Turbo

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

libor12 píše:Ty budeš mít GTT ale GTTS tedy 2zz + turbo už je skoro hotová. Majitel se brzy podělí o podrobnosti. ;)
by me zajimalo jak dlouho nas bude napinat :roll:
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

No já doufám že dlouho ne. :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Dawe24
Řidič

Příspěvek od Dawe24 »

Ono těch celic s turbem bude asi více...
Pavel Liška
Věčnej rejpal

turbo

Příspěvek od Pavel Liška »

Zatím se není o co se podělit,teda je, místo prášků na uklidnění stačily dvě balení spart a to po roce nekouření a to jestli zase začnu nezáleží na mě.
aznoh24
Navigátor

Příspěvek od aznoh24 »

prihodilo se neco pri doladovani????

Aby tady zachvily nebyla vecina 7cek s turbem:-)))
Pavel Liška
Věčnej rejpal

turbo

U mě je to normální,že záměr je jedna věc a realita věc druhá,ale stále věřím v dobrý konec.Každopádně sraz musím oželet.
Kk
Manager Týmu

Re: turbo

Příspěvek od Kk »

Pavel Liška píše:...Každopádně sraz musím oželet.
:(
Celica 7g TS
Pavel Liška
Věčnej rejpal

turbo

Dnes jsem skoro vůbec nespal a ve dvě ráno vyjížděl z Grudziac pl. Bez pár km 700 po pl.drogach a hlavně pl.kerovci je kapitola sama pro sebe.Karkulka začala stávkovat až skoro u hranice v místě kde tahali kamion z příkopy, zbitý,ale ve "zdraví" dojeli do domu.Samozřejmě jsem si zapoměl napsat heslo na klub,tak první co bylo po příjezdu nemusím ani popisovat.Další věc,kterou jsem udělal byla sms kennymu co a jak s cecilkou.V duchu jsem si říkal,že ho snad nenapadne TST dovést na doladění,jenom jsem zavřel oči už byl u nás.Bylo toho hodně co mě řekl,ale jediné so si pamatuju,že říkal je,že už to nebude na okresky,ale na roviky.Su velice rád,že se plete,po namontovéní přední spěry a doladění tlumičů se s cecilky stala BESTIE,v úseku,který jezdím deně jsem ji otevřel a to bylo až neskutečné jak to jede a hlavně se s tím dají dělat věci na okreskách,které jsem v životě zatím nezažil.Musím se nejdřív pořádně vyspat a potom si ji v klidu vyzkoušet.Potom se velice rád podělím o zážitky mě podobně postiženým.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ja skutečně závidím.Tak jsem zvědavej jak po doladění jednotky to funguje a jezdí a jak to vydrží.U mně to není stále dokončeno a ladění Vipecu bude asi větší potíž jak jsem čekal ale o tom někdy jindy, k tomu mi odešlo asi servo fakt mám radost:-( a Krosmen je na týden pryč takže auto opět stojí a nic se neděje.Čekal jsme že po kongresu budu mít překvápko a auto připraveno v dohledných dnech ale opak je zatím pravdou,už mě to nebaví.
Nějaké ty auta doma jsou.
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

:lol: ze by si tein se vzperou sedli :thumbsup: asi v tom podvozku drima vic nez sme si s richim myslely :wink: tak to se pak tesim na svezeni a uz bez hlavne spat :twisted:
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
Pavel Liška
Věčnej rejpal

turbo

Zatím radostí neskáču metr vysoko,ono by to chtělo od 7000 asi víc tlaku nebo paliva,ale raději budu při zemi ať to něco vydrží,stejně toho mám plné ruce.Na ten předek toho asi víc přenést nepůjde.Doky znáš to trpělivost,táké jsem stále pesimista,ale kur----- ta smůla musí někdy skončit.Nezáleží jak dlouho žiju,ale jak život prožiju a pro některé věci ať to bolí někdy hodně a o beznaději raději nemluvím stojí zato,nekdy i hodně objetovat.
Kenne
Manager Týmu

Příspěvek od Kenne »

drzim palce, at vse potrebne vyjde a jak to pujde nejake prubezne info, at je nad cim slintat :lol:
Celica ZZT230, 2000, black
Pavel Liška
Věčnej rejpal

turbo

Včera se mě podařilo najet 200 km,ale bude to chtít mnohem víc,než zjistím jak využít správně potenciál motoru.Nejvíc je to znát při přeřazení z 3 na 4,to je fakt kopanec.Jak jedu pilu,tak mám plné ruce volantu,které je způsobené úpravou podvozku.Reaguje velice citlivě na sebemenší pohyb,Kenny ví očem píšu.Proto zatím nedokážu říct o kolik se cecilka zrychlila.Podle Simony je to o polovinu,jak tak zbežně kontroluju tachometr,tak jsem v každé zatáčce o 20 km rychleji než před turbem.Není to tím,že bych byl lepší řidič,ale nějak si nemůžu zvyknout na červené desky EBC.Jak se zahřejou tak jsou dobré,ale na běžný provoz nic moc.Musím zdůraznit,že je to úpně jiné svezení.Dřív při akceleraci lepší turbo ropáci mě trochu poodjeli,pokud jsem nepodřadil,ale včil je tomu naopak .Mám jenom strach,abych nezavinil nějakou nehodu jak se snaží se mnou udržet krok,nejhorší jsou zatáčky kdy jedu po své polovině a oni vždy vyjedou do protisměru,ale zase jak zjistí s čím si začali tak potom jedou jako beránci a už se jim nechce předjíždět a to i po zapnutí blinkru,že je pouštím.Jsem velice rád,že se podařilo to co jsem si přál aby cecilka ještě uměla,jenom doufám,že to chvíli vydrží.Jak mám z něcěho velkou radost,tak to nikdy dlouho nevydží.
Kk
Manager Týmu

Příspěvek od Kk »

Držím pěsti, aby vydrželo :thumbsup: . A už se těším, až to někde uvidím :shock: .
Kk
Celica 7g TS
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: turbo

Příspěvek od Vazli »

Pavel Liška muzes hodit nakej lehkej nastrel co to stoji dostat tam turbinu? :)
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
Odpovědět

Zpět na „Celica“