D-4D nejede v nizkych otacka

vše ohledně modelové řady Avensis
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

awe_cz píše:Jesteze tu mame naftu;))
A ja som si myslel, ze toto je motto specializovanych Diesel Servisov :) :D :lol:
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

pro cloveka, co se chce trosku sportovne svest, opravdu nahon na predek neni. :-) Jsem clovek, co si koupi vzdy novy zimni gumy a vim, ze je to to, co me oddeluje mezi zivotem a smrti :-) jinak 335i neni atmosfera, je to turbo benzin. Problem s benzinem je, ze netaha, ac jede.. Lexus ma tady pro evropu naprosto nesmysl motory, nechapu proc. GS je moc veliky auto pro me, jsem mladej clovek nechci auto pro snobaky. :-)
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

Jakuza píše:pro cloveka, co se chce trosku sportovne svest, opravdu nahon na predek neni. :-) Jsem clovek, co si koupi vzdy novy zimni gumy a vim, ze je to to, co me oddeluje mezi zivotem a smrti :-) jinak 335i neni atmosfera, je to turbo benzin. Problem s benzinem je, ze netaha, ac jede.. Lexus ma tady pro evropu naprosto nesmysl motory, nechapu proc. GS je moc veliky auto pro me, jsem mladej clovek nechci auto pro snobaky. :-)
Zadohrab - potom nechapem tie auta (v podpise Volvo, Bora atd) ... alebo je to len objav poslednej doby ? :)

335i - mas recht, to je twin-turbo bez sportoveho zvuku (http://www.alle-autos-in.de/bmw/bmw_3er ... 7471.shtml)

Lexus - neviem posudit, nejazdil som. Papierovo mas asi pravdu. Ale zasa Lexus nestavia ani kombi verzie, takze ta orientacia je dost uzka.

"Netaha" - ano netaha to odspodu, pocitovo ale napr. 1,8 je zivsia ako akakolvek 1,9 TDI (verzie do 130 PS). Vykon turbo motorov je samozrejme v nizsich otackach vyssi, takze ten pocit "nakopnutia" hladky motor proste nema aspon teda bezny motor do 2,5L.

"Auto pro Snobaky" - Tak neviem co je 335i ... motokara to urcite nie je. :o
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

mel jsem hafec aut, hondy, toyoty, a vim, ze s MR2 jsem se vyblnul nejvic, clovek casem "zraje" a potreboval jsem naftaka (najezd rocne treba 70 tis km) a to je rozdil opravdu veliky. Ted uz jsem si mohl dovolit auto lepsi, silnejsi, s nahonem na zadek, tak jsem si koupil lexuse. Jinak BMW 335i neberu jako snobarnu, je to hezky elegantni auto, co ma i vykon a jede. 3jka je sportovnejsi nez treba nejaka 7micka.
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
Odpovědět

Zpět na „Avensis“