MR2 jako ferrari ?

vše ohledně modelové řady MR2
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

votecc píše:Na toto tema docela zajimave video, musim se priznat, ze jsem ze zacatku sam nevedel co je a neni replika.

http://www.youtube.com/watch?v=DyQX0hRaf-g
tak to já taky ne-ale tohle už je zase trošku jinej druh repliky, u toho ferrari 360 se mr2 mkIII pouze navěší panely na původní šasi a čtyřmetrový auto zůstává čtyřmetrovým autem a je to dost poznat,
kdežto tahle replika už má podle mě stoprocentně vlastní rám, zaprvý murciellago je minimálně o metr delší než mkII a hlavně má uplně jiný proporce(krátkej předek a dlouhej zadek), jinej sklon předního skla, je nižší min. o deset čísel než mk II a hlavně podívej se, jaká je dýlka převisu mezi koncem dveří a zadním kolem-to je kolem půl metru oproti 30cm u mkII-tohle by na šasi mr2 nešlo postavit, tudíž z dárcovskýho auta se použil pouze motor a maximálně interier. Lambo s motorem z mr2... :D
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

jj, Marat co má CRX koupil zhruba před dvouma rokama MR2 za 70k od Only One, myslím,že tu má i registraci. A při koupi mu Marat říkal,že to chce na sprinty. Myslím,že je to lepší základ než CRX, akorát s MR2 se nedostane na takovou váhu, neboť je MR2 docela poctivý železo a CRX je oplastovaná rakev :)
Toyota MR2 SW20, rv91, rev.2, 2.0 16V 115kW - SOLD
Lexus LS400, rv98, UCF20, 4.0 V8 223kW
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

to máš pravdu ale MRšky sou spííííš do zatáček než na sprinty :-( sou to trošku baculky :-D :-D :-D :-D ale určitě se z ní dá dostat víc koníku přece jenom je to 2.0litr a néééé usoplená 1.6ka :-D která teda taky docela jede :-)
MR2 2.0/129kw/r.v.94/klima/servo/targa

Ford Focus 1.8 TDDI/55kw (75HP)/r.v.02./klima/3 dveř.lehce v tuningu_pracant_
mikue
Navigátor

Příspěvek od mikue »

Nejsem zastancem bastlingu, jen jsem uvedl priklad, kdyz by si nekdo chtel zprznit svou MR2 W2 po italsku......

a tenhle odkaz sem davam proto, ze ackoli to auto ma dle meho nazoru desnou minimalne barvu, tak kdyby takhle byvala vypadala revize 6 u MR2, ani by to nikomu neprislo divny. Nebo se pletu? Proste odvedli slusnou a rekl bych i slusivou praci pri bastleni :wink:

http://www.xquisiteautomotive.co.uk/gal ... ta_mr2.htm
V autě se vyspíš vždycky, ale barák řídit nemůžeš
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

mikue píše:Nejsem zastancem bastlingu, jen jsem uvedl priklad, kdyz by si nekdo chtel zprznit svou MR2 W2 po italsku......

a tenhle odkaz sem davam proto, ze ackoli to auto ma dle meho nazoru desnou minimalne barvu, tak kdyby takhle byvala vypadala revize 6 u MR2, ani by to nikomu neprislo divny. Nebo se pletu? Proste odvedli slusnou a rekl bych i slusivou praci pri bastleni :wink:

http://www.xquisiteautomotive.co.uk/gal ... ta_mr2.htm
proč bastling?? to si myslím najdeš horší který bys takhle mohl pomlouvat :wink: to křídlo co tam použili sem viděl tisíckrát a dle mýho je to nejlepší co jde sehnat ale nikdy sem ho neviděl prodávat, takže by mě zajímalo kolik stojí
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to křídlo je od firmy bomex-v originálu poměrně drahá sranda, mě se třeba nelíbí vůbec a prodává ho nebo alespoň prodával ne ebayi člen se jménem turbodruck, kerej prodává poměrně předražený jetý díly na mr2
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

jojo to sem si tehdá taky někde vyšťoural že je od Bomex, ale fakt nikdy sem neviděl někde v nabídce a to zboží na mr2 docela prolejzám :) ale stejně mě to zajímalo jen tak kdyby to náhodou někdo zahlíd protože si myslím že na sérii bez bodykitu by to vypadlo značně tragicky, takže nic pro mě :)
mikue
Navigátor

Příspěvek od mikue »

tim bastlingem sem myslel predevsim predelavani svetel z jednoho auta na druhy.....
pr.:
skoda 120 vs. Fobie:
http://www.autodoplnky.cz/picture/galer ... l_01_b.jpg

Peugeot 205 vs. Punto
http://sp6.fotolog.com/photo/38/42/18/c ... 8945_f.jpg

Opel Calibra vs. Peugeot?:
http://hordeofwolves.free.fr/gal/magny_ ... ra%202.JPG

Honda CRX vs. zase Punto:
http://autopixx.de/bilder/0mx6VqWs/honda-crx.jpg

to jsou priklady, kvuli kteryn nemam rad bastling, kdyby aspon nemenili svetla......ale u te MR2 ty svetla ze Celdy proste sedej....jen to sem chtel poznamenat :wink:
V autě se vyspíš vždycky, ale barák řídit nemůžeš
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

tak ono právě u emra jako u jediné výměny světel lze tak trochu říct, že je funkční zásah narozdíl od bastlení toho ostatního...možná bych do toho šel 8)
Marat
Člen Týmu

Příspěvek od Marat »

Moje Mr2 je teď jpn turbo verze a už je skoro dodělaná, bude to 400-500hp pro denní provoz. Měl jsem nebo mám všchny zde zmíněné vozy včetně toho exige a popravdě si myslím, že to bude pro tu toyotu moc velký výkon na tu zadní nápravu, už teď s cca 260 hp mi na okruhu na výjezdech klouzala, jinak si myslím, že 600 hp by nebylo nic nemožného (adresováno autorovi tohoto postu). Osobně ale nejsem příznivce předělávek, cením si co nejvíce originální vzhled. Jo a motor v crx jezdí bez jediné opravy přes 5 let a není jen na sprinty, i když jsem ji popravdě už přes rok nebyl na normální silnici protáhnout :D
Pro pobavení jsem náhodou našel jedno video točené někým se "seriovou" CRX na okruhu v Brně LP 2007 (minuta 9:20)
http://www.videomix.cz/video/gT4QMxRXKZk/
konstrukce a stavba motorů
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 400m
mr2, exige, crx awd, eclipse gsx, 200sx aj.
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

tak to se máme na co těšit :D jinak čím to je, že u exige s 900 kilama je 260ps ještě dobrý a u mr2 s 1300 kg je už 260 ps moc a přetáčí se?
Marat
Člen Týmu

Příspěvek od Marat »

Exige má kontrolu trakce, která dle algoritmu reagujícího na rozdíl otáček mezi koly náhodně vypíná zapalování válců. Je to v podstatě systém, který nedávno zakázali v F1.
www.marat.cz
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

Marat: Jestli CRX motor stále drží,tak klobouk dolů, ale zajímalo by mě, kolik si s ním bez opravy ujel km
Toyota MR2 SW20, rv91, rev.2, 2.0 16V 115kW - SOLD
Lexus LS400, rv98, UCF20, 4.0 V8 223kW
Marat
Člen Týmu

Příspěvek od Marat »

Cca 15 tis. ale téměř vše k omezovači.. :wink:
www.marat.cz
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Marat píše:Moje Mr2 je teď jpn turbo verze a už je skoro dodělaná, bude to 400-500hp pro denní provoz. Měl jsem nebo mám všchny zde zmíněné vozy včetně toho exige a popravdě si myslím, že to bude pro tu toyotu moc velký výkon na tu zadní nápravu, už teď s cca 260 hp mi na okruhu na výjezdech klouzala,
jestli to tvoje emero je to vínove origo JDM tak není divu že klouže, nemá respektive když jsem ji viděl naposledy LSD a geo zadní nápravy bylo hodně silně sbihave, nastavené z UK kvůli tomu že jde daleko snadněji otáčet kolem své osy na místě :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Odpovědět

Zpět na „MR2“