Ake jednoduche je necitat (niekto ta nuti citat s AK47 ?) . Ja som len reagoval na "dojmy" a provokacie, no nemusel som, to je fakt. Ale zabavas sa rad, tak o co ide. Aha pardon, saham ti na mazlika. Inak by si nereagoval.
Tak sorry, na tvoje auto to neplati.

Temu som zalozil nie kvoli nejakej zabo-mysej vojne benzin vs nafta, ALE pretoze som dostal viacero dotazov sukromne (DCATi, takze som sa snazil porovnat s DCAT, aj ked len v teoretickej rovine). Ak si si vsimol, tak som v prvom texte naftak nijak nekritizoval.
Takze tato tema je pre nich rezervovana, nikto dalsi nemusi reagovat.
® RESERVED ®
BTW Ked tak nad tym rozmyslam, neviem ci by som pri podobnej ponuke siel do 2.0D4D. Moja poziadavka bola spolahlivost aj pri tazkom mestkom okruhu. Ta cena by to musela riadne vykompenzovat, ale vtedy bolo opacne garde (a to poriadne rozdiel). C'est la vie.
® RESERVED ®
Naftaci asi fakt maju pocuchane nervy a zmysel pre humor je niekde uplne dole. Ale ja ich chapem. Tiez som tam patril a to dost dlho.
EDIT matus69:
Zastav si video na 0:07, tam konci dvojka pri necelych 80 km/h. Zeby Lexus siel tak do tazka ? Je to mozne, dost som o tom cital, ze na tazko a ze s tym v meste blbo jazdi (tusim, ze na SME).
Avensis T27 DCAT na 2ku 100 neda ...
A uz tam tahas konkretne prevody. Ak nemas konretne data, tak to neries. Pretoze prevodovka da na tie kolesa zasa nieco ine ... Bral som do uvahy len motory s prevodom ako priklad pre vysvetlenie.