Co japonci nedomysleli,aneb co vás v autě štve...
- asio
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
A abych nezapomněl stěrače (stírače) taky nic moc.
(samozřejmě myslím účinost - nejak vypadají )
(samozřejmě myslím účinost - nejak vypadají )
Naposledy upravil(a) asio dne úte 04.04.2006, 13:09, celkem upraveno 1 x.
Toyota Yaris Verso, 2003, 1.5 VVT-i
Toyota Corolla Verso, 2005, 2.2 D-4D 135 - prodáno
Toyota Corolla Verso, 2002, 1.8 16V VVT-i
Toyota Yaris, 2000, 1.0 VVT-i - R.I.P.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
domysleli skoro vše na 1
teda u celicy 90-94 (exterier bez chyby, interier po seříznutí tý páky taky bez chyby, kapacita kufru vynikající)
jediný co chybí pod haubnou je nějaký specialní chlazení alternátoru- v oblasti altíku je totiž hodně vysoká teplota resp. možná nejvyšší a ty pak odcházej. u 4X4 verze chlazení existuje (gumová hadice s přívodem fresh vzduchu, ale verze bez 4X4 to z nějakýho chybnýho důvodu nemaj, jako kdyby se přehřejvaly jenom u 4X4.
ps: výměna a záměna altíku s chlazením z 4x4 je nemožná. bohužel to zase Japonci vymysleli no compatible...
Takže 1 chyba. Altík je prostě umístěnej nevhodně. Já už tam mam 3.tí za 4 roky, ten už doufám vydrží.... samo used... ale míň než ty předešlý.
možná že existuje někde nějaká chladící externí hračka, větráček... co by byla schopná ten altík odvětrávat... resp. hnát ten horkej vzduch pryč od něj to by bylo moc fain. Sichr je Sichr že by 3 větráky? 2 na chladiči a jeden před altík... joj nějakej mini nebo micro že by z PC tuningu?
ad: a nebo že by byla nějaká matrix látka, která by byla schopná po komplet obalení altíku k němu nepropustit žár??? hasičskej oblek... bomba nemáte někdo náhodou známýho hasiče... hasiči asi nemaj Toyoty ))
jediný co chybí pod haubnou je nějaký specialní chlazení alternátoru- v oblasti altíku je totiž hodně vysoká teplota resp. možná nejvyšší a ty pak odcházej. u 4X4 verze chlazení existuje (gumová hadice s přívodem fresh vzduchu, ale verze bez 4X4 to z nějakýho chybnýho důvodu nemaj, jako kdyby se přehřejvaly jenom u 4X4.
ps: výměna a záměna altíku s chlazením z 4x4 je nemožná. bohužel to zase Japonci vymysleli no compatible...
Takže 1 chyba. Altík je prostě umístěnej nevhodně. Já už tam mam 3.tí za 4 roky, ten už doufám vydrží.... samo used... ale míň než ty předešlý.
možná že existuje někde nějaká chladící externí hračka, větráček... co by byla schopná ten altík odvětrávat... resp. hnát ten horkej vzduch pryč od něj to by bylo moc fain. Sichr je Sichr že by 3 větráky? 2 na chladiči a jeden před altík... joj nějakej mini nebo micro že by z PC tuningu?
ad: a nebo že by byla nějaká matrix látka, která by byla schopná po komplet obalení altíku k němu nepropustit žár??? hasičskej oblek... bomba nemáte někdo náhodou známýho hasiče... hasiči asi nemaj Toyoty ))
Naposledy upravil(a) micron dne sob 13.05.2006, 06:08, celkem upraveno 3 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: domysleli skoro vše na 1
a co udělat v kapotě odtah?micron píše:teda u celicy 90-94 (exterier bez chyby, interier po seříznutí tý páky taky bez chyby, kapacita kufru vynikající)
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3.m MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio 2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz e-shop s autohifi pro každého
- asio
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
také chybí podpora MP3Jake píše:u Yarise ("starýho") rozhodně výměna žárovky v levým světle ...
u Yarise NG chybějící podpora MP3 ...
Toyota Yaris Verso, 2003, 1.5 VVT-i
-
- Řidič
Mě včera naštvalo, když jsem umejval svoji "novou" Corollku od much a pylu a přitom hledal kde co je (hever, rezerva (původní majitel dal i na rezervu fajnovej disk, žádnej plecháč )) a zkusil jsem si sednout dozadu, kolik je tam místa.
Mám 180cm a vzadu je to dělaný fakt pro prťavý Japonce. Místa pro nohy habaděj, ani jsem nemusel posunovat přední sedačku, ale u hlavy je to hrůza hrůzoucí. Hlavou jsem se takřka dotýkal stropu a těsně vedle hlavy jsem měl plast na rámu dveří. Stačí prudčeji zatočit a pasažér se o to majzne hlavou.
Taky to dost při jízdě drncá, ale to je spíš daň za jízdní vlastnosti. Bohužel na české hrbolaté cesty to moc není. Můžu srovnávat jen s Fabií, ta se sice dost naklání a v zatáčkách si s ní nejsem tak jistý, zato hrboly jsou většinou jen slyšet, nikoliv cítit Corolla sedí pěkně v zatáčkách, ale ty hrboly cítit jsou.
Když jedou čtyři průměrně vzrostlí lidé ve Fabii, svezou se všichni trochu nepohodlně (řidič a spolujezdec si musí posunout sedačky dopředu). V Corolle se veze řidič a spolujezdec pohodlně, zato cestující vzadu si asi dost omlátí hlavu
Ještě jsem teda vzadu nikoho nevezl a ani to nebude na denním pořádku, ale prostor vzadu vidím jako velký nedostatek.
S tím se váže i vyložená nedomyšlenost, snad nějaká chyba v desetinné čárce Dělená opěradla, ale nikoliv sedadla, takže nelze sklopit jedno sedadlo a vézt rozměrnější náklad a současně jednoho pasažéra vzadu.
Mám 180cm a vzadu je to dělaný fakt pro prťavý Japonce. Místa pro nohy habaděj, ani jsem nemusel posunovat přední sedačku, ale u hlavy je to hrůza hrůzoucí. Hlavou jsem se takřka dotýkal stropu a těsně vedle hlavy jsem měl plast na rámu dveří. Stačí prudčeji zatočit a pasažér se o to majzne hlavou.
Taky to dost při jízdě drncá, ale to je spíš daň za jízdní vlastnosti. Bohužel na české hrbolaté cesty to moc není. Můžu srovnávat jen s Fabií, ta se sice dost naklání a v zatáčkách si s ní nejsem tak jistý, zato hrboly jsou většinou jen slyšet, nikoliv cítit Corolla sedí pěkně v zatáčkách, ale ty hrboly cítit jsou.
Když jedou čtyři průměrně vzrostlí lidé ve Fabii, svezou se všichni trochu nepohodlně (řidič a spolujezdec si musí posunout sedačky dopředu). V Corolle se veze řidič a spolujezdec pohodlně, zato cestující vzadu si asi dost omlátí hlavu
Ještě jsem teda vzadu nikoho nevezl a ani to nebude na denním pořádku, ale prostor vzadu vidím jako velký nedostatek.
S tím se váže i vyložená nedomyšlenost, snad nějaká chyba v desetinné čárce Dělená opěradla, ale nikoliv sedadla, takže nelze sklopit jedno sedadlo a vézt rozměrnější náklad a současně jednoho pasažéra vzadu.
Toyota Corolla E11U, 1.6 VVT-i
Re: answer
az dnes mi to doslo odtah tepleho vzduchu...micron píše:2.0 GTI> coze jakej odtah nerozumim specifikuj
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: answer
přesně tak odtah teplého vzduchuKomanche píše:az dnes mi to doslo odtah tepleho vzduchu...micron píše:2.0 GTI> coze jakej odtah nerozumim specifikuj
2005 1m, MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
Ono to asi záleží od modelu a výbavy já třeba mám dělená jak opěradla tak i sedadla no ale dělit opěradla a sedadla ne to mi připadá nějaké divné to už nemuseli dělit vůbec.Jiří Stejskal píše: S tím se váže i vyložená nedomyšlenost, snad nějaká chyba v desetinné čárce Dělená opěradla, ale nikoliv sedadla, takže nelze sklopit jedno sedadlo a vézt rozměrnější náklad a současně jednoho pasažéra vzadu.
Corolla E11 1.8 16V 81kw 4WD