No ako píšeš niekde máš z ceny dole.. ale ja hovorím o Slovensku - u nás to nehrozí-hlavne nie v tejto politike ,ktorá sa točí ako vždy len a len okolo peňazí -ako zobrať a nie ako dať(alebo odpustiť)..Henry33 píše:napr. v holadsku dostanes s cennikovej ceny urcitu ciastku dole
Toyota Yaris 2011 - nová generace odhalena
No mne sa teda vobec nepaci...Kto vlastne navrhoval design interieru a exter? Lebo YarisII robili francuzi..... ale toto je mi nejake cudne a nema nic zaujimave co by sa odlisovalo od inych....ako napr.nas digit. tachometer v strede 
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Nooo,mio, a ten digital v "3D",to je vec...-to ked niekto vidí po prvý krát v týchto NG yarisoch (ešte sa stane,že sa niekto posadí prvý krát za volant yarisa )a ked mu zapnem zapalovamie,hneď-že "UAU""- to jak urobili ???...
Všetko je o zvyku-ved to vieme...Ale mne tie digi vyhovujú viac,lebo mám presnejší (alebo "rýchlejší") prehlad o rýchlosti a periferne to lepšie vidieť ako analog.
Všetko je o zvyku-ved to vieme...Ale mne tie digi vyhovujú viac,lebo mám presnejší (alebo "rýchlejší") prehlad o rýchlosti a periferne to lepšie vidieť ako analog.
ty mas yaris s rucickovym tachometrom? z USA? jedine tak...Henry33 píše:mio: ja mam analogovya som spokojny
3D to Muco myslel tak ze je to tak priestorovo osadene ze sa ti zda akoby to bolo vzadu,ale opticky to vidis inac....Proste nieje to ako LCD v Citroenoch,alebo renaultoch....sak vies...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
to vazne? a mas uz rucicky?inac ak mas ten STARTSTOP, ako to funguje, v noci ked svietia svetla? vtedy motor nevypne? alebo vypne a zhasnu aj svetla?Henry33 píše:nie ja som kupoval na svk model 2010 s motorom 1.33 start&stop
Taaak..taaak... taaak !!!!mio píše: 3D to Muco myslel tak ze je to tak priestorovo osadene ze sa ti zda akoby to bolo vzadu,ale opticky to vidis inac....Proste nieje to ako LCD v Citroenoch,alebo renaultoch....sak vies...
Ked taký display ešte nikto nevidel,prvý pocit z toho má automaticky,akokeby to bolo "3D" - osadené hlbšie od plexiskla a to je v tom to kúzlo...Jasne že to nie je original 3D-ved som k tomu okuliare nedostal
A Henry-chceš fotku? ja ti to odfotím,ak si ešte digital v NG nevidel (ak bude na fotke ten "optický klam" vidno..)
V režimu start&stop světla zůstávají zapnutá i když se motor vypne. Já systému pomáhám např. v kolonách tak, že přepínám na parkovačky (pokud není šero a neprší), které mají menší odběr, než potkávačky a systém start&stop pak mohu používat víckrát za sebou.mio píše:to vazne? a mas uz rucicky?inac ak mas ten STARTSTOP, ako to funguje, v noci ked svietia svetla? vtedy motor nevypne? alebo vypne a zhasnu aj svetla?Henry33 píše:nie ja som kupoval na svk model 2010 s motorom 1.33 start&stop
alebo mu mozes pomoct LED DRL to by bolo asi najlespie riesenieRX450h píše:V režimu start&stop světla zůstávají zapnutá i když se motor vypne. Já systému pomáhám např. v kolonách tak, že přepínám na parkovačky (pokud není šero a neprší), které mají menší odběr, než potkávačky a systém start&stop pak mohu používat víckrát za sebou.mio píše:to vazne? a mas uz rucicky?inac ak mas ten STARTSTOP, ako to funguje, v noci ked svietia svetla? vtedy motor nevypne? alebo vypne a zhasnu aj svetla?Henry33 píše:nie ja som kupoval na svk model 2010 s motorom 1.33 start&stop
-
jakubbukaj
- Navigátor
clanok v Pravde
http://auto.pravda.sk/novinky/clanok/56 ... ota-yaris/
Co ma najviac sklamalo - zadne sedadla nebudu posuvne
Sice ho zvacsia ho o 10cm, par cm z toho sa prida zadnym pasazierom, ale batozinovy priestor ostane prakticky rovnaky? Spravne som to pochopil? Mam pocit ze aj odkladacich priestorov (na palubnej doske) nejako ubudlo... Digitalne budiky v strede mi tiez velmi vyhovuju aj ked som sa toho bal.
V zasade sa z toho pokusaju urobit uplne vsedne auto a pomaly pridavaju "cimbrlatka", ktore v zakladnej vybave aj tak nebudu a naopak, uberaju mu z doterajsich prednosti
http://auto.pravda.sk/novinky/clanok/56 ... ota-yaris/
Co ma najviac sklamalo - zadne sedadla nebudu posuvne
Sice ho zvacsia ho o 10cm, par cm z toho sa prida zadnym pasazierom, ale batozinovy priestor ostane prakticky rovnaky? Spravne som to pochopil? Mam pocit ze aj odkladacich priestorov (na palubnej doske) nejako ubudlo... Digitalne budiky v strede mi tiez velmi vyhovuju aj ked som sa toho bal.
V zasade sa z toho pokusaju urobit uplne vsedne auto a pomaly pridavaju "cimbrlatka", ktore v zakladnej vybave aj tak nebudu a naopak, uberaju mu z doterajsich prednosti
Naposledy upravil(a) jakubbukaj dne pát 29.07.2011, 21:34, celkem upraveno 1 x.
Toyota Yaris 009 1.33 Dual VVT-i, 5dv., biela