Toyota Yaris 2011 - nová generace odhalena

vše ohledně modelové řady Yaris
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Henry33 píše:napr. v holadsku dostanes s cennikovej ceny urcitu ciastku dole
No ako píšeš niekde máš z ceny dole.. ale ja hovorím o Slovensku - u nás to nehrozí-hlavne nie v tejto politike ,ktorá sa točí ako vždy len a len okolo peňazí -ako zobrať a nie ako dať(alebo odpustiť).. :mad:
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

No mne sa teda vobec nepaci...Kto vlastne navrhoval design interieru a exter? Lebo YarisII robili francuzi..... ale toto je mi nejake cudne a nema nic zaujimave co by sa odlisovalo od inych....ako napr.nas digit. tachometer v strede :D
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

mio: ja mam analogovy :D a som spokojny 8)
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Nooo,mio, a ten digital v "3D",to je vec...-to ked niekto vidí po prvý krát v týchto NG yarisoch (ešte sa stane,že sa niekto posadí prvý krát za volant yarisa )a ked mu zapnem zapalovamie,hneď-že "UAU""- to jak urobili ???...

Všetko je o zvyku-ved to vieme...Ale mne tie digi vyhovujú viac,lebo mám presnejší (alebo "rýchlejší") prehlad o rýchlosti a periferne to lepšie vidieť ako analog.
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

pockaj aky 3d ? to pocujem prvy krat ? da sa to odfotit ? ak nie tak muco pozyvam ta na pivo a ukazes mi 3d displej nazivo :lol:
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Henry33 píše:mio: ja mam analogovy :D a som spokojny 8)
ty mas yaris s rucickovym tachometrom? z USA? jedine tak...
3D to Muco myslel tak ze je to tak priestorovo osadene ze sa ti zda akoby to bolo vzadu,ale opticky to vidis inac....Proste nieje to ako LCD v Citroenoch,alebo renaultoch....sak vies... :D
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

nie ja som kupoval na svk model 2010 s motorom 1.33 start&stop
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Henry33 píše:nie ja som kupoval na svk model 2010 s motorom 1.33 start&stop
to vazne? a mas uz rucicky?inac ak mas ten STARTSTOP, ako to funguje, v noci ked svietia svetla? vtedy motor nevypne? alebo vypne a zhasnu aj svetla?
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

mio píše: 3D to Muco myslel tak ze je to tak priestorovo osadene ze sa ti zda akoby to bolo vzadu,ale opticky to vidis inac....Proste nieje to ako LCD v Citroenoch,alebo renaultoch....sak vies... :D
Taaak..taaak... taaak !!!!
Ked taký display ešte nikto nevidel,prvý pocit z toho má automaticky,akokeby to bolo "3D" - osadené hlbšie od plexiskla a to je v tom to kúzlo...Jasne že to nie je original 3D-ved som k tomu okuliare nedostal :lol: :lol:

A Henry-chceš fotku? ja ti to odfotím,ak si ešte digital v NG nevidel (ak bude na fotke ten "optický klam" vidno..)
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

muco píše:
mio píše: ...Jasne že to nie je original 3D-ved som k tomu okuliare nedostal :lol: :lol:
.
muco toto je dobre :D Yaris s 3D okuliarmi a logom Boeing 747 vzadu :D
RX450h
Navigátor

Příspěvek od RX450h »

mio píše:
to vazne? a mas uz rucicky?inac ak mas ten STARTSTOP, ako to funguje, v noci ked svietia svetla? vtedy motor nevypne? alebo vypne a zhasnu aj svetla?
V režimu start&stop světla zůstávají zapnutá i když se motor vypne. Já systému pomáhám např. v kolonách tak, že přepínám na parkovačky (pokud není šero a neprší), které mají menší odběr, než potkávačky a systém start&stop pak mohu používat víckrát za sebou.
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

RX450h píše:
mio píše:
V režimu start&stop světla zůstávají zapnutá i když se motor vypne. Já systému pomáhám např. v kolonách tak, že přepínám na parkovačky (pokud není šero a neprší), které mají menší odběr, než potkávačky a systém start&stop pak mohu používat víckrát za sebou.
alebo mu mozes pomoct LED DRL to by bolo asi najlespie riesenie ;)
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Henry33 píše:
RX450h píše:
mio píše: alebo mu mozes pomoct LED DRL to by bolo asi najlespie riesenie ;)
Presne,ja ja to tak mam, LED DRL je dobra volba... :D
jakubbukaj
Navigátor

Příspěvek od jakubbukaj »

clanok v Pravde

http://auto.pravda.sk/novinky/clanok/56 ... ota-yaris/

Co ma najviac sklamalo - zadne sedadla nebudu posuvne :(
Sice ho zvacsia ho o 10cm, par cm z toho sa prida zadnym pasazierom, ale batozinovy priestor ostane prakticky rovnaky? Spravne som to pochopil? Mam pocit ze aj odkladacich priestorov (na palubnej doske) nejako ubudlo... Digitalne budiky v strede mi tiez velmi vyhovuju aj ked som sa toho bal.

V zasade sa z toho pokusaju urobit uplne vsedne auto a pomaly pridavaju "cimbrlatka", ktore v zakladnej vybave aj tak nebudu a naopak, uberaju mu z doterajsich prednosti :(
Naposledy upravil(a) jakubbukaj dne pát 29.07.2011, 21:34, celkem upraveno 1 x.
Toyota Yaris 009 1.33 Dual VVT-i, 5dv., biela
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

aj mne sa paci digitalny "budik" v strede :)

hmm, neposuvacie sedadla..to je teda minus, pouzivam to casto
Odpovědět

Zpět na „Yaris“