat v nejakym dzejzetdy, turbo je problem vzdycky, casem se proste opotrebuje ale jde to dobre oddalovat dochlazovanim no a filtr se regeneruje a v pripade pruseru se to proste !ocura" u specializovany firmy
a co se tyce spotreby, devet si to vezme akorat pri smrdlani po Praze, jinak mam dlouhodobou kolem 7 a kdyz jezdim nalozenej a na hulvata tak okolo 8
(nalozenej u mne znamena pet dospelejch s plnou bagazi minimalne + vozejk)
a to nalozeny auto jede, porad stejne, kopce nekopce, zadny skatulata s fofrklackem a premejsleni co tam vrazit aby to v kopci nechciplo, abys mohl predjet atd....
ja si proste za tema 130kW stojim protoze ten kombik kdyz je prazdnej tak ma skoro 1600!!!!!!! kg a to fakt neni malo, prepocitej si to jakej to ma vykon na tunu a ani tak to neni uplne vyhra... a neni to o zavodeni, je to o tom ze kdyz ten vykon potrebujes tak ho mas
taky uz nejsem nactiletej cucak a presto preferuju silny auto nad slabym, kdysi mi stacila corolla 1.6 VVTi a zdalo se mi jak to pekne jede (asi jako se to zda majitelum 1.8 VVTi v avensisech, taky maj dobrej pocit) ale po svezeni D-CATem sem si v ty corolle pripadal jak ve slapacim auticku

kazdopadne bude to tvoje auto, ty s nim budes jezdit, ty si vyber co to bude, ale radim ti, radeji svoje pozadavky naddimenzuj nez abys byl nestastnej (jako spousta majitelu Roomstera 1.2 HTP kterej pak byla plna inzerce pac vsichni zjistili co to koupili za linou mrchu