Na tohle už opravdu nemám žaludek.....Corollak píše: ...a sviti na druhou stranu, kdyz pojedes na stk tak te vyhodi ale jinak no problem. Serid si je tak aby ti svitilo leve niz a je to...
E10 čirá optika
- Pizzamancz
 - Řidič

Jimmi, neřeš to. Marně a velmi často vysvětluji, že světla výrobce nějak vymyslel a že všechny ty úpravy (HiD do plastových patic a podobná zvěrstva) jen málokdy prospějí... Když si chce panáček utratit za blbost a chvilkový pocit svoje peníze, nikdy mu v tom nebraň....Jimmi píše:Na tohle už opravdu nemám žaludek.....Corollak píše: ...a sviti na druhou stranu, kdyz pojedes na stk tak te vyhodi ale jinak no problem. Serid si je tak aby ti svitilo leve niz a je to...
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.

3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
Jimmy> Každýho boj, mě to bude jedno, i když ho potkám, pokud mě nebude oslňovat, nebo mě na přechodu nesrazí, až bude odbočovat do prava, protože mě neuvidí. Pak se na něm ale zahojí pojišťovna, protože nebude mít homologovaný díly a škodu na majetku/zdraví bude cálovat ze svýho...
Třeba maluju čerta na zeď, ty světla se mi taky líbí, ale prostě nestojí to za ty problémy. To se týká aji blbejch pneu v rozměru větším než v TP, a i když je to v mnoha ohledech byrokratická buzerace, tak se podle toho pojišťovny - ve svým zájmu - řídí a mnoho lidí si neuvědomuje, jak moc by jim to mohlo zkazit život, kdyby měly splátkovej kalendář na XX let za újmu na zdraví a následky v milionových částkách, a to i v případě, že by nehodu ani způsobit nemuseli. Tak snad se to nikoho týkat nebude

Třeba maluju čerta na zeď, ty světla se mi taky líbí, ale prostě nestojí to za ty problémy. To se týká aji blbejch pneu v rozměru větším než v TP, a i když je to v mnoha ohledech byrokratická buzerace, tak se podle toho pojišťovny - ve svým zájmu - řídí a mnoho lidí si neuvědomuje, jak moc by jim to mohlo zkazit život, kdyby měly splátkovej kalendář na XX let za újmu na zdraví a následky v milionových částkách, a to i v případě, že by nehodu ani způsobit nemuseli. Tak snad se to nikoho týkat nebude
Holomek!

- Beaver
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

Zase to nedramatizujte, Petrus s tím jezdil bez problémů a dle všeho nikoho neoslňoval 

Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz

Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz