oranzova kontrolka s olejnickou

vše ohledně modelové řady Celica
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

urcite ne. :) protoze servo v aute nemam (mam MR2 a tam se moc nedavali) takze je to na 100% olejnicka se stavem hladiny oleje, je to na vane, takovej elektronickej pazmecht. To vim uz jisto jiste. :)
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Ad 23

Příspěvek od micron »

Leňulka> pokavaď ti svítí orange olejnička napřetržitě, tak nakopej chlapcům od toyoty svýma střevíčkama prdel-koule... to dělat nesmí--- XXX kdysi se mi jen rozsvicovala...a to když klesla "totálně" hladina oleje--- tzn... před komplet přetěsnění olejové vany + new oil 10W40... a od tý doby ani neblikne (samosebou obšas se olej dolejt musí, ale po komplet přetěsnění minimální update)... nakopej je i za mě :-) nebo tvuj motor skončí a ani to nestihneš, mohlo by tě to fuckt mrzet, až nebude "mazat" :-) ps: od oranžový olejničky s vlnovkou už je jen krůček k červený bez vlnovky... a to je pak Finito definito baby... a to nejsem mechanik :-) orange=warning (CSSD) RED (KSCM) K.O. :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Oj tak diky za radu...me bylo receno ze je to olej od serva...dolela sem ho jednou a porad to svitilo...tak sem na to kaslala...pokud je to jak rikas...verim ti...tak jim to v toyote pekne nandam...chlapcum... :evil:

Ted mam dotaz ja...vim ze to sem nepatrim ale kdyz sem tolik neprispivam tak nebudu zakladat nove tema...takze.... V lete se tento problem neprojevuje...ale hned jak se ochladi...coz uz je vlastne ted...tak to zacne...kdyz nastartuju...a auto patricne nezahreju (tzn. nez se vypne sitic) je ukuckane...po seslapnuti plynu nereaguje...az po chvili skoci...takze moje jizda vypada priskokem vpred a nebo me kazdy objizdi...pac to nechci tyrat...des. Kdyz sou mrazy je to jeste horsi...pokud neni teplota motoru idealni...a vyjedu...po vyrazeni se tak prohoupnou otacky nekdy az ke chcipnuti...docela zabavne...treba na krizovatce :roll: jen pro info...s autem vyjizdim az je zahrate...ale znate to...nekdy cekat proste nemuzete...bude nekdo vedet co s tim? volnobezne cidlo...vstriky...co ja vim...a prosim...stupidni narazky vynechte...sem sice zenska...ale nalakovane nehtiky rozhodne nemam...ti co me znaji...vi...ze Idaho...dekuju :wink:
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

No mohlo by to dělat nějaké čidlo teploty, protože když je motor studený tak se musí přikrmovat. Zkus udělat diagnostiku. viz http://folibchavy.wz.cz/tmp/error_kody.html, tam by ti to mohlo říct více.
RAV4 D-CAT
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Odkaz nejde...ale jinak diky za radu :wink:
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Dik...tento uz funguje...jeste jeden dotaz...nevite nekdo o nekom kdo repasuje rizeni? Pokud mozno aby byl aspon z Moravy.
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

co máš s řízením? Tady na Moravě by se určitě někdo našel, ale jde o to jestli chceš zrepasovat celé řízení, nebo jen některé části.
RAV4 D-CAT
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Nevim prave jestli bude stacit ho pretesnit a nebo se tam vy..l mechanismus nebo neco jineho...tece a ted uz dost...auto se spatne ovlada...da se rict ze rizeni uz je dost volne...v kolejich me to vyhazuje...
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

No zkusil bych sehnat starší, protože repase bude asi drahá. No anebo by mohlo stačit i přetěsnit gufera.
RAV4 D-CAT
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

No jeden clovek co ji dela by mi udelal komplet repasy za 5-8 tis. i se zarukou...ale momentalne toho ma moc...
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Lenulka: tohle mi delalo sem tam taky.jenom to cukani tak sem vymenil kabely indukci a svicky a v pohode..a taky zalezi na benzinu ;)...ja uz tankuju jedine u shellu v-power je to hrozne znat...prijde mi ze ostatni spolecnosti ten benzin radne mixujou...
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

a nekoukala si jen na hadice jestli nemas nekde prasknuty?
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

tak jestli ti to teče tak to chce přetěsnit sada kroužků a gufer se dá sehnat v toyote za 3tis. cely se to rozdělá a přetěsní je tam blbej přístup ale jde to sice jsem to na svojí celice nedělal ale čeká mě to taky ale chtělo by to vidět ale troufnul bych si na to
tak se ozvi petet.h@seznam.cz
AndyGTP
Manager Týmu

Příspěvek od AndyGTP »

LEnulka - ja mam problem s jednou ST182 identicky, ale je to horsie. Startuje na dva krat, po dennej odmlke sa dusi zozaciatku, otacky lietaju, pri zoslapnuti plynu auto nereaguje. Ak sa to vyriesi u mechanika /vyzera tvoj problem podla mna trochu podobne/ tak dam vedet
JCE10L - EE111 - SXA11L - AE82L - AE86L - AE92L
2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE
Odpovědět

Zpět na „Celica“