Nechapem celkom, preco NAVI z vyssej rady nema USB, ked 510 ho ma (bez priplatku). Mozno by bolo riesenie skopnut to na HDD z CD, ak sa da.
Alebo AUX / BT audio profil.

No pekne a slusne si to napisal, podla mna je to kurvaren, ze to niekto vobec "pustil" na montaznu linku.m5t píše:To jako skrytý příplatek za vrzyjící plasty![]()
to je nějaká kulišárna.
ahoj, namontovali ho pod aux jack, do vnutra laktovej opierky. hdd mam samozrejem tiez, ale ak si niekto z TTT opat mysli, ze si vypalim AudioCD, aby som mohol naladovat hudbu na tych 10 GB....tak je na omyle, aspon zatialmanager1 píše:Zdares..Ja mam ten samy typ navigaky,je rad bych vedel kde mas USB,protoze.ja ho nemam,mam jen hard disc 10Gb a to je vse,plus vstup na opticky kabel,a v prehradce uprostred aux pripojku...
ano, to je riesenie, ale ide to iba z AudioCD. mp3 z datoveho CD, ktore to prehrat vie, neprekopcis na tych 10 GBCommonUser píše:Tak som skusal este raz poriadne tie plasty a ked to porovnam s tym tvojim videom, tak mne sa to ani nepohne. Akoby bolo pod tym tvrde podlozenie ...
Nechapem celkom, preco NAVI z vyssej rady nema USB, ked 510 ho ma (bez priplatku). Mozno by bolo riesenie skopnut to na HDD z CD, ak sa da.
Alebo AUX / BT audio profil.
Vcelku nedotiahnute riesenie, ktore ale mala vacsina dodavatelov v tom case.joeqr píše: ano, to je riesenie, ale ide to iba z AudioCD. mp3 z datoveho CD, ktore to prehrat vie, neprekopcis na tych 10 GB![]()
To vies, titan je titan, ziadny bambusjoeqr píše: pohne ako pohne. mne sa to uz hybe viac, elbo to bolo 2x rozobrane, to je jasne. skor ide o to, ci ten plas vyda po ohnuti, aj ked iba nepatrnom, nejaky zvuk. tebe zjavne nie, mne ano. ty mas titanovy vzor palubovky, ja takesumi. takze imho problem je identifikovany
Mam tam presne to iste - je to vo vsetkych verziach, co som videl.joeqr píše: este ma napadlo, ty mas tam hore tiez taky perforovany vyduch vzduchu na predne sklo ako ja? neviem, ci na to meisto davaju aj nieco ine, napr. nejaku skrinku alebo co, dik.
ty voe, tak to je něco, mám takesumi bez navi, ale drží to jako čert (zatím). To dělá od novoty a nebo až po nějakém čase? Podle mě to je na reklamaci, zkoušels reklamovat?joeqr píše:prikladam spominane video, dal som ho pre istotu aj do prveho postu:
https://rapidshare.com/files/460089485/WP_000005.mp4