Ahoj všichni. Prosím o radu.
Podařilo se mi stáhnout 1. CD a dekomprimovat ho z Raru. Musím to teď vypálit, nebo si to lze něčím prohlédnout. Mám tam 3 soubory ( ccd, img, sub) a ani jeden se mi nedaří otevřít.
aviatik píše:Ahoj všichni. Prosím o radu.
Podařilo se mi stáhnout 1. CD a dekomprimovat ho z Raru. Musím to teď vypálit, nebo si to lze něčím prohlédnout. Mám tam 3 soubory ( ccd, img, sub) a ani jeden se mi nedaří otevřít.
Nainstaluj si Deamon Tools http://www.daemon-tools.cc/dtcc/downloa ... load&id=34 Nainstaluj ho...pak na nej klikni pravym tlacitkem...dej mount image nebo tak nak...a najdi si slozku s tim CD1 vivid...pak vyber soubor s img. mnoa ukaze se ti jako normalni cd s kteryho to spustis...Nemusis nic vypalovat Jo ale jeste doporucuju stahnout CD2 jinak se ti instalace samoze neprovede cela...
Přiznám se, že nejsem schopen to stáhnout. Když si otevřu stránku s odkazem, otevře se mi up-file com..., ale nic se nezačne stahovat, ani se se svou slabou angličtinou nedočtu kde a jak stahovat.
Poraďte, kde dělám chybu.
Díky
2 aevn: o stránku zpět je nějaká přiblblá holubí pošta:-(.
Na začátku threadu je popis pro download na rapidshare (jestli jsi měl na mysli toto), to znám, ale já to chci stáhnout z up-file.com. Mám HW firewall a nemůžu měnit IP, ani virtual IP (kvůli providerovi), takže rapidshare je pro mne maso.
Nebo jsem tě nepochopil. V tom případě mi to popiš ještě víc po lopatě.
Díky
Vyhladas prvy subor, ktorysa vola: VividWorkshop-c... a prejdes vpravo na "download"……
…….a potom vpravo je "up-file all 4you" na to klikni a vstrede sa zacne odpocitavat "Download link:"....pockas kliknes na "Click here for download"