Auris model 2011

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
davcomp
Člen Týmu

Příspěvek od davcomp »

Bylo mi řečeno že hlavní důvod byl problém v Japonsku, prostě asi měli problém s dodávkami těch displayu. Osobně se mi taky více technicky zamlouvají optitrony. Ale co Auto bude pojištěno i s GAPem u Allianz takže po dobu tří let i bez spoluúčasti :-) tak třeba budu mít štěstí a někomu se moje Toyota zalíbí a pak pořídím novou :-D

PS: no neberte to se slevou pro makléře za 11.278 ročně na 344.776, vše v tarifech Exkluzive, s 1% spoluúčastí, takže pojištěno na všechno včetně skel na 10.000 (všech skel) + GAP (při totálce nebo krádeži dostanu kupní cenu :-))

Porazilo to i nabídku od ČPP (jen předesílám že mají společnou likvidaci s Kooperativou :-) pro ty co by měli špatné zkušenosti z minulosti) a tam mi to vyšlo na 8.838 ročně včetně pojištění skel na 10.000 (všech skel) + náhradní vozidlo na 5dní.
Toyota Auris 1,6 Valvematic, Super White 2, výbava LUNA, + Zatmavení předních a zadních oken. Od 26.8.2011

Obrázek
Peca
Člen Týmu

Příspěvek od Peca »

Jasne, v realu treba ty budiky budou ok. Popravde moji mamci, ktera je majitelkou Aurise by to asi taky bylo putna, ale my jsme ji to vybirali a brali jsme to jako plus proti konkurenci. Jinak jsem krome volantu nenasel v interieru Aurisu nic kvalitniho (plasty) a po cca pul roce se mi to jen potvrzuje. Designove se mi jinak pristojovka libi.
Tak hlavne at jsou budouci majitele spokojeni :-)
Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool, bílá, 11/2010
davcomp
Člen Týmu

Příspěvek od davcomp »

http://www.automobilesreview.com/img/20 ... ris-22.jpg

Jinak na tomhle obrázku to už nevypadá tak zle :-) docela to tam i sedí :-)
Toyota Auris 1,6 Valvematic, Super White 2, výbava LUNA, + Zatmavení předních a zadních oken. Od 26.8.2011

Obrázek
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

no nechci nejak rypat, ale tyhle budiky me pripadaji jak v Kia Ceed. Ty optitrony jsou mnohem pohlednejsi, tot muj nazor
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
geasy
Člen Týmu

Příspěvek od geasy »

Tiež už mám doma Auris s tými akože športovými budíkmi. Auto som prevzal v pondelok a hneď som ho vzal na týždeň do Vysokých Tatier. Prvé km boli celkom také vlažné, autu sa ani veľmi nechcelo. Spotreba začala na cca 7 litroch postupne klesla po Tatrách na 6,8 l a cestou späť z Tatier do Prešova normálnou jazdou podľa predpisov klesla na 5,6 l čo je celkom fajn. Sedačka mi nevadí resp. myslím, že s ňou niečo spravili, lebo v predvádzačke mi ten tvrdý bok vadil. Spočiatku mi vadili aj tie budíky, ale v noci sa mi vidia o niečo lepšie ako optitrony, lebo to tak nesvieti. Ideálne by boli cez deň optitrony a v noci tie "športové" budíky :twisted: .

Ešte som zabudol, že v tejto novej verzii dávajú na auto iné elektróny ja mám také ako na hybride a myslím si, že sú krajšie ako tie čo dávali predtým.
Skopek
Navigátor

Příspěvek od Skopek »

Ty optitronové budíky se mi hodně líbí a rozhodně bych je za nějaké jiné neměnil. Jas se dá regulovat, takže v noci není problém ho stahnout. Zaražející je, že v cníku jsou uvedeny a auto prodávají bez nich. Co dalšího ještě vymění? Koupí motor od reanultu?
Auris 1,6 Valmetic Luna
davcomp
Člen Týmu

Příspěvek od davcomp »

Skopek píše:Ty optitronové budíky se mi hodně líbí a rozhodně bych je za nějaké jiné neměnil. Jas se dá regulovat, takže v noci není problém ho stahnout. Zaražející je, že v cníku jsou uvedeny a auto prodávají bez nich. Co dalšího ještě vymění? Koupí motor od reanultu?
no jako jestli změní ještě něco tak to auto nepřeberu :-)

Obrázek
ifasi
Člen Týmu

Příspěvek od ifasi »

Nabízí Toyota nějakou kompenzaci za ty analogové budíky ?
Je to důvod k odstoupení od smlouvy ? V objednávce auta není bližší specifikace budíků - jen barva , motor 1,6 a " standardní" výbava.
Můj Aurisek bude už snad tento týden :roll: - o měsíc dřív než slibovali...
Ty budíky jako ženské jsou mi putna, ale malý dárek by potěšil :wink:
Bára
ifasi
Člen Týmu

Příspěvek od ifasi »

Tak před chvílí mi volal prodejce , že Auríska mám na prodejně a tvrdil, že má ještě optitronové budíky
:roll:
Pro autíčko pojedu ve čtvrtek nebo v pátek a dám vědět ...
B.
davcomp
Člen Týmu

Příspěvek od davcomp »

No tak nakonec jsem to ještě vyřešil jinak. Prostě mám super prodejce. Když jsem chtěl místo optitronu sadu zimních kol tak říkal že se slevou 30tis co jsem dostal už jsou na nule a že to už nejde. Dal jsem si víkend na rozmyšlenou a dneska mi volal a říkal že mi je sice nemůže dát zadarmo ale že mi je jako kompenzaci dají za 4000 :-) takže 4 zimní gumy na plechových discích za 4000 je docela fajn :-) nakonec jsem možná rád :-) ušetřím za zimní kola.

Kolik může taková sada stát?

Obrázek
Peca
Člen Týmu

Příspěvek od Peca »

To uz nejsou zimaky k autu zdarma? Ja podle tohodle http://www.toyota.cz/cars/new_cars/auri ... promo.aspx pochopil, ze bude auto na litych kolech s letnimi pneu a zimaky na plechu k tomu. Jak to je? At me kdyztak mene mrzi, ze jsme tuhle akci loni nechytli :-)
davcomp
Člen Týmu

Příspěvek od davcomp »

Peca píše:To uz nejsou zimaky k autu zdarma? Ja podle tohodle http://www.toyota.cz/cars/new_cars/auri ... promo.aspx pochopil, ze bude auto na litych kolech s letnimi pneu a zimaky na plechu k tomu. Jak to je? At me kdyztak mene mrzi, ze jsme tuhle akci loni nechytli :-)
ano to tak je ale já jsem dostal od prodejce ještě minulý měsíc než byla tahle akce 30.000 slevu. Takže lepší než zimáky :-) Když jsem se v pátek cukal ohledně toho že mi změnili palubní desku s optitronama za tu jinou bez optitonu tak jsem pronesl když mi dají ty zimáky ještě k tomu tak se cukat nebudu. Prodejce mi vysvětlit že s tou slevou už z toho salon nic nemá a nemá na to kde vzít. Ale dneska mi volali že mi je teda k tomu ještě dají ale ne zadarmo ale za 4000 :-) A to si myslim mít slevu 90.000 + 30.000 + zimní kola na plechach už lépe udělat nejde :-)

Obrázek
Peca
Člen Týmu

Příspěvek od Peca »

Tak to asi opravdu můžeš být spokojený :-) My je loni stáhli o 15k na základním modelu, takže nás tolik nemrzely ty zimní kola :-)
Skopek
Navigátor

Příspěvek od Skopek »

30 000 slevu davaj asi vsem, pokud neprojevis obrovske nadseni a nekoupis si auto hned jak ho vidis :) Takze dost pochybuju o tvrzeni, ze na tom nic nemaji.
Kdo nebreci, nic nedostane.....
Auris 1,6 Valmetic Luna
seul69
Člen Týmu

Vyjadrenie Toyoty

Příspěvek od seul69 »

Podle vyjádření zástupců marketingového oddělení je důvodem ke změně ve výrobě je snížení počtu specifikací – zjednodušení nabídky. Můžeme potvrdit, že počínaje výrobou 05/2011 došlo k produktové změně ve výrobě a optitronové 3D palubní přístroje byly nahrazeny analogovými se sportovním vzhledem. Naši autorizovaní partneři byli o této skutečnosti informováni v předstihu již v marci . :(
Odpovědět

Zpět na „Auris“