Záznamová kamera na přední sklo

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
camry97
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od camry97 »

Mrkni do datartu tam maji taky v HD za zajimavou cenu kolem myslim 3000
http://www.datart.cz/katalog/Digitalni- ... S720A.html ty fotky neberte doslovně nema to stabilizaci takze to stoji za... ale videa to umí dobrý zvuk bych radši neřešil
Prostějov->Olomouc->Kroměříž->Vyškov->Šternberk
camry mr.97 2.2 5s-fe 96kW 155000km
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Vypadá schopně,ale v popisu není zda to má nahrávaní do smyčky :? ani kolik to dá záznamu třeba na 4G.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
camry97
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od camry97 »

Předpokládám že m5t to bylo na mně tak ti teda odpovím baterie musim koupit kapacitnější výdrž do 3 hodin hůře se shánějí článek má 3,7volt AA podpora karet je do 32Gb velká výhoda proti šunkám co najdeš na aukru za 500 na 4 Gb kartu toho nahraješ cca 2 hodiny na 16 Gb 8 hodin a na 32 Gb 16 hodin stříhá to záznam po cca 280 Mb nebo pak když ji vypneš a zapneš
výhodou je že jakmile ji zapneš do pár sekund automaticky nahrává nevýhodou žádné automatické spouštění či vypínání záznamu a napájení z autozapalovače nehrozi pokud chceš zanechat trochu těsnost kamery pro outdoor akce v dešti a dává do záznamu čas a datum tož tak :D
Prostějov->Olomouc->Kroměříž->Vyškov->Šternberk
camry mr.97 2.2 5s-fe 96kW 155000km
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

zaujimava tema toto ;)
ma niekto uz nejake realne video na ukazku ?

ktoru ste teda kupili a ako ste spokojni s nou ?

ja som premyslal nad niecim podobnym takymto ma to aj maly dislej tak by bolo narabanie jednoduchsie :

http://cgi.ebay.com/2-5-HD-Car-Dashboar ... 20b6141013
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

No tak dneska teda ukápla poslední kapka mojí trpělivosti. Opět sem potkal debila, co si bude předjíždět prostředkem bez ohledu na to, že jedu v protisměru. Takže jsem zavolal na polici co bych jim musel dodat aby toho člověka stíhali. Musí být na záznamu datum a čas a být ze záznamu patrné o jaký úsek se jedná. Každopádně musí být čitelná SPZ, ideálně obličej řidiče. Osobně to vidím na toto: http://www.autokamery.cz/Modely_S3000.htm
Sice to bude v autě natvrdo, ale to se nedá nic dělat. Jezdím totiž několika auty :( . Holt si budu muset jedno vybrat.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Ňáko to tu umřelo tahle konverzace či co? Co koukám na ty kamery, tak jich spousta má rozlišení někde kolem 640x480. Není to dost málo? Mi přijde, že pak není šance nějakou SPZ přečíst. Alespoň ty videa co maj jako ukázky mě moc zatím nepřesvědčili.

Někdo nějaké zkušenosti? Saniťáci?
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Myfune píše:Ňáko to tu umřelo tahle konverzace či co? Co koukám na ty kamery, tak jich spousta má rozlišení někde kolem 640x480. Není to dost málo? Mi přijde, že pak není šance nějakou SPZ přečíst. Alespoň ty videa co maj jako ukázky mě moc zatím nepřesvědčili.
Jak jsem koukal na videa k té S3000,tak na přečtení značky se moc nehodí, asi to chce vyšší rozlišení. Jinak je dobrá - nenápadná s mnoha údaji od GPS. To GPS to dost prodražuje,ale zas v googlu si můžeš projít kde kde bloudil(třeba mamina či potomek) a nic neokecají :) Tenhle model je fakt nenápadný i pro spolujezdce či kohokoliv jiného za volantem,ještě to skloubit s mobilem a je z toho fajn vyhledávač pozice auta(i se zlodějem).
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Tak rozlišení který je pod HD nebrat, na tom zkrátka nejde nic vidět :D Já sem šel cestou te kamerky s displejem ktera ma Hd a je po ní nejvíc žízeň. Ale já to mám na zachycením svých prasečin 8) A docela se směju jak si to lidi kupují, mám takovej pocit že každý druhý auto bude monitorovat provoz :lol: :lol: docela směšný, jako ve škole :lol: on mi sebral tužku :lol: :lol: :lol: Ale nejtragičtější byla reportáž v autosalonu kde vlastně dělali nejspíš placenou reklamu datartu na sračku co stojí snad 9 tisíc a nejde na ni vidět z blízka ani SPZetka. Ale aspoň pár lidí vydělá na lidské blbosti :lol: :roll:
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Yokohama píše:Tak rozlišení který je pod HD nebrat, na tom zkrátka nejde nic vidět :D Já sem šel cestou te kamerky s displejem ktera ma Hd a je po ní nejvíc žízeň........
A kterápak to je :?
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Obrázek
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

No jestli je to stejné jak z příspěvku o něco výše http://cgi.ebay.com/2-5-HD-Car-Dashboar ... 20b6141013
tak to moc HD asi nebude, jen klasika 640 x 480.
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

ale ne věř mi :) o těch kamerách něco už vím...je jich spousta druhů a jeden obal, dělá to v číně asi x firem a liší se jak kvalitou záznamu tak úhlem pod kterým nahrávají video a Hdmi vstupem. Má to záznam Hd a 1,3 mpix ale myslím že už sem zahlíd i 3 mpix.Ta nejlepší se dá sehnat do tisíce. Ta tvoje je nějakej pratyp kterej se pozná tím že karta může být do 32gb, normálně to bere až 64gb...Jinak nahrává ve smyčce, má automatický zapínání po startu vozidla a pohybové čidlo myslím ale to sem nezkoušel...
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Tak já mám tu co vyobrazil Yokohama, navíc ještě s cca 8mi ledkama pro "noční vidění" :-) Ale je to opravdu "jen orientační" kamerka... SPZ je čitelná jen v klidu na rozumnou vzdálenost a obraz z ní je spíše podobný mobilu cca SE K300 :-) Ale použitelné to je. Vyzkoušeno na cca 6-ti hodinách záznamu.
Back in Czech.
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

samozřejmě kvalita je daná hodně tím 1,3 :) Ale když porovnám ty ostatní šmejdy tak si myslím že je furt více než dobrá. Ono s tou spz na dálku to bude u všech stejný, to pak leda full hd kameru ktery jdou sehnat něco přes 4 litry ale to už člověk musí mít pořádnej strach o život :lol:
To aczasa: a jak ti funguje to noční vidění? stojí to za to?
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Yokohama: čéčé.... není to úplně ono. :-/ Mám trochu problém s umístěním na autě (teď mi leží na středu palubovky (mám tam vyvýšeninu)) a trochu mi to bere i přední sklo (odrazy a tak), ale to noční vidění není vlastně noční vidění, ale noční přisvětlení. Takže je to dost temné - v případě protijedoucího auta jsou to dva světlé fleky ve tmě. Použitelné to ještě je. Dá se z toho jakž takž při snaze něco poznat. Ale není to IR jako takové (černobílé a pěkně světlé se slušným rozlišením). Dosah LED světla je cca 2 - 3 m, takže velmi omezeně použitelné (používám jako motion detektor, když auto parkuji před domem :-) Automobilový a domovní strážce. :-))))
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“