Auto jsem nerozebral, ale měl jsem cca 30 minut na to, abych ho prozkoumal na parkovišti (exteriér i interiér), protože jsem přijel kapánek dřív než byl domluvený termín a jelikož jsme jeli trasu, kterou moc dobře znám a mám jí projetou milionkrát s desítkami vozidel, tak jsem se mohl soustředit na chování, "vymést" správnou nerovnost a podobně
Nestranně to napsat umím, ale radši to neudělám, protože jsem měl auto jenom chvíli a tak bych nerad dával "nepřesné" info
Jinak jsem si vzpomněl, že 1.0ka má vzadu bubnové brzdy (1.33 kotouče) a v základu myslím není ESP, pouze ABS. Stabilizační systémy jsou až ve střední výbavě. S víkem kufru bylo potřeba trochu víc bouchnout aby se zacvaklo úplně. Lehké zacvaknutí jako např. u Yaris I se nekoná. Auto nemá tzv. trojblik na blinkrech, což je možná škoda. Tempomat se prý dodává pouze do několika zemí, k nám bohužel ne...
Ještě jsem zapomněl dodat, že motor měl celkem slušný výkon nejen přes "nezajetí", ale i se zapnutou klimatizací. Spínání kompresoru se nijak neprojevilo na chodu motoru. Myslím tím, že při jeho sepnutí za jízdy nenastalo ono pomyslné chycení za kouli (tažené
Víc vám toho asi neřeknu