Carina s 200 tis. origo km, si troufám z vlastní zkušenosti říct, odpovídá VW s 60 tis. km. Pokud někdo pochybuje, pošlu mu seznam závad u VW Touran 1.9 D, toho šmejda mám od novoty.zmaxxx píše:Nemám Carinu v dokonalém stavu, nalítáno má 200tkm, leč za 30 bych jí taky neprodalalf3003 píše: Cenu jsem nikde neviděl, ale Carinu v pěkném stavu s klimou, airbagy a slušnými origo km za 30 tis. asi nekoupíš. Kdo takovou má, buď neprodá, nebo si ji patřičně ocení.Důvod? Neexistuje náhrada.
Koupě ojeté cariny
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No cenu me posilal jenom pres sz. Co vim tak klimu to nemelo. byl tam nejslabsi motor, myslim 75KW. a cena byla cca 50. (doufam ze mu to nebude vadit, ze jsem praskl cenu)alf3003 píše:Cenu jsem nikde neviděl, ale Carinu v pěkném stavu s klimou, airbagy a slušnými origo km za 30 tis. asi nekoupíš. Kdo takovou má, buď neprodá, nebo si ji patřičně ocení.Twity píše:Tak ta uz je prodana tam sem komunikoval taky. Bohuzel se me zdala cena dost vysoka.alf3003 píše:Tady na fóru jsem našel jednu Carinu v kombi, třeba je ještě nezadaná.
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 31363b358d

Jinak ty auta bohuzel nemaji vetsi cenu je to prece jenom 14 let +- stare auto
Je tu nekdo z okoli Hradce Kralové, kdo rozumi carina/avik a jel by se semnou podivat na karu? Popripade znate nekdo autobazar www.autobazar-pracharna.cz? jedna se me o http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... na/9298546 je to presna kombinace co bych chtel. Jen me teda trochu zarazil ten rezivy zadni buben, a ten motor je taky spinavejsi nez bych cekal.
Tak na ten orezlej buben nemůžeš koukat,, pokud už tam nějakej ten rok ty bubny jsou ,,a jako že jo,,tak se nedivim že jsou orezlý,,stačí nechat opískovat nebo popř, drát.kotouč na flexu a řádně odrbat,,pak do žáruvzdorné barvy a máš vystaráno
Toyota Carina E 1.6 16V 1997 LPG =oD
Mercedes Viano 2.2 CDi 2004
Maloobchod s náhradními díly na všechny značky aut za bezkonkurenční ceny ! Tel : 607 188 948
Mercedes Viano 2.2 CDi 2004
Maloobchod s náhradními díly na všechny značky aut za bezkonkurenční ceny ! Tel : 607 188 948
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše Lukanek88, důležité je aby uvnitř bubnu bylo vše seřízeno. Auto vypadá pěkně, motor se nechá vyčistit a máš pěknou Carinu. Měl jsem několik aut z CH, kde mám rodinu a všechna byla hodně zachovalá. Cesty tam mají kvalitní, tak auto nedostává záhul do podvozkových částí, jak na našich tankodromech. Ujeté km u kvalitního auta, jakým Carina bezesporu je, nepředstavují zásadní investice. Koukni, projeď, vem si někoho, kdo tomu rozumí a uvidíš. Hlavně si nech proměřit přístrojem originál lak abys vyloučil havárku. Od autogenového auta pryč. Držím palce.
Subaru Forester 2,0 Active 116kW r. 2007
Toyota RAV4 2,0 94kW r. 1994
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Carina v Top stavu s málo km je v D pořád ceněná.
http://www.ebay.de/itm/TOYOTA-CARINA-E- ... 45fda12759
http://www.ebay.de/itm/TOYOTA-CARINA-E- ... 45fda12759
A za kolik to vzal priblizne? me se za tuto carinu 125k zda teda moc.zmaxxx píše:Carinu, kterou si dovezl kamarád, koupil od kněze ve Švýcarsku. Měla najeto 46tisíc. Je to rok zpátky. Auto ne jako...prostě bylo nové. Jediné, co bylo potřeba...sundat růženec ze zrcátka.Twity píše:Ty jo 39k? Ja sem fakt hodne najivni ale toto fakt nezeru![]()

- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Přesně nevím, kolem stovky i s dovozními daněmi. Ale já za Carinu v ČR se 130tkm platil více...dlouho se mi "smál".Twity píše:A za kolik to vzal priblizne? me se za tuto carinu 125k zda teda moc.zmaxxx píše:Carinu, kterou si dovezl kamarád, koupil od kněze ve Švýcarsku. Měla najeto 46tisíc. Je to rok zpátky. Auto ne jako...prostě bylo nové. Jediné, co bylo potřeba...sundat růženec ze zrcátka.Twity píše:Ty jo 39k? Ja sem fakt hodne najivni ale toto fakt nezeru![]()
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Dám to sem, Twitty se snad zlobit nebude, byl jsem tam s ním takže ví o co jde..
na Prachárne( pardubice ) stojí celkem hezká carinka kombík, nezrezlá ( lehce orezlé kapsy zespoda - jen obrousit a ochranný náter .
problémy : zadní tyčky stabíku a uložení stabu - KO, tlumiče za zenitem ale del mého názoru zimu ješte vydrží pokud s enebude přetežovat, a hučí zadní ložisko, al eten zvuk je zvláštní - tipoval bych že to není ložisko ale šustí tam pakna , ale pan prodejce tvrdil že je to ložisko tak jsme mu to nebral, každopádne jistej si nejsem.
Je tzo 7AFE, tlaky shodné na všech čytřech válcích ( ted si nejsem jist zda 10,5 nebo 11 ), kiometru na tacháči přes 200tis ale podle mne ve velice dobré kondici.
Cena je tuším 39tis ale náznaky tam byly že za 37by šla..
dovoz ze švajcu, te dnevím zda jeden majitel v cr ( tuším firma + potom soukromá osoba ), tažné, klima, elektrika..
osoben si mylsím že vzheldem k cene carin obecne je to velice dobrý pomer stav/cena, ja jsem říkal že pokud by sla za 35 ( a já je měl ) tak se absolutne nerozhoduji..
pokud má nekdo zájem o další info muž emi písnout.
na Prachárne( pardubice ) stojí celkem hezká carinka kombík, nezrezlá ( lehce orezlé kapsy zespoda - jen obrousit a ochranný náter .
problémy : zadní tyčky stabíku a uložení stabu - KO, tlumiče za zenitem ale del mého názoru zimu ješte vydrží pokud s enebude přetežovat, a hučí zadní ložisko, al eten zvuk je zvláštní - tipoval bych že to není ložisko ale šustí tam pakna , ale pan prodejce tvrdil že je to ložisko tak jsme mu to nebral, každopádne jistej si nejsem.
Je tzo 7AFE, tlaky shodné na všech čytřech válcích ( ted si nejsem jist zda 10,5 nebo 11 ), kiometru na tacháči přes 200tis ale podle mne ve velice dobré kondici.
Cena je tuším 39tis ale náznaky tam byly že za 37by šla..
dovoz ze švajcu, te dnevím zda jeden majitel v cr ( tuším firma + potom soukromá osoba ), tažné, klima, elektrika..
osoben si mylsím že vzheldem k cene carin obecne je to velice dobrý pomer stav/cena, ja jsem říkal že pokud by sla za 35 ( a já je měl ) tak se absolutne nerozhoduji..
pokud má nekdo zájem o další info muž emi písnout.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
I když mám servis Toyota na okraji Opavy, jezdím do N. Jičína do Toyota Trend Cars, protože v Op mne nepřesvědčili o kvalitě. Pokud budeš chtít, dám kontakt na technika, prohlídku ti nacení a sám se rozhodneš. Já za prohlídku Land Cruisera HDJ 80 platil 500. Kč, což levnější u nezávislého garážisty nebude.Twity píše:Je tu nekdo z ostravy kdo by byl ochoten za poplatek hodit auto na kanal(zvedak) a podivat se na jeho stav? Popripade doporucit nekoho? Do autorizaku se me moc nechce.
Jo dik uz sem o nich slysel.alf3003 píše:I když mám servis Toyota na okraji Opavy, jezdím do N. Jičína do Toyota Trend Cars, protože v Op mne nepřesvědčili o kvalitě. Pokud budeš chtít, dám kontakt na technika, prohlídku ti nacení a sám se rozhodneš. Já za prohlídku Land Cruisera HDJ 80 platil 500. Kč, což levnější u nezávislého garážisty nebude.Twity píše:Je tu nekdo z ostravy kdo by byl ochoten za poplatek hodit auto na kanal(zvedak) a podivat se na jeho stav? Popripade doporucit nekoho? Do autorizaku se me moc nechce.